Acyclovir van genitale herpes-reviews

Op het eerste gezicht

Voordelen van ons centrum:

dagelijks leven 11-21 uur; het weekend is 11-18 uur.

Forum over venerologie / genitale herpes

Is het mogelijk om een ​​volledig leven te leiden met genitale herpes?

26/12/2010 17:18, sida
Ik werd besmet door mijn man, gebracht door gen.herpes uit b. Ik heb 9 jaar geleden geleden. Ik kwam tot de conclusie dat als ik herpes ga behandelen, er vaker exacerbaties optreden en deze intenser zijn. Eenmaal na het innemen van acyclovir duurden de uitbarstingen 1,5 maand, sommigen begonnen te genezen, anderen kwamen onmiddellijk tevoorschijn

09.05.2011 23:31, sergey
Bedankt voor uw advies. Voor mij hebben nprimer bloedzuigers geholpen of geholpen. voor de behandeling was ik constant aan het gieten, en ik was Sacks vergeten! Na de behandeling was het al 2 maanden, het was al gepland, maar ik vroeg onmiddellijk atsiklovir, en twee dagen later wens ik veel succes.

07/27/2011 08:20, настя
Help alsjeblieft! Ik ben 16 jaar oud, ik heb 2,5 jaar een vaste partner, hij is de enige en de eerste. Aangezien herpes is bekend niet van horen zeggen (permanent zweren) worden altijd heeft voorkomen dat deze ziekte zink zalf op de eerste symptomen, een paar uur en herpes wat er ook gebeurde. Maar meer recent (2 weken) ontmoette ik genitale herpes (naar mijn mening) dezelfde symptomen als banale herpes op de lippen. Jeuk, branden, bubbelbad en ga zo maar door. Ik zou nooit gedacht hebben dat "daar" herpes kan uitstorten. Mijn vriend, die een vaste partner was nooit een drager van de infectie, in termen van het feit dat nooit in zijn hele leven was elke uitslag vergelijkbaar is met herpes niet gemerkt, het is meer dan chistoploten en in termen van enige zweren direct specialisten te raadplegen. Over het algemeen denk ik dat de seksuele handeling (die nooit is uitgevoerd zonder de begeleiding van condooms) er niets mee te maken heeft. Herpes manifesteerde zich nadat de vingernagels van mijn jonge man, toevallig, mijn wand van de vagina raakte, waarna een kleine hoeveelheid bloed ging. IMHO, ik heb een infectie omdat ik de neiging heb tot herpes. Maar de gruwel van de manifestatie van herpes op de schaam- en schaamlippen duwt me in shock. In het begin was het gewoon een jeuk, ik schreef alles af voor irritatie na het scheren, toen was er een bloody "bljamba" met een korst van 1.5x1.5cm groot. Ik dacht dat ik het gewoon had gekamd. Toen was er weer een roze vlek, vergezeld door jeuk. de volgende dag waren er veel grote blaren met transparante vloeistof. Ze waren overal! Op de billen, onder en aan de binnenkant van de dijen, schaamhaar en genitale gubah..vse deze barsten en bleef onwezenlijke roodachtige zweren en open wonden, bovenste huidlaag na deze bellen gewoon niet. Vreselijk pijn hodit..natiraet, maar bloedt niet.. En dus voor 2 nedeli..puzyrki lijken allemaal hetzelfde krupnye..chem niet alleen gezalfd: acyclovir hlrgeksidinom waterstof promyvala..perekis, diverse crèmes, oliën en zalven. Elke dag ga ik meerdere keren naar het bad, hierdoor is het iets gemakkelijker te bewegen en neemt de jeuk af. Dit ziet er allemaal eng uit... nu lijken mijn geslachtsdelen op een stevig stuk vlees. Allemaal rood en blaren. Ik moest alles inpakken met een pleister (in een spiraal) zodat ik kon lopen. Over elke geslachts-spraak kan niet... zo lang de herpes in mijn lichaam niet hield! Hoe lang gaat dit verder? Naar de dokter is er geen manier om te gaan - de eerste: het is moeilijk om te bewegen, en de tweede: het werk, de derde: kliniek is gelegen in drgom einde Moskvy..a bij prive-klinieken hebben geen geld! Prompt hoe te zijn.

30.05.2012 20:35, anoniem
mensen die ik ken om deze kwaal te genezen

16.06.2012 14:22, Angelina
Beste collega's in tegenspoed! Ik ben al 3 jaar ziek van dit spul. Toen ik het ontdekte, hmm. verdraaide gedachten aan zelfmoord, wilde niet leven. Ik heb ook hypochondriacaal syndroom. Mam stelde gerust, ze zei dat ze daar zou zijn, zodat het niet zou gebeuren. En mijn vriend zei dat we dit samen zullen doormaken. Ze zijn dichtbij - het betekent dat alles goed komt, en ik zal hiermee leven zoals andere mensen, zonsopgangen ontmoeten en de zonsondergang zien en elke dag lachen. Vanaf nu breng ik hulde aan herpes, dit monster, en geef het hem 4 dagen per maand voor de lol. Maar niets, we zullen zien wie de laatste is om te lachen! :)))) MCH is niet ziek, en Goddank. En ik kreeg een banale niet-naleving van persoonlijke hygiëne, veegde me af met een handdoek, die mijn MCH gebruikte, en hij had op dat moment herpes op de lip. Dus dan. Ik was nog steeds een maagd. Het was beledigend voor gruwel. Elke dag vroeg ik het aan God, waarvoor ik gestraft word. Maar ik heb geleerd ermee te leven. Er is hier geen hysterie en tranen over, er zijn natuurlijk toverspreuken van blues, maar ik ben erop aan het hameren en verder leven. Van het feit dat ik mezelf zal uitputten met hysterie zal niet gemakkelijker worden, en herpes van deze mislukkingen zal alleen comfortabeler in mijn lichaam zijn. Ten eerste schreef de arts een schema van injecties voor: eerst vitaminen, daarna Cycloferon volgens het schema. Ik heb zo'n plan ooit verpest, toen er een eerste terugval was, ik niet kon lopen, alles jeukte, verbrandde, pijn deed, bloeding toebedeeld kreeg. Nu vlieg ik zo: Acyclovir en Zovirax. Recidieven komen vaak voor, ergens in de maand, jeuk een beetje in de ochtend en een kleine avond, wanneer ik smeer met zalf - het hecht sterk aan, na een minuutje passeert. Onlangs begon het te smeren met herpferon - een cool ding, veel beter dan aciclovir, knijpt niet veel, het is gemakkelijker aan te brengen en jeuk verwijdert de hand. Nu drink ik Kagocel, we zullen zien, ik kan terugvallen verkorten :) Ik heb ook Infagel gekocht, ik zal het bij de volgende ergernis toepassen. Fenistil - pentzivir (evenals Infagel) is ideaal voor mensen die niet vaak zalf kunnen aanbrengen - de werking van de zalf 12 uur, d.w.z. smeer 's morgens en' s nachts. Zing de loop van de Imunal zo vaak mogelijk - het bevat een enorme hoeveelheid echinacea en deze plant staat bekend om zijn succes bij de behandeling van herpes. Vitamine E is verplicht. Het helpt om de cellen van het lichaam te vernieuwen. Het meest, waarschijnlijk, de belangrijkste en meest effectieve (dus herpes werd voor altijd in slaap gevallen) KNOFLOOK. Eet elke dag voor 2-3 teentjes elke dag, en door de vloer, vergeet de kou, een griep, en nog belangrijker - vergeet de terugval, en als ze zijn, het zal duren 2-3 dagen, dan de zalf, gelach en goede stemming om je te helpen. :) Vergeet niet: onze favoriete virus herpes woont in de zenuwcellen, en hoe vaker voelen we ons nerveus en overstuur psihuem - hoe beter voor hem en niet voor ons. Met je depressie creëer je een resort voor herpes, het is leuk en gezellig, hij is blij om te proberen zich te vermenigvuldigen en te vermenigvuldigen. Dus wanhoop niet over wat dan ook. Herhaal elke herhaling: dit zijn tijdelijke problemen, over een week zal ik fladderen en veel plezier hebben! Je zult zien, het helpt. Trouwens, met een man die ik seks heb, ALTIJD condooms gebruik, is er een terugval, is er geen terugval - toch doen we rubber aan. Dit is onze gouden regel. Het belangrijkste ding nu - om een ​​geliefde van zulk een vreugde, genoeg om me een met een dergelijk geschenk te slaan :) :) :) En je weet dat ik krijg wilde plezier in seks, en herpes mij is dit geen druppel niet verstoort. ;) Hoe een lange periode zonder exacerbaties te bereiken - Ik ga door de vaccinatie: dit zijn injecties met het dode herpes-virus, worden elke 3 dagen gedaan, slechts 5 injecties. De procedure wordt 2 keer per jaar uitgevoerd. Het geval van terugval - 1-2 keer per jaar. Dus ik zit vol optimisme, alles wordt behandeld, de geneeskunde staat niet stil, artsen zullen leren om deze pijn te temmen. In de tussentijd zijn ze op zoek naar, we hebben niet om buiten te zitten en schuur krokodillentranen - herpes is het niet waard, niet de moeite waard gebroken levens en verloren geluk. Ik neem alles van het leven, alles wat ik kan dragen, alles wat het lot me stuurt. Naast mij, geliefde en geliefde mensen, ze leven en wel, we zijn samen, we zijn gelukkig. En dus is het de moeite waard om verder te leven, want er zijn zoveel interessante dingen in de wereld! Wanhoop niet, alles komt goed. Wacht even. waarom "zal"? Alles is goed nu. ;)))

