Fominykh Sofya Yurevna

Kinderen

Dokter van de hoogste categorie

Vaak terugkerende herpes

Vragen en antwoorden

Hallo, vele jaren lijd ik aan genitale herpes.

Welkom! Om consultatie te krijgen is het mogelijk zowel tijdens een exacerbatie.

Kan chlamydia zich niet gedurende meerdere jaren manifesteren?.

Welkom! Met chronische Chlamydia-infectieperiode.

2 jaar verpleegd de baby. Gedurende deze tijd herpes.

Welkom! In jouw geval is het nuttiger om fulltime aan de slag te gaan.

Ging naar de dokter, slaagde voor de testen voor HPV, onthulde HPV 16, zei.

Welkom! De behandeling wordt aan u toegewezen, waarschijnlijk, rekening houdend met de bijbehorende.

Welkom! Mijn collega die tegenover zit.

Welkom! Het feit dat je geen antilichamen tegen HSV 1, 2 typen hebt, zegt.

Hallo, vertel me alsjeblieft of ik actief ben.

Welkom! Uw symptomen kunnen overeenkomen met een grote.

Hallo Ik ben een man. Er was orale seks, alleen.

Welkom! SOA's hebben verschillende incubatieperioden, d.w.z. periode.

Hallo Bij mijn zoon, voor hem 14л. zeer frequent, elke.

Welkom! In geval van verminderde immuniteit in de mondholte.

Goedemiddag, Elina Vyacheslavovna. Zes jaar geleden hebben ze me klaargestoomd.

Welkom! Als u de bovenstaande symptomen heeft, moet u dit doen.

Soort tijd van de dag, zeer frequente uitslag op de lippen,.

Welkom! De oorzaken zijn vaak terugkerende herpes op de lippen.

Goede middag! Ik deed PCR voor infectieziekten.

Welkom! HPV type 51 verwijst naar oncogeen secundair HPV.

Hallo Bij het plannen van de zwangerschap heb ik het genomen.

Welkom! Antistoffen in hoge titers, die u heeft verstrekt.

Goede middag! Overal schrijven ze dat de gardnerella is gevonden.

Welkom! Gardnerella komt inderdaad vaker voor.

Vertel me alsjeblieft, ik heb een probleem met de herhaling van herpes.

Welkom! Het geneesmiddel moet 10 dagen voor de test worden geannuleerd.

Gedurende meer dan een jaar wordt de temperatuur elke dag gekweld 37.1-37.6..

Welkom! In uw geval is het raadzaam om een ​​follow-up te doen.

Kan het herpesvirus het gehemelte en het traliewerk beïnvloeden.

Welkom! In uw geval is het zeer waarschijnlijk dat het herpesvirus wordt gecombineerd.

Patiëntenvrouwen. 1949 j / p. Reumatoïde artritis, ontladen.

Welkom! In uw geval is het beter om te inspecteren, maar met.

Goede middag! Ik overhandigde het gewas aan de cultuur van cellen (sperma).

Welkom! Het resultaat van de analyse geeft aan dat uw sperma.

Goede dag! Bij het analyseren van sperma bij 5% van de spermatozoa.

Welkom! U dient een voltijds afspraak met een arts aan te vragen.

Goede middag! Ik heb het sperma overgegeven aan tsmv en vpg van jou.

Welkom! Het resultaat van de analyse geeft aan dat uw sperma.

Een analyse van de PCR van bloed op resultaten van ig45.9 im 0.2. Wat is het?

Welkom! De aanwezigheid van verhoogde titers van antilichamen tegen de CMV-klasse.

Welkom! Een paar maanden geleden gebeurde ik.

Welkom! Als u eerder bent behandeld, dan is de kans op infectie.

Welkom! Ik wilde leren over de behandeling van chronische.

Welkom! Herpes zoster is een ziekte die.

Goede middag! Ik heb je artikel op de site over herpes gelezen.

Welkom! Analyses voor herpesvirus-infectie moeten omvatten.

Heeft een studie gedaan en papilomavirus gevonden 33.58.

Welkom! Je hebt een virale infectie die wordt overgedragen.

bij mij zijn een clamidiose ontdekt, heeft de arts de behandeling geregistreerd.