Vrijdag 28 juli 2012 09:38, Светлана
Anonieme! En hoe gen.herpes te behandelen? Bij voorbaat dank!

12.10.2012 14:51, de roman
Dat kan! Bij mij al meer dan 17 jaar. Ik word geholpen door walrussen. Manifestaties zijn nu uiterst zeldzaam: om de twee tot drie jaar. Ik ken verschillende mensen die lichtvaardig over hun GG dachten. Een van hen leefde slechts vijf jaar met een dergelijke diagnose. Eén meisje, dat ik heb besmet toen ik mijn diagnose niet kende, werd ziek met een ernstige cerebrale vorm van GG. Een andere kennis ging blind aan één oog vanwege GG. Ik leef een vol leven, GG irriteert me bijna niet.

20/10/2012 20:25 uur, Alexander
Ik leef al 20 jaar met deze "vreugde", ik wil mijn gedachten en advies delen met "nieuwe bekeerlingen" en oude vrienden in tegenspoed. Wanhoop niet. Observatie is de eerste: de plaats van uitslag. Zoals bekend is, zijn er twee belangrijke plaatsen: de lippen en de slijmvliezen genitaliën (slijm mannen direct achter het hoofd, de vrouwen waarschijnlijk -slizistaya tussen grote en kleine schaamlippen) t.e.samye gevoelige en sensuele plek. Dit is waarschijnlijk de plaats waar de zenuwuiteinden zich bevinden, waardoor we het prettigste contact krijgen tussen een man en een vrouw. En het is hier dat de herpes je het gemakkelijkst bereikt in het lichaam in de zenuwkanalen. Jezelf van zoete zoenen en andere aangename dingen beroven is stom (geldt niet voor losse contacten, waar alles in een elastische band moet zitten). Maar om te begrijpen waarom hij nog steeds zijn weg vindt en van tijd tot tijd weer verschijnt, is het noodzakelijk. Uit mijn persoonlijke ervaring heb ik verschillende conclusies getrokken: 1. Omdat dragers van het virus zijn tot 90% van de bevolking, dan kan iedereen het zelfs van een geliefde ontvangen. 2. Omdat dragers van het virus zijn tot 90% van de bevolking en blijven leven en zelfs gelukkig zijn in liefde en seks, dus niet alles is zo eng. 3. Het is erg belangrijk om de gladheid van de slijmvliezen bij contact te behouden. Laat geen schuren of schade toe. Als u al een lange tijd geleden bent, moet u smeermiddelen gebruiken. 4. Stel de gezondheid van een geliefde niet in gevaar en heb geen seks tijdens de uitslag. En eerlijk uitleggen en de situatie bespreken, rustig een condoom aandoen en seks hebben zonder al te veel ijver, om de wond niet nog meer te irriteren. 4a. Als er geen huiduitslag is, dan heeft geen tandvlees nodig. Vergeet gewoon punt 3 niet. 5. Primaire infectie bij mannen kan ook optreden als gevolg van te traumatische masturbatie. Sinds de ochtend hard onder. il, en 's avonds was er gemakkelijk seks, en als gevolg daarvan, de penetratie van het virus door het beschadigde slijmvlies. 6. Als je deze vreugde al hebt opgepikt, zelfs zonder behandeling, zal de primaire infectie uiteindelijk teniet worden gedaan. 7. Om de behandeling te versnellen, is het zeker beter om het lichaam te helpen. Ervaren uit de eerste hand dat Valtrex versnelt wond 2 keer, en als je tijd hebt om onmiddellijk te drinken na het begin van symptomen (persoonlijk heb, heb ik een signaal afkomstig van de linkerknie, dan de vingertoppen en tilde het branden van het been. En eindigt in 3-4 dagen uitslag op het slijm op dezelfde plaats.), dan kun je de uitslag voorkomen. De eerste keer dat ik Valtrex dronk ongeveer 15 jaar geleden. Het werd vervolgens geproduceerd door Ierland of het Verenigd Koninkrijk. Het effect was opmerkelijk. Daarna ging hij naar de apotheek met een Poolse generiek en op de een of andere manier niet zo geweldig. Of het feit dat het Pools of het lichaam saai is geworden. Op basis hiervan is het nu het beste is de Russische Valacyclovir (op therapeutische stof volledig analoog Valtrex, en de moeite waard 650-700 p, tegen 1100-1300 voor Valtrex). Dus, gewoon een dosis shock (4 tabletten Valaciclovir), en vervolgens de resterende 6 tabletten gedurende 3 dagen. Als je al uitgegoten hebt, heb je de Panavir-gel klaar (4-5 keer per dag voor wonden) en tot de volledige stop. 8. En waarschijnlijk is het belangrijkste om te beslissen wat het virus uit zijn winterslaap haalt. Persoonlijk krijg ik wat het is: lange seks met buitensporige ijver en bij gebrek aan de mogelijkheid van seks te ijverige zelfbevrediging. Het was noodzakelijk om dit te begrijpen en geen terugval voor 2 jaar. Dus wees niet ontmoedigd. Leef lang, gelukkig en met veel plezier (nou, je begrijpt wat ik bedoel).

18/12/2012 10:25, Alina
De situatie is dat mijn vriend genitale herpes heeft. We ontmoeten elkaar een tijdje. Seks was dat niet. (Alleen mondeling). Said voor geslachtsgemeenschap. We willen serieuze relaties, familie, kinderen. Ik kan niet beslissen. Ik wil bij hem zijn, maar hij zegt dat ik mezelf dan automatisch veroordeel tot een infectie. Hij geeft me tijd om te beslissen. Ik weet niet wat ik moet doen. Vertel me eens, is het mogelijk om in volledige relaties te zijn en een infectie te vermijden? Wat moeten we doen? Hoe kan ik "worden beschermd", miramistin? WAT MOET IK DOEN? Ik lees en hier en doe gewoon veel feedback en aanbevelingen. Ik zou graag persoonlijk met iemand willen praten! AU.

Acyclovir - aanwijzingen voor gebruik, echte tegenhangers en het vrijkomen vormen (tabletten, zalf, crème, oogzalf - Acri, hexaan, ICCO) geneesmiddelen voor de behandeling van orale en genitale herpes bij volwassenen, kinderen en tijdens de zwangerschap

In dit artikel kunt u de instructies voor het gebruik van het medicijn lezen acyclovir. Er zijn recensies van bezoekers van de site - consumenten van deze medicatie, evenals meningen van artsenpecialisten over het gebruik van Acyclovir in hun praktijk. Een groot verzoek is om actief hun feedback over het medicijn toe te voegen: het medicijn heeft geholpen of niet geholpen om de ziekte te laten verdwijnen, wat waargenomen complicaties en bijwerkingen waren, die mogelijk niet door de fabrikant in de annotatie zijn aangegeven. Analogons van Acyclovir in aanwezigheid van bestaande structurele analogen. Gebruik voor de behandeling van orale en genitale herpes bij volwassenen, kinderen, maar ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. Handelsmerken van verschillende varianten van acyclovir: Acry, HEXAL, AKOS.

acyclovir - antiviraal geneesmiddel, een synthetisch analoog van thymidine nucleoside, dat een zeer selectief effect op herpesvirussen heeft. Binnen met virus geïnfecteerde cellen onder de invloed van virale thymidinekinase treden een aantal opeenvolgende reacties op van de transformatie van acyclovir in mono-, di- en trifosfaat van acyclovir. Acyclovirtrifosfaat wordt ingebracht in een keten van viraal DNA en blokkeert de synthese ervan door competitieve remming van het virale DNA-polymerase.

Specificiteit en zeer hoge selectiviteit van werking zijn ook te wijten aan de overheersende accumulatie ervan in cellen die worden beïnvloed door het herpesvirus. Zeer actief tegen Herpes simplex-virus type 1 en type 2; een virus dat varicella en herpes zoster veroorzaakt (Varicella zoster); van het Epstein-Barr-virus (virustypen worden vermeld in volgorde van toenemende minimale remmende concentratie van acyclovir). Matig actief tegen cytomegalovirus.

Met herpes, voorkomt de vorming van nieuwe elementen van de uitslag, vermindert de kans op cutane verspreiding en viscerale complicaties, versnelt de vorming van korsten, vermindert pijn in de acute fase van herpes zoster.

farmacokinetiek

Na orale toediening is de biologische beschikbaarheid 15-30% en worden dosisafhankelijke concentraties gecreëerd die voldoende zijn om virusziekten doeltreffend te behandelen. Voedsel heeft geen significant effect op de absorptie van acyclovir. Acyclovir penetreert goed in veel organen, weefsels en lichaamsvloeistoffen. Acyclovir penetreert via bloed-hersenen en placenta barrières, hoopt zich op in de moedermelk. Ongeveer 84% wordt uitgescheiden door de nieren in een onveranderde vorm, 14% - in de vorm van een metaboliet. Minder dan 2% van aciclovir wordt via de darm uit het lichaam uitgescheiden.

getuigenis

  • behandeling van infecties van de huid en slijmvliezen veroorzaakt door virussen Herpes simplex 1 en 2 soorten (genitale en orale herpes), zowel primaire als secundaire, met inbegrip van genitale herpes;
  • preventie van exacerbaties van recidiverende infecties veroorzaakt door Herpes simplex 1 en 2 typen, bij patiënten met een normale immuunstatus;
  • preventie van primaire en terugkerende infecties veroorzaakt door Herpes simplex-virussen 1 en 2 soorten, bij patiënten met immunodeficiëntie;
  • in de complexe therapie van patiënten met ernstige immunodeficiëntie: met HIV-infectie (stadium-AIDS, vroege klinische manifestaties en een ontwikkeld klinisch beeld) en bij patiënten die een beenmergtransplantatie ondergingen;
  • behandeling van primaire en recidiverende infecties veroorzaakt door het Varicella zoster-virus (waterpokken en herpes zoster, herpes zoster).

Vormen van vrijgave

Tabletten 200 mg.

Zalf voor uitwendig gebruik 5%.

Crème voor uitwendig gebruik 5%.

Lyofilisaat voor de bereiding van een oplossing voor infusies (in injecties).

Instructies voor gebruik en dosering

Acyclovir wordt tijdens of direct na een maaltijd ingenomen en met een voldoende hoeveelheid water weggespoeld. Het doseringsregime wordt individueel ingesteld, afhankelijk van de ernst van de ziekte.

Behandeling van infecties van de huid en slijmvliezen veroorzaakt door Herpes simplex 1 en 2 typen

Acyclovir wordt gedurende 5 dagen 200 mg 5 maal daags voorgeschreven met een interval van 4 uur gedurende de dag en met een interval van 8 uur 's nachts. In meer ernstige gevallen van de ziekte kan de behandeling tot 10 dagen worden uitgebreid tot het recept van de arts. Als onderdeel van een complexe therapie voor ernstige immuundeficiëntie, incl. met een ontwikkeld klinisch beeld van een HIV-infectie, inclusief vroege klinische manifestaties van HIV-infectie en het stadium van AIDS; na beenmergtransplantatie of wanneer er sprake is van een overtreding van de absorptie vanuit de darm, wordt 400 mg 5 maal per dag voorgeschreven.

De behandeling moet zo snel mogelijk na het begin van de infectie worden gestart; bij terugval wordt acyclovir voorgeschreven in de prodromale periode of wanneer de eerste elementen van de uitslag zich manifesteren.

Preventie van herhaling van infecties veroorzaakt door Herpes simplex 1 en 2 types bij patiënten met een normale immuunstatus

De aanbevolen dosis is 200 mg 4 maal daags (elke 6 uur) of 400 mg 2 maal daags (elke 12 uur). In sommige gevallen zijn lagere doses effectief - 200 mg 3 keer per dag (elke 8 uur) of 2 keer per dag (elke 12 uur).

Preventie van infecties veroorzaakt door Herpes simplex 1 en 2 types, bij patiënten met immunodeficiëntie.

De aanbevolen dosis is 4 x daags 200 mg (elke 6 uur). In geval van ernstige immunodeficiëntie (bijvoorbeeld na beenmergtransplantatie) of indien de absorptie wordt overtreden van de darm, wordt de dosis verhoogd tot 400 mg 5 maal daags. De duur van het preventieve verloop van de behandeling wordt bepaald door de duur van de infectierisicoperiode.

Behandeling van infecties veroorzaakt door het virus Varicella zoster (waterpokken)

Wijs 800 mg 5 keer per dag om de 4 uur in de middag en met een interval van 8 uur 's nachts toe. Duur van de behandeling 7-10 dagen.

Wijs 20 mg / kg 4 maal per dag gedurende 5 dagen (de maximale enkelvoudige dosis van 800 mg), kinderen van 3 tot 6 jaar: 400 mg 4 maal per dag, gedurende 6 jaar: 800 mg 4 maal per dag binnen 5 dagen.

De behandeling moet worden gestart wanneer de vroegste tekenen of symptomen van waterpokken verschijnen.

Behandeling van infecties veroorzaakt door het Herpes zoster-virus (gordelroos)

Wijs 800 mg 4 keer per dag om de 6 uur gedurende 5 dagen toe. Kinderen ouder dan 3 jaar krijgen het medicijn in dezelfde dosering voorgeschreven als volwassenen.

Behandeling en preventie van infecties veroorzaakt door Herpessimplex 1 en 2 soorten, kinderen in de kindertijd met immunodeficiëntie en normale immuunstatus.

Kinderen van 3 jaar tot 6 jaar - 400 mg; over 6 jaar - 800 mg 4 keer per dag. Een nauwkeurigere dosis wordt bepaald uit de berekening van 20 mg / kg lichaamsgewicht, maar niet meer dan 800 mg. Het verloop van de behandeling is 5 dagen. Gegevens over de preventie van herhaling van infecties veroorzaakt door het herpes simplex-virus en de behandeling van herpes zoster bij kinderen met normale immuniteitsparameters zijn afwezig.

Voor behandeling kinderen Gedurende 3 jaar wordt 800 mg acyclovir 4 keer per dag om de 6 uur voorgeschreven (zoals voor de behandeling van volwassenen met immunodeficiëntie).

Bij ouderen is er een afname van de klaring van aciclovir in het lichaam parallel met een afname van de klaring van creatinine. het innemen van grote doses van het medicijn moet voldoende vloeistof ontvangen. In geval van nierinsufficiëntie, is het noodzakelijk om het probleem van het verminderen van de dosis van het medicijn op te lossen.

Bijwerking

  • misselijkheid, braken, diarree;
  • buikpijn;
  • lichte toename van ureum en creatinine;
  • Lakopenie, erytropenie, bloedarmoede, trombocytopenie;
  • hoofdpijn;
  • duizeligheid;
  • agitatie, verwarring, slaperigheid;
  • tremor;
  • hallucinaties;
  • convulsies;
  • kortademigheid;
  • anafylactische reacties;
  • huiduitslag, jeuk, urticaria;
  • vermoeidheid;
  • koorts;
  • spierpijn.

Contra

  • lactatieperiode;
  • Kinderen jonger dan 3 jaar (voor deze doseringsvorm).