Welkom! De arts heeft de afwezigheid van genitaliën correct aanbevolen.

Welkom! Een half jaar geleden nam ik tests voor infectie.

Welkom! Die infecties die u 6 maanden bent blootgesteld.

Goede middag! Ik heb al 2 jaar genitale herpes. Na.

Welkom! omdat U startte een vaccin tegen de achtergrond.

Hallo, ik deed een HPV-test en vond HPV.

Welkom! Deze waarden duiden op een lage virale.

Welkom! Heeft de analyse op HPV. zijn erachter gekomen HPV.

Welkom! Deze waarden duiden op een lage virale.

We proberen een bezoek te brengen aan onze medische centra die voor iedereen geschikt zijn. Onze zorg voor patiënten volgt nauwlettend al uw wensen voor ons werk.

Kwaliteit tandheelkunde voor betaalbare prijzen

Professionele mondhygiëne (luchtstroom, ultrasone golven en polijsten) met 50% korting voor slechts 2350

Geef jezelf schoonheid

ZOMERVOORSTEL: LASERVERWIJDERING EN BLEEKWEREN VAN DE HUID, SCHOONHEIDSINJECTIES EN LASER EPILATIE MET 15% KORTING

Vaak terugkerende herpes

De kosten van services voor de prijslijst zijn 18570 roebel - 30,2% korting = 12970 roebel voor betaling.
Uw besparing van 5.600 roebel!

Beoordeling van de immuunstatus

De kosten van diensten voor de prijslijst 10450 roebel - 30% = tot 7310 roebel betalen. Uw besparing van 3140 roebel!

Diagnose en behandeling van prostatitis

De kosten van services onder de prijslijst zijn 26.730 roebel - een korting van 36% = om 17120 roebel te betalen. Uw besparing van 9610 roebel!

Behandeling van cervicale erosie door CO2-laser

De voorbereidingskosten voor behandeling volgens de prijslijst bedragen 13.830 roebel - een korting van 35% = tot 8.990 roebel betalen.
Uw besparing van 4840 roebel!
Extra korting voor laserocoagulatie is 10%.

De materialen op deze pagina zijn alleen voor educatieve doeleinden en zijn geen wetenschappelijk materiaal of professioneel medisch advies.

Een juiste behandeling en het voorschrijven van geneesmiddelen kan alleen worden uitgevoerd door een gekwalificeerde specialist, rekening houdend met de diagnose en de medische geschiedenis.

De materialen op deze pagina zijn alleen voor educatieve doeleinden en zijn geen wetenschappelijk materiaal of professioneel medisch advies.

Een juiste behandeling en het voorschrijven van geneesmiddelen kan alleen worden uitgevoerd door een gekwalificeerde specialist, rekening houdend met de diagnose en de medische geschiedenis.

Vul het formulier in en de receptionist neemt overdag contact met u op, op een tijdstip dat u uitkomt!

Aandacht alstublieft! Velden met sterretjes zijn verplicht!

Fominih
Sofya Yurevna

Fominykh Sofya Yurievna, gevonden beoordelingen: 8, werkervaring: 17 jaar

  • Urologie (ontstekingsziekten, cystitis, urolithiasis);
  • urogenikologiya;
  • genitale herpes;
  • herpes op de lippen;
  • herpes eenvoudig terugkerend;
  • SOA's (seksueel overdraagbare aandoeningen);
  • mycoplasmose;
  • papilloma;
  • syfilis;
  • ureaplasmosis;
  • CMV-infectie;
  • bacteriële vaginose;
  • herpes anale regio en rectum;
  • herpes zoster;
  • gonorroe;
  • candidiasis;
  • chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS);
  • trichomoniasis;
  • chlamydia.

MedCenters.Online

Dienst voor het zoeken naar artsen, klinieken

Fominykh Sofya Yurievna (venereoloog, uroloog) - afspraak om via internet een arts in Moskou te bezoeken

Fominih Sofya Yurevna

De ervaring van de arts is 17 jaar oud, de dokter van de hoogste categorie.