Toepassing tijdens zwangerschap en borstvoeding

Acyclovir penetreert de placentabarrière en hoopt zich op in de moedermelk. Het gebruik van het geneesmiddel tijdens de zwangerschap is alleen mogelijk als het beoogde voordeel voor de moeder het potentiële risico voor de foetus overschrijdt. Als u aciclovir moet nemen tijdens de borstvoeding, is een onderbreking van de borstvoeding vereist.

Speciale instructies

Acyclovir wordt strikt volgens het recept van de arts gebruikt om complicaties bij volwassenen en kinderen ouder dan 3 jaar te voorkomen.

Duur of herhaalde behandeling met aciclovir-patiënten met verminderde immuniteit kan leiden tot het ontstaan ​​van virusstammen die ongevoelig zijn voor zijn werking. De meerderheid van gedetecteerde stammen van virussen, ongevoelig voor acyclovir, vertonen een relatief gebrek aan viraal thymidinekinase; stammen met veranderd thymidinekinase of met gewijzigd DNA-polymerase werden geïsoleerd. In vitro kan de werking van acyclovir op geïsoleerde stammen van het Herpes simplex-virus minder gevoelige stammen veroorzaken.

Met de nodige voorzichtigheid wordt het medicijn voorgeschreven aan patiënten met een verminderde nierfunctie, oudere patiënten als gevolg van een verlenging van de halfwaardetijd van aciclovir.

Bij gebruik van het medicijn is het noodzakelijk om voldoende vloeistof te leveren.

Bij het nemen van het geneesmiddel moet de functie van de nieren worden gecontroleerd (de concentratie van bloedureum en bloedplasma creatinine). Acyclovir voorkomt seksuele overdracht van herpes niet, daarom is het tijdens de behandeling noodzakelijk om zich te onthouden van geslachtsgemeenschap, zelfs in afwezigheid van klinische manifestaties. Het is noodzakelijk om patiënten te informeren over de mogelijkheid van overdracht van het virus van genitale herpes tijdens de periode van huiduitslag, evenals gevallen van asymptomatische virustransplantatie.

Beïnvloeding van het vermogen om voertuigen te besturen en mechanismen te beheren

Geen gegevens beschikbaar. Houd er echter rekening mee dat duizeligheid kan optreden tijdens de behandeling met acyclovir, dus moet er voorzichtig mee worden gereden wanneer voertuigen worden gebruikt en gevaarlijke activiteiten worden ondernomen die meer aandacht en snelheid van psychomotorische reacties vereisen.

Geneesmiddelinteracties

Het versterken van het effect van aciclovir wordt opgemerkt met de gelijktijdige toediening van immunostimulantia.

Bij gelijktijdige opname met nefrotoxische geneesmiddelen neemt het risico op het ontwikkelen van nierdisfunctie toe.

Analogons van het medicijn Acyclovir

Structurele analogen voor de werkzame stof:

  • Atsigerpin;
  • Acyclovir Belupo;
  • Acyclovir HEXAL;
  • Acyclovir Sandoz;
  • Acyclovir forte;
  • Acyclovir-ICCO;
  • Acyclovir Acre;
  • Acyclovir-Verein;
  • Atsiklostad;
  • Vero Acyclovir;
  • Vivoraks;
  • Viroleks;
  • Gerviraks;
  • gerpevir;
  • Gerperaks;
  • Gerpesin;
  • Zovirax;
  • Lizavir;
  • De Medovar;
  • Provirsan;
  • Supraviran;
  • Tsiklovaks;
  • Tsiklovir;
  • Tsitivir.

Acyclovir van genitale herpes-reviews

De vader leert zijn zoon:
- Als je ooit op een meisje liegt, zul je merken dat haar ogen koortsachtig glinsteren, haar lippen nat zijn en haar borst is heet, sta onmiddellijk af en ren weg. Dit is malaria!

Een ongepaste behandeling van SOA's draagt ​​bij aan het optreden van bijkomende ziekten.

Communicatie zonder gevolgen.

Hoe heb ik te weten gekomen over mijn ziekte.

ZHLP-archief

Hoe ik genitale herpes behandelde

Mijn jonge man aan het begin van onze relatie waarschuwde me dat hij lijdt aan genitale herpes. De informatie is niet prettig - wat kan ik zeggen. Maar mijn gevoelens waren sterker, en ik zal blijven om een ​​relatie met die persoon op te bouwen, te meer omdat, volgens hem, met genitale herpes kunnen leven en indien goed behandeld, de acute fase (recidive) zijn zeer zeldzaam en kunnen nooit ontstaan. Tijdens de eerste geslachtsgemeenschap (ondanks het feit dat ze allemaal werden beschermd), was ik eerlijk gezegd erg bang om deze infectie te krijgen. Maar maanden gingen door en alles was in orde - geen uitingen van genitale herpes, noch van hem, noch van mij. Na verloop van tijd ontspande ik me, ik begon de man nog meer te vertrouwen en uit beschermde seks schakelden we over op het gebruik van hormonale anticonceptiva. En alles was prima tot dan toe, totdat ik werd ziek verkoudheid - hoest, temperatuur 38. Een week om te herstellen, maar nog steeds een paar dagen later weer begon onwel te voelen - opnieuw ontwikkeld koorts, malaise, spierpijn. Op het eerste gezicht, die niet goed koud zijn hersteld, maar de dag erna, toen ze ontdekten limfauzly toegenomen in de liesstreek, evenals fijne belletjes met een vloeistof in die verscheen, sorry voor de details van de vagina, begon de alarmbel.

Meestal in deze situaties, mijn belangrijkste arts is online - ik lees tientallen forums op verschillende ziekten van de geslachtsorganen en na een paar uur, heeft zichzelf de diagnose te stellen - "genitale herpes". Het enige dat in deze situatie tevreden was, is dat het niet moeilijk te behandelen is, te oordelen naar de beschrijvingen die ik op het internet vond. Genoeg om de immuniteit te verbeteren door het drinken of perforeren van immunomodulatoren, evenals het nemen van antivirale geneesmiddelen, aangezien genitale herpes wordt veroorzaakt door het herpes simplex-virus.

Op dezelfde dag, liep ik naar de drogisterij en kocht acyclovir amiksin, tsikloferon, panavir en begon om alles door elkaar te nemen. Maar. Als ik alles in gedachten zou houden, zou ik de instructies tenminste ook lezen. Over het algemeen leverde mijn zelfbehandeling geen zichtbare resultaten op en na vier dagen, ondanks de terughoudendheid, wendde ik me niettemin tot de dokter in de woonplaats. De dokter heeft me overtuigd dat ik recht om te verwijzen naar het als juist gekozen behandeling van genitale herpes leidt tot frequente terugvallen, die op zijn beurt kan leiden tot ernstige complicaties produceren tot de penetratie van het herpesvirus in de hersenen en de nederlaag van alle organen en systemen was, kan ontwikkelen van baarmoederhalskanker. Na deze woorden werd het eng. Ik weigerde nogmaals mentaal om zelfmedicatie uit te voeren. Vooral dat de dokter, ondanks mijn angsten bleek een aardige vrouw, en na ontvangst van de testresultaten (helaas, de diagnose werd bevestigd) benoemd me om famciclovir nemen 250 mg 3 keer per dag gedurende zeven dagen. Gezien het feit dat ik al heb gekocht tsikloferon arts de dosis moet aanpassen en schilderde een behandelschema met deze drug: Neem 3 tabletten in de 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20 en 23 dagen. Niet erg handig schema, maar, zoals de dokter heeft verzekerd, om het te drinken is het noodzakelijk, zodat er een maximaal resultaat was.

Het gevolg was dat ik een maand later al genitale herpes ben vergeten. Het is natuurlijk jammer dat ze het medicijn nog niet hebben uitgevonden om volledig van deze ziekte af te komen, maar ik ben in elk geval van de manifestaties af geweest, waarvoor ik mijn behandelende arts oneindig dankbaar ben.

U kunt hieronder een opmerking achterlaten of uw medische geschiedenis vertellen

Marina, 03/09/2012 08:13:16
Nou ja, nou! Je zit nog steeds in je repertoire. Bedank de dokter, maar lijkt op het advies van de ene analfabeet-gebruiker voor de andere. Achter de schermen zijn er veel subtiliteiten en het ontbreken van een individuele beoordeling van de situatie van elke persoon. En willekeurig gebruik van sterke medicijnen kan leiden tot een impasse en het medische arsenaal van een arts verminderen om uw eigen problemen op te lossen.

Julia, 31/03/2013 19:41:00
Er is iets raars geschreven.
Zo was het met mij: de eerste keer dat de manifestaties van genitale herpes gewoon vreselijk waren, dacht ik dat ik zou sterven of gek zou worden. Alles werd gecompliceerd door het feit dat een week geen diagnose kon stellen, we dachten aan alles, alles. Uiteindelijk eindigde het allemaal in het feit dat de uitslag allemaal barstte, nat was ze verschrikkelijk veel... en voor zover ze geen diagnose konden stellen, en ze met gewone greens behandelden. en alles is gepasseerd! niets dronk. MAAR dit is gewoon. manifestaties van infectie, die zich in het lichaam bevindt. Na deze tijd, ik heb 2-3 keer per jaar zijn er terugvallen. Ze zijn veel gemakkelijker te verplaatsen, in tegenstelling tot die eerste keer. De behandeling is eenvoudig: aciclovir-pillen: 5 dagen voor 5 stks per dag + zelenka (over het algemeen een ding !! van alles) alles gaat voorbij.
Verstoort alleen dat retsedivi komt. en tijdens hen, vanaf de eerste tekenen (brandende pruritus), tot het verschijnen van de bubbels en hun breuk, letterlijk door de klok gaan.
Over AMYXIN. dronk het tijdens het begin van ARI, dus tegelijkertijd begon de genitale zenuw. dus dit kan zijn.

Nata, 08/12/2013 03:00:15
Ik heb eens per maand een recidief, meestal 1 wond. Acyclovir zalf helpt. Als de eerste symptomen beginnen te gebruiken, duurt alles 3-4 dagen en verschijnen er geen luchtbellen

Caroline, 03/02/2014 23:25:07
Meisjes en jongens, we moeten voorzichtiger zijn met partners en bescherming. Dan is het risico om jezelf allerlei soorten narigheid aan te trekken verminderd. Ik heb deze pijn nooit gehad (alleen op de lippen, maar dit is een veel voorkomend verschijnsel in verband met verkoudheid), ik had een vriendin. Maar ze is zo, niet erg alert op alles. En een paar keer klaagde ze over genitale herpes. De behandeling van Venereologist werd voorgeschreven in de vorm van aciclovir en smering met herpferon. Voor een week herstelde ik. Maar ook dit, een fluitje, klaagt na een maand 3 opnieuw. Op mijn argumenten over mindfulness en leesbaarheid giechelen))) Dat is prehihivaivaetsya :)

Oleg, 08/02/2014 04:36:01
Dus ik ben goed geworden in deze cirkel na het veranderen van de dragers. er zijn een paar vragen
1) Begrijp ik het goed. Als ik nu mijn partner verander, wordt zij ook besmet (het is niet belangrijk of er een herhaling is of niet) heb ik gelijk?
2) Hoe kunnen we leven met deze herpes in constante verwachting wanneer hij uitstapt? (immuniteit is uitstekend, maar 1-2 keer in 2-3 maanden doet zich voelen)

Masha, 23/02/2014 17:36:26
Ik werd geconfronteerd met het probleem van de genitale herpes, toen mijn "favoriete" kwam van een zakenreis en gaf me dit muck. Zeggen dat ik boos was, betekent niets zeggen. Goede zaak dat ik heb een bekende gynaecoloog die me van deze infectie gered me voorgeschreven een zalf GERPFERON, het is zeer goed pijnstillend, TKV de samenstelling ervan is vergelijkbaar met lidocaïne, verlicht jeuk, branderigheid, roodheid. Het resultaat was tevreden.

Christina, 13/03/2014 15:24:49
En ik ging op vakantie, op het werk, een blokkade, meer problemen met de gezondheid van vrouwen begonnen, een blik spruw, iets jeukend, brandend. Ze rende naar de dokter, voordat ze de tests aflegde en bijna flauwviel - ik had genitale herpes. De actieve periode is begonnen, zweren, een nachtmerrie zijn uitgekomen, hoewel de vakantie annulering. Ik vroeg een arts - Hoe snel om zich te ontdoen van zweren? Hij schreef me crème Divers voor, godzijdank, hielp snel pijnlijke wonden genezen, verwijderde de jeuk. Nu is alles normaal, hoop ik. mag niet opnieuw gebeuren, maar als het zich herhaalt, dan weet ik al wat te doen, ik breng onmiddellijk de deviers aan. Van mezelf kan ik nu adviseren.

Serega, 06/04/2014 11:56:46
G. is niet koud. 80% van de mensheid is geïnfecteerd. GG is ongeneeslijk. GG is een ziekte van zenuwcellen die zich zonder manifestaties gedurende meer dan 10 jaar kan manifesteren Een favoriete moment van vrijlating met een nummer is stress, etc. Je kunt alleen geïnfecteerd raken als er een terugval is

Ekaterina, 12/04/2014 12:24:05
Herpes is besmettelijk, zelfs als er geen zichtbare tekenen zijn. Bij de meeste mensen is het asymptomatisch, vooral bij mannen. Vrouwen kunnen zich in de vagina verstoppen en van bovenaf is het onzichtbaar. 2 weken vóór de herhaling en 2 na besmettelijk te zijn. Ik was besmet door een partner, hij had er geen last van. Ik ben al 4 jaar ziek of ziek, terugvallen elke 2 weken. In 2 jaar worden ze minder uitgesproken, zonder blaren al, maar er zijn pijnlijke sensaties en spruw. Een partner niet infecteren - kaarsen EROTEKS - anticonceptiemiddel en antibacterieel. Voor behandeling tijdens terugval - ACYCLOVIR zalf en tabletten, de goedkoopste methode, giet de getroffen gebieden met warm water (boven 55 graden). Om herhaling te voorkomen - izoprinozin, proteflazidum, immunoplyus, vitaminen, sport, gezonde voeding, verharding, niet de rug (het virus leeft in het ruggenmerg) onderkoelen. Er wordt aangenomen dat 90% van de bevolking een virus is van het 1e type, dat opduikt. 40-60% tot 40 jaar zijn geïnfecteerd met het virus van het 2e type - genitale herpes. Maar ook het eerste type orale seks kan in het genitaal terechtkomen.

vitalius, 09/05/2014 09:08:17
Ik denk dat te laten besnijden, want al de uitslag alleen de voorhuid, retsedivy 1 per maand, eens per twee nedneli, propyl twee maanden overdracht edvens, en plus, maar je moet op zijn minst maanden, 8, zodat het begon aan de DNA-streng van het virus, dat is 43 vernietigen duizenden roebels, en van je favoriete acyclovir in het lichaam verschijnt persistente stam van herperovirus.

vitalius, 09/05/2014 09:14:01
Nadat de overdracht niet zo verschrikkelijk was, verhuisde naar niet-significante roodheid, met lelijke bubbels, eh om een ​​half jaar te drinken, en ik denk dat Khan naar hem toe zou zijn gekomen.

Elena, 14/05/2014 18:48:09
Dus ik was een van de gelukkigen die besmet waren met genitale herpes. Heeft geadresseerd in KVD, heeft analyses overhandigd, de diagnose is gebleken waar te zijn. De gynaecoloog adviseerde me heel eenvoudige behandeling, drank tabletten tsikloferon zien en lotions aan de getroffen gebieden op gebruikelijke sodaoplossing. (Een theelepel zuiveringszout oplossen in het glas water, nat marlechku en aanbrengen) Ik was zeer verrast, soda onmiddellijk verwijderd de jeuk en pijn, bij 4 dag pryshchiki zijn op niets uitgelopen.

Anna, 18/06/2014 12:53:09
Een genitus gevonden. Herpes 2.5 weken geleden, lichamelijk een groot ongemak voelde niet, externe tekenen genezen. Ik weet het niet zeker, maar het lijkt erop dat hij weer klimt. Ik wendde me onmiddellijk tot de immunoloog - ik wacht op de resultaten van de tests. Gekke moraal, ik weet niet hoe ik mijn persoonlijk leven verder moet bouwen. Ik hoop echt dat ik door het verhogen van de immuniteit het virus zo veel mogelijk kan dempen, ontspannen en vredig leven. Nu gaan alle gedachten hier alleen over. Ik wens iedereen een goede gezondheid!

Alain, 19/06/2014 18:07:38
Ik wil niet leven.