De kosten van ontvangst zijn vanaf 2100

Informatie over de dokter - Fominykh Sofya Yurevna

Vrouwelijke uroloog, venereoloog. Het is gespecialiseerd in de behandeling van inflammatoire ziekten, blaasontsteking, urolithiasis, urogenikologii, trichomoniasis, chlamydia, gonorroe, candidiasis, mycoplasmosis, SOA's (seksueel overdraagbare aandoening), genitale herpes.

Adressen van klinieken, waar de dokter naartoe gaat - Fominykh Sofya Yurevna

Multidisciplinair Medisch Centrum - Herpetisch Centrum over Grimau

Herpetisch centrum. De belangrijkste behandelingsgebieden: gynaecologie, dermatovenereologie, dermatologie, manuele therapie, therapie. urologie.

Ul. Grimau, 10A, gebouw 2

U0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: +7 (499) 519-36-73 ">]> '>

Multidisciplinair Medisch Centrum - Herpetisch Centrum voor Michurinsky Prospekt

Herpetisch centrum. De belangrijkste behandelingsgebieden: gynaecologie, dermatovenereologie, dermatologie, manuele therapie, therapie. urologie.

Moskou, Michurinsky Ave, D. 21B

U0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: +7 (499) 519-36-73 ">]> '>

Fominih
Sofya Yurevna

Fominykh Sofya Yurevna

Fominykh Sofya Yuryevna. beoordelingen

ALLEEN echte beoordelingen!

We publiceren alleen de feedback van mensen die de benoeming van deze arts hebben bijgewoond.

Recensies over de dokter

  • urogenikologiya;
  • Urologie (ontstekingsziekten, cystitis, urolithiasis);
  • herpes op de lippen;
  • genitale herpes;
  • SOA's (seksueel overdraagbare aandoeningen);
  • herpes eenvoudig terugkerend;
  • papilloma;
  • mycoplasmose;
  • ureaplasmosis;
  • syfilis;
  • bacteriële vaginose;
  • CMV-infectie;
  • herpes zoster;
  • herpes anale regio en rectum;
  • candidiasis;
  • gonorroe;
  • trichomoniasis;
  • chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS);
  • chlamydia.
  • "Urologie (ontstekingsziekten, urolithiasis, uro-oncologie, urogenikologiya, trauma, andrologie)," Russian State Medical University (2005)
  • "Dermatovenereology", Russian State Medical University (2001)
  • "Urology", Russian Academy of Postgraduate Education (2010)

Fominykh Sofya Yuryevna. Waar doet

Herpetisch centrum op Michurinsky Avenue

Herpetisch centrum op Michurinsky Avenue

Online toegang tot de kliniek

Herpetisch centrum op Michurinsky Avenue

Dokter Fominykh Sofya Yurevna

of bel

Na het verzenden van je binnenkort
een call center specialist neemt contact met u op en verduidelijkt alles
vragen van uw interesse

Herpetisch centrum op Grimau

Herpetisch centrum op Grimau

Online toegang tot de kliniek

Herpetisch centrum op Grimau

Dokter Fominykh Sofya Yurevna

of bel

Na het verzenden van je binnenkort
een call center specialist neemt contact met u op en verduidelijkt alles
vragen van uw interesse

Alles was duidelijk, heel vriendelijk, een goede dokter. Dit is slechts een eerste ontmoeting en over de competentie kan ik nog niet dat beantwoorden, maar de eerste indruk is dat hij is niet saai en met een gevoel voor humor, maar eerder over de professionaliteit van vroeg om iets te zeggen. Op het eerste gezicht is er niets negatiefs.

Ik heb een hele maand behandeld wat ik niet heb. En ik moest de orthopedist veranderen. Mislukte arts. Hij raakte net mijn been aan en zei - "Artritis", nou, hoe kan dit worden opgelost!?

Fominykh Sofya Yurievna (venereoloog, uroloog), afspraak met een arts, beoordelingen en prijzen

Fominih Sofya Yurevna

Ervaring van 17 jaar, arts van de hoogste categorie.

De kosten van ontvangst zijn vanaf 2100

Informatie over de arts: Fominykh Sofya Yurevna

Vrouwelijke uroloog, venereoloog. Het is gespecialiseerd in de behandeling van inflammatoire ziekten, blaasontsteking, urolithiasis, urogenikologii, trichomoniasis, chlamydia, gonorroe, candidiasis, mycoplasmosis, SOA's (seksueel overdraagbare aandoening), genitale herpes.