Catherine, 25/06/2014 13:52:26
Ik kreeg elke maand om de 5 jaar een terugval. Alle behandelingen voorgeschreven in het herpetische centrum leverden geen blijvend resultaat op. Alleen ozon werd intraveneus toegediend. 2 jaar stabiele remissie. Zullen de vragen alles schrijven wat ik zal vertellen
keren888 @ yandex.ru

Maroussa, 28/06/2014 19:27:19
Catherine, ozonafval, is geslaagd.
Anna, denk niet aan het slechte, denk aan het goede. Niet te koud en niet zonnebaden. Volg het dieet, sluit alcoholische dranken uit. Sluit tijdens schubs zonder noten, snoep, koffie de calciumbevattende producten aan. Ik heb 10 jaar geleden aan deze infectie geleden. Nu lig ik in het ziekenhuis voor behandeling, ik hoop dat dit zal helpen.
Elena, helaas hebben wij artsen die echt hebben die zich bezighouden met de behandeling van immunosuppressie dan herpes (herpes terugkeert als aan een verminderde immuniteit, geen immuniteit valt van wat lijkt herpes) is er bijna. En in de regio's doen ze het gewoon niet. En wat we krijgen is allemaal onzin. op zoek naar de oorzaak in het verlagen van het immuunsysteem, iets in je lichaam is niet in orde is, en dienovereenkomstig, vandaar de herhaling. De wortel van het kwaad is van binnen.

Maroussa, 28/06/2014 19:32:03
Oh, jij, eli-paly, hoe je huiverde. Daar zijn telefoons van het Institute of Immunology op Kashirka 24, er zijn op internet infa. Ze nodigen uit tot het programma van mensen met HSV de frequentie van terugvallen 10-12 per jaar. Het programma is gratis. Het staatsinstituut. God verleent dat iemand zou helpen.

Hayka, 26/08/2014 00:26:07
Zelfs om te leven is geen jacht als GG.

gaopri, 11/09/2014 05:16:03
Ik vind geen plaats... Herpis vylazyet constant.. Ik smeer zelenkok, dronk de loop van isoprinosin.. allemaal bestolku. zelfs om te leven zou het niet wenselijk zijn. En trouwens. Condylomas zijn uitgekomen.

Marina, 03/10/2014 19:26:03
Vertel me alsjeblieft, wat is de langste tijd van terugval naar recidief? Terwijl ik 2 retsediva gedurende 5 maanden volg, wil ik dat leren of ontdekken zoals bij anderen.

Nikolay, 10/10/2014 05:57:53
Gene. Herpes bijna een jaar. Terugvallen zijn zeer frequent, blijven van een week tot twee, vervolgens 3-5 dagen respijt en een nieuwe. Ik heb veel dingen geprobeerd die de dokter had benoemd en niet had benoemd. Bij elke terugval begin ik in een steeds ernstiger depressie terecht te komen. Het onvermijdelijke vooruitzicht van eenzaamheid is dringend. Ik zie de toekomst niet. Ik denk niet eens aan meisjes. Ik wil niemand besmetten. Voortdurend om te naspoelen, prikken, medicijnen te smeren die al nasachertelo zijn! Ik voel me om een ​​of andere reden als een melaatse. Begin gedachten over zelfmoord te bezoeken.

Fiona, 21/10/2014 20:56:10
Ik sympathiseer met al het leed in dit forum dat deze infectie niet aankan. Genitale herpes is niet alleen een fysieke marteling, maar ook psychologisch en spiritueel. Toen ik deze pijn had, heb ik er de hele dag over nagedacht. Het werd behandeld door alle hier vermeld. Ik kon mezelf nergens mee afleiden. Mijn jongeman steunde me erg. Er waren lange onthoudingen. Hij reageerde hierop met begrip en mededogen. Veel medicijnen moesten het proberen, een lang effect gaf niets, vond Balm Rimsky. Beoordelingen zoals waren positief, er was al niets te verliezen. Ik begon deze balsem te gebruiken en ik was overtuigd van de effectiviteit ervan. Het blijkt dat de terugval kan worden vermeden indien toegepast bij de eerste symptomen van een mogelijke uitslag.
Het is onmogelijk om herpes voor altijd te genezen, maar om het uiterlijk te beheersen is echt. Zelf ging dit door en ik raad je aan het voor anderen te proberen.

wereld, 03/11/2014 08:34:11
Ik ben 24, mijn man heeft me geïnfecteerd, ik weet niet hoe ik moet leven. Je krijgt rshm en activeert hiv. Is het echt iemand helpen?

Liefde, 28/11/2014 15:57:00
Niet dat het niet gevaarlijk is en dodelijk! Mijn vriend was ook gg.Eo Infagel gered! Het is genoeg om een ​​volledige cursus te drinken en vergeet niet over preventie !! Ik gebruik deze gel met herpes op de lippen en voor de preventie en prostudy.Sovetuyu poprobovat.Da het woord op internet is vrij positieve feedback voor verschillende soorten herpes.

Victoria, 28/11/2014 18:39:22
GG Ik ben 10 jaar ziek, wanneer het eerst een jaar ziek is, dan 2 keer - het is draaglijk, nu elke maand en soms 2 keer per maand. het is geen leven, het is marteling, mijn man heeft geen normaal seksueel leven. Het werd behandeld met neoplasma-injecties onder het schema of plan zoals in de instructie en valtreks op 1 tab.kazdy dag drie maanden (het is duur) recidieven waren niet 9 maanden, daarna weer verschenen, de herhaalde loop van de behandeling heeft niet geholpen of geholpen. Dan heeft de arts in / in nyxes panavir (vegetatieve voorbereiding) benoemd of genomineerd. Retsedivov er was geen jaar, de tweede cursus heeft niet geholpen of geholpen, ik ben verbluft wat ik moet doen of weet ik niet.

Tala 45 12 2014, 04/12/2014 19:21:22
Kan de patiënt besmet raken met zijn huishouden die bij hem woont?

Vik, 26/12/2014 12:18:12
DIT IS VOOR IEDEREEN. Zoek in Yandex: Jim Humble. Wie heeft er een medicijn nodig, schrijf, ik ben in Moskou. [email protected]

Varya, 28/12/2014 01:10:17
Tala, genitale herpes wordt alleen overgedragen door nauw fysiek contact, althans voor mij dus mijn dok op www.onclinic.ru zei.

Alla, 23/01/2015 22:09:16
Wel, ja, het klopt dat u in de kliniek zei, ik heb er ook van gehoord, eigenlijk, net zoals herpes op de lip met kussen alleen kan worden overgedragen.

Avicenna, 25/01/2015 04:23:25
Van herpes helpt afkooksel van alsem. Voor preventie. Een week drinkt een afkooksel, dan een maand pauze, een theelepel Alsem op een glas kokend water, je kunt zoeten met honing.

Avicenna, 25/01/2015 04:27:55
En nog belangrijker, stop met denken aan allerlei seksuele perversie (pedofilie, incest, etc.) En je zult gelukkig zijn.)))

Julia., 11/02/2015 20:05:17
het is tijd om een ​​kind en ups te beginnen. nezhdanchik.Nam met haar man hielp niets, totdat de vertrouwde arts de tablet 'Herpeval' adviseerde.
Op sommige sites vonden ze het ook op een prijsvloer. in de apotheek is het ongeveer 150-200 UAH.

Ksyusha, 18/02/2015 20:26:44
Kom op, wat een alsem bouillon. Hij heeft geen herstellend effect op het lichaam. Hier heeft de arts in de kliniek beide tabletten en zalf plaatselijk antiviraal benoemd of genomineerd en dat dagen 5 passen of plaatsvindt.

Anton, 03/03/2015 18:02:25
Ik zal hem snel afsnijden. (((Het nieuwe meisje zal me snel beschouwen als een oneerlijke onzekere ((((((((((((((
Over het algemeen sprong deze rommel voor het nieuwe jaar, al was het maar. iets meer dan 2 maanden geleden. Panic.
Syfilis, op dit moment zal de lever gaan rotten en de neus eraf vallen. Na het grootste deel van het nieuwe jaar (door de manier waarop na een lange en dronken Nieuwjaar) giet de pieces 5 bubbels. Internet is uitgegroeid tot een shovel op een stapel foto's die de herpes van de tweede diagnose, werd hij verdoemd niveau !!! "Werd hij behandeld met acyclovir 3 tabletten per dag gedurende 5 dagen, en aciclovir zalf. Het lijkt te zijn gepasseerd. Maar niet voor lang muziek gespeeld, niet lang Fraer dansen ((( (verkoudheid met een temperatuur van 37-38 werd behandeld en hier is een bonus bubbels klom recht op het hoofd rond de urinebuis. Vandaag de dag, de belangrijkste vroeg om te gaan naar een privé-kliniek vechter. tante dokter keek nga hem te laten zien en zei dat ik ook geslachtsziekten en de juiste diagnose is momenteel ingesteld. Over het algemeen een ana Isa overhandigd, maar ze zei niet te storen Herpes 200 procent.
Toegekende Acyclovir 200 mg 1 tablet 5 maal per dag
Acyclovir zalf voor een kleine geslagen vechter (((
Kaarsen Genferon 10 dagen 2 keer per dag om mijn immuniteit te verhogen.
Als deze lotions niet helpen, moet je Ferrovir 10 dagen lostrekken op de plek waar het avontuur naar op zoek was ((((
Ik wens iedereen een goede gezondheid.
Wie Ferrovir prikte, reageerde er zo op. Ik vereerde hem toen aids werd voorgeschreven en met hippatiet C

Victor, 08/03/2015 17:40:57
raden ozontherapie werden retsedivy 2-3 keer per maand voor een jaar na de behandeling een paar keer jaar proyailsya MAAR PRIMALYYSHEM roodheid uitstrijkje zalf triderm HELPT

Jan, 20/03/2015 08:12:42
Ik had genitale herpes behandeld met allokin. Ik heb er lang over getwijfeld, het was duur en het virus was niet volledig van het lichaam verdreven. Ik heb tot 10 keer per jaar huiduitslag gehad. Wie ziek is, weet hij, het is niet alleen een blaar, een kwaal, een pijn, en het was beschamend om naar het ziekenhuis te gaan. De arts zei dat de allokin de perioden zal verlengen zonder verergering. Vernietigd in november, de vierde maand tot geen uitslag)))). Laten we kijken wat er vervolgens gebeurt.

Alexandra, 10/04/2015 13:06:17
En ik behandelde gen.herpes allokin en valtrex. Te normen. voor de winter was er nooit. Een graslotion heeft me niet geholpen. Ik ben een pedant in het leven, totdat ik alles over deze medicijnen leerde, niet durfde. Tussen haakjes, ik had ook geen kou in de winter - de hele afdeling was ziek.

dmitry, 15/04/2015 01:33:37
Ik leef hier al meer dan 3 jaar mee.. toen ik ziek werd en besefte wat ziek was, was er hetzelfde verhaal als velen. Ik wilde niet leven, ik heb niemand nodig. maar toch trouwde hij later. Natuurlijk, met dit pijnlijke een heleboel problemen, vooral dan de retsedivy zijn zo vaak dat er zelfs geen mogelijkheid van seks met zijn vrouw te hebben om een ​​kind te maken. terugvallen waren 2 r per maand. mijn vrouw is niet ziek. al die tijd dan alleen ik werd niet behandeld. injecties, pillen, zalven. helemaal niets geholpen. vooral razdrozhaet wat ze over acyclovir schrijven en voor hem graag. shit proplachenoe.. trek gewoon de bengu van ons en dood de chemie. Ik ben uit het buitenland gestuurd voor één remedie, ik weet precies wat geen chemie is, maar een natuurlijk product, je kunt eten zeggen, maar er was geen specifieke indicatie voor herpes. en nu betekent dit dat ik lange tijd geen verergeringen heb... Ik vraag me af of dit me alleen heeft geholpen of dat het voor iedereen geschikt is. jongens als er een wens is om te proberen drive-drive.ru te schrijven

Dmitry, 17/04/2015 06:31:07
Goedemiddag iedereen! GG-behandeling is nutteloos, dus niet starten en verder leven, en als het nog steeds in de tweede helft is, dan is het niet nodig om aan zelfmoord te denken!

Marina, 21/04/2015 00:48:54
Mensen, help alstublieft.. Ik hou van één persoon, maar ik kan niet toegeven dat ik een probleem heb dat gg heet. Ik ben gewoon in wanhoop... dus wil hem aanraken, en wees niet bang dat ik hem zal infecteren. En het condoom biedt geen bescherming tegen overdracht van het virus ((
Wat kan ik doen. Iemand kan het mij vertellen. Ik ben erg ziek

Iren, 24/04/2015 20:13:24
Voor mij spreekt mijn arts uit de klinieken, dat allereerst de immuniteit om het te versterken noodzakelijk is. Omdat de herhaling van herpes met een verzwakte immune status zich voordoet.

Geheim, 01/05/2015 06:31:34
Iemand hier schreef dat wil leven, grappige) zeggen dank u, dat is niet HIV of hepatitis. Ook ik kreeg deze pijnlijke, en dan elegant samengevoegd uit mijn leven met de belofte van het huwelijk, mannen freaks natuurlijk alle regelingen inzake de preventie werd mijn partner geschonden tijdens de seks, hij gewoon rustig verwijderd het condoom zonder mijn toestemming, en ik heb niet meteen merken. Drogen, en de pijn was ondraaglijk, gecombineerd met het feit dat ik was op dat moment nog steeds en bronchitis ziek en lag bij een temperatuur lager dan 40 tot dit monster heeft om noedels te hangen aan de oren van een andere dwaas. Immunku verzwakt zo is van mij, ik ben nog steeds en HPV pakte de meest gevaarlijke genotypen, en al dit type niet nooit te genezen, kunnen we alleen maar hopen dat op een dag psihanesh en zult leveren depressie, om te voorkomen dat het immuunsysteem verzwakken welke vorm van kanker niet ontwikkeld. Voordien was ik een absoluut gezond, gelukkig meisje. Nu, een leven lang te beperken, om voortdurend te controleren en steeg over het onderwerp, waarschuwen partner, en patiënten niet willen iedereen. Een maand later, had ik puistjes weer de eerste op de vagina, na een maand rond de priesters, in het algemeen verschrikkelijk voortdurend drinken tabletosy nu is, en dat allemaal omdat van een freak, en dat vertrouwen is nu mensen. Ik weet het niet, ik hoop dat ik per slot van rekening zal trouwen en een gelukkige moeder zal zijn

dag, 03/06/2015 00:34:27
Schrijf, ik zal vragen om de gen-herpes te behandelen. [email protected]

dmitry, 03/07/2015 02:24:20
Hallo allemaal. Hier kunt klagen over, en ik ben hier voor hepatitis C die behandeld worden voor 10 maanden (tandheelkunde opgehaald, of het is vervloekt!) Nu, dat is net hersteld (dank God.) En besloten om op deze puzyrikov Het lezen, voila, verdomme! Ik twijfel niet eens aan de symptomen, net als ik. maar ik heb nog steeds geen 23. Ik kan me niet voorstellen wat er zal gebeuren, maar ik bid dat het leven van de familie niet zal ontnemen. Het pleit echter voor een tijd van 3 4 per jaar. Nu ga ik op zoek naar het beste medicijn. Ik lees jullie allemaal. Ik wens u en vooral niet klagen, omdat je nog steeds de helft van de wereld is jaloers - omdat het probleem is niet de meest ernstige.