Tijdschema voor de dokter: Fominykh Sofya Yurevna

1) Multidisciplinair medisch centrum - Herpetisch centrum in Grimau

Adressen van klinieken, waar de arts naartoe gaat: Fominykh Sofya Yurevna

1) Multidisciplinair medisch centrum - Herpetisch centrum in Grimau

Herpetisch centrum. De belangrijkste behandelingsgebieden: gynaecologie, dermatovenereologie, dermatologie, manuele therapie, therapie. urologie.

Moskou, st. Grimau, 10A, blz. 2.

Herpetisch centrum. De belangrijkste behandelingsgebieden: gynaecologie, dermatovenereologie, dermatologie, manuele therapie, therapie. urologie.

Herpetisch centrum in Moskou

Comments

Ik ga nu door de behandeling op de grimas bij Panarina Anna Sergeyevna. Alle medewerkers zijn erg aardig en aanhankelijk praten. Anna Sergeyevna is een zeer aangename vrouw, het is jammer dat het record slechts een keer per week duurt, voortdurend wachtrijen zonder opname (2-3 uur wachten). Analyses zijn goedkoper dan in vitro. Ik kan niet zeggen over het wegpompen van geld, tk. Ik heb voor analyses al 20 duizend roebels + medicijnen + 2 keer bezoek aan de dokter achtergelaten. Nu zijn er nog steeds analyses, een bezoek aan de dokter. Maar ik begrijp hoe ik zonder tests moet beginnen met de behandeling. Daarom ben ik sympathiek en hoop dat ze me zullen helpen met mijn probleem

Bedankt! Ik kon Panarina niet bereiken, ik ben niet klaar om 2-3 uur te zitten zonder op te nemen. Ik ga morgen naar Proskurova. Ik ben al bij de analyse, ik heb alleen een behandeling nodig om te worden voorgeschreven.

Het is klaar en analyses om in te leveren zijn geen probleem. Alleen de recensies bang en besloten om te vragen

Ik was en schreef erover - ik vond het leuk en artsen zijn professionals

Ik herinner me dat je ergens heen ging, maar dat daar niet te vergelijken was :)

Ik was in Michurinsky, ik overhandigde bakposives, uitstrijkjes. Alles is schoon, de mensen zijn er weinig. Alleen is het lastig tests te krijgen. Als je een paar posities inneemt, dan sturen ze op e-mail alle tests, wanneer de laatste analyse gereed is, is de kat de langste klaar, en daarvoor komt al de rest op papier om te nemen. erg ongemakkelijk.

Pfff, nou ja, minstens één positieve tip over de puurheid van uitstrijkjes. Ik las over het feit dat ze specifiek wijzen op de aanwezigheid van infecties en geld uitpompen voor behandeling met medicijnen van hun eigen productie.

Ik ben niet naar de dokter gegaan. Alleen ik passeerde de uitstrijkjes.

Artsen en houding. Ik lees op internet over het negatieve over het pompen van geld.

De dokter (Panarina) die ik echt leuk vond. en over het wegpompen van geld - als de invitro geen fout had gemaakt in de analyse, zou ik helemaal niet naar hen hoeven te gaan. Overhandigde hen die aangewezen (2 doses + alle analyzy = 10 duizend ongeveer) wilde dicht bij huis te doen, maar daar was ik alleen maar testen voor 15tys geteld, zodat de ronde over hen, HSV nooit bleek waar te zijn (en het is duidelijk, ik was na panavir shots), ik benoemd tot een arts om polioksidonija koers te steunen en zei voor het protocol om het bloed te controleren, als weer opduikt herpes, aan hen, zal het een regeling te ontwikkelen voor de looptijd van het protocol, goed, als B zal zijn problemen mee, dan is het. Binnen is het gratis, er zijn praktisch geen mensen, het is schoon en mooi)

Fominykh Sofya Yurevna

De kosten van ontvangst - 2100r.

Vrouwelijke uroloog, venereoloog. Het is gespecialiseerd in de behandeling van inflammatoire ziekten, blaasontsteking, urolithiasis, urogenikologii, trichomoniasis, chlamydia, gonorroe, candidiasis, mycoplasmosis