Angelina, 06/07/2015 20:14:49
Ik had een exacerbatie van 4 maanden, voor deze periode heeft de herpes zich al op alle geslachtsorganen verspreid. Beproefd of Tasted atsiklovir, een epigen een spray. slechts een tijdje nam hij de symptomen op.
En dus las ik dat zinkzalf helpt en O MIRACLE. Op de eerste dag begon ze, zodra ze de zalf had aangebracht, te handelen en de vloeistof eruit te halen. Gedurende 3 weken werd alles oud (er waren lange tijd al ruwe wonden). Smeer om de 2-3 uur gedurende 10-15 minuten en ga liggen, veeg af en behandel alcohol en jodium 2%. Allemaal gezondheid

Inessa, 16/07/2015 21:09:04
De hele tijd van de dag! Zeer lange Ik wacht om zijn istroriyu.Poznakomilas met GG schrijven ongeveer 4 jaar geleden. De eerste uitslag was vreselijk, pijn, koorts, brandend gevoel, pijn. het was nauwelijks koshmar.Ya peredvigalas.Za vorig jaar herhaling was okolo8-10 al kende scheta.Lyuboy stress, meer dan 200 gram van wijn of spirtrogo, rijtjeshuizen, onderkoeling, de gewone verkoudheid tot dalende immuniteit en opa-cha, schadelijk de op. Behandelde altijd, was er geen herhaling van dat ik niet geëtst tabletkami.Chego ik gewoon niet drinken (gerpevir valovir groprinozin acyclovir), die net niet geprikt (tsikloferon, Allokin alpha, ook voor het grote geld), die niet kaarsen gebruikten, het drinken van druppels (tot proteflazid piesh zal nergens uit springen). En nu, voor 4 maanden nu, heeft mijn virus geslapen. Heel eng om hem weg te jagen. De laatste keer was het behandelen van hard-to alle vitamine pillen en injecties imunomodulyatoram en de dokter mij heeft aangesteld VLOK intraveneuze laserinstralingspositie krovi.Kazhetsya 10 dney.Ya waren sceptisch maar probeerde door middel van dag 3 Ik heb absoluut veranderd samochuvstvie.Delo niet meer had herpes (en we begonnen de behandeling met de eerste tekenen, maar er waren geen belletjes) en neobyatnoy energie, was er geen vermoeidheid alsof er een motor. Ik hoop van harte dat deze procedure pomogla.Ya Ik weet hoeveel pijn is dit virus en al forum sympathiseren en adviseren gaan Vlok.Vozmozhno bedanken

Inessa, 16/07/2015 21:16:26
Velen schrijven over de toekomst kinderen, maak je geen zorgen alles zal zijn horosho.Glavnoe dit spul niet halen tijdens beremonnosti.A als de vrouw ziek was voordat werd zwanger, ze heeft al antistoffen en het kind kan alleen besmet raken als het door het geboortekanaal passeert (en bevalling voor een vrouw is stressvol en tegen de achtergrond van deze stress kan er een nieuwe terugval zijn). daarom overweeg of tel ik wat beter is om een ​​keizersnede te maken, die niet gada-zal dragen of niet.

Nila, 28/07/2015 00:35:59
Ik ben jarenlang ziek geweest. Het gebeurt dat een jaar of twee er geen huiduitslag is, het gebeurt elke maand, en zelfs vaker. Zoals, echter, en herpes op de lippen. Door de jaren heen heb ik een goede ervaring opgebouwd, kan ik delen. Trouwens, mijn man is niet besmet, hoewel we onszelf niet beschermen, we kunnen zijn immuniteit zien. Hier kan ik u adviseren.
1. Gebruik geen gewone zeep, koop een antibacteriële gel. De prijs van 200-300 roebel., Voor 2-3 maanden dagelijks gebruik zal zeker voldoende zijn.
2. Probeer alleen katoenen ondergoed te dragen, zonder synthetische stoffen.
3. Als je typische symptomen voelt, verbrand het dan met essentiële olie van tea tree. Een paar minuten is erg onaangenaam, maar als je het meteen doet, kun je het in de kiem smoren. (Helpt in 50% van de keren).
4. Voor behandeling, adviseer ik om geen tabletten door te slikken, maar om rectale zetpillen van 1000.000 of polyoxidonium zetpillen te kopen, die rectaal en vaginaal kunnen worden aangebracht.
5. Zorg ervoor dat je vitamines drinkt bij uitslag. Dit zijn noodzakelijkerwijs B-vitamines, bijvoorbeeld neuromultivitis of pentovit. En ook vitamine C met zink.
6. Persoonlijk, zullen zalven zoals acyclovir niet bijzonder nuttig zijn, geloof ik meer in oude bewezen geneesmiddelen - zinkzalf, oxoline, tetracycline, enz. En als we het hebben over de methoden van absoluut grootvader, dan is het bij afwezigheid van zalven mogelijk om Corvalolum of Valocordinum te verbranden (verrassend, maar het helpt).
Als de uitslag heel gewoon is, adviseer ik je om de maximale dosis vitamine B te drinken.

Nila, 28/07/2015 11:27:32
Py.Sy. Ik vergat lysine. Je kunt een lysine-cursus volgen. Te goed helpt of helpt.

Rimma, 31/07/2015 07:55:59
Hallo Voor mij uit jaren (verscheen een jaar geleden) schreef een hoop en nyxes en tablets - allemaal bekend, hier op een forum over hen schrijven. Maar Supermlimf-kaarsen weten de naam niet eens, en niemand heeft er hier over geschreven. Vertel me, werd iemand ontslagen? of kan iemand het weten? Antwoord alsjeblieft!

Elena, 11/08/2015 13:24:50
Rima. Ik heb niets gehoord over zulke kaarsen. Voor mij zetpillen viferon (rectaal) benoemd of benoemd, nog steeds nyxes allokin-alfa en tabletten famtsiklovir. Helpt echt. Dat ik elke maand of met blaren was, of ze genazen, en de nieuwe waren al aan het pikken. Ik had net een depressie. Voor het laatste jaar na de behandeling, klom ik twee keer een beetje en deed niet zoveel pijn.

Albina, 11/08/2015 16:15:59
Ik leerde over dit verdomde heet jj zeven jaar geleden, mijn toenmalige jonge man zei meteen dat hij dit pakost.Ya terwijl horen over herpes, maar ik dacht dat het alleen in de kou in de vorm van huiduitslag aan het neusslijmvlies of gubah.Pervy keer dat ik had een uitslag als ons kind was 2,6 jaar, dat wil zeggen, 4 jaar later, na een ontmoeting met haar man en hier weer gisteren bijna 8 jaar raz.Pervy tweede keer was een nachtmerrie, vooral de eerste 2 dagen, kon helemaal niet lopen, nu lichter. Ik drink Acyclovir-Acry + zalf Acyclovir, mijn man behandelt dit ook, alleen le ix moeten beginnen bij de eerste tekenen en niet te wachten tot belletjes, en natuurlijk proberen om een ​​gezond leven te leiden, drinken vitaminen, probeer niet pereohlazhdatsya.Zdorovya alles en laat je niet ontmoedigen, met yy mensen ook wonen, hebben een gezin en kinderen!

Nath, 07/09/2015 1:09:12
Ik denk dat het moeilijker is om je een erger zere voor te stellen. Bij mij was er bij een ergernis een status vreselijk. Lepra, koorts, en als het barsten van bubbels behoorlijk huilen. Ik heb balsem Roman geholpen. Het was gewoon redding in mijn leven. Versterkte immuniteit met dennenelixer. Ook drink ik constant vitamines, doe ik of doe ik gymnastiek en rook ik niet, deze pijn is verdwenen en ik ben blij met een leven!

The Savior!))))), 18/09/2015 20:04:51
Lord! Zo'n probleem en ik heb! Het is drie jaar geleden! En nu heeft de huidige nu een remedie gevonden voor deze dodelijke ziekte! Herpes genital! Al blij! De output is simpel: je doet twee keer per dag een douche, met water van 7-8 liter, lager dan 11 graden per se! En dan krijg je verkouden. Deze vuilnis spreekt me niet al een half jaar af toen ik begon met douchen! Dus durf!)))) Komt om te douchen met optimisme! En dit zijn allemaal medicijnen en zalven, het is allemaal onzin vol met stroom, je infecteert het lichaam van chemicaliën!

Andrey, 03/10/2015 20:29:01
hallo vrienden in tegenslag. Ik weet wat hij is. ga naar de groep h2o2russia. Daarin ben ik klaar om mijn ervaring te delen. Ekaterinburg, de Russische Federatie

Andrey, 03/10/2015 20:29:15
hallo vrienden in tegenslag. Ik weet wat hij is. ga naar de groep h2o2russia. Daarin ben ik klaar om mijn ervaring te delen. Ekaterinburg, de Russische Federatie

Katya, 07/10/2015 17:54:24
De jonge man besmette me, zonder te weten dat hij ziek was. 5 maanden al De eerste keer was het erg pijnlijk, maar de recidieven waren frequent. Zodra hij het barstende flesje genas, verscheen er weer een nieuwe. het was een nachtmerrie. De gynaecoloog voorgeschreven aciclovir 200 5 keer per dag gedurende 10 dagen. Na de behandeling kwamen er bubbels uit na 2 weken. De arts heeft voorgeschreven om aciclovir gedurende 6 maanden te drinken. dus je kunt de lever... en ik wil een gezin, een kind. Ik weet niet wat ik moet doen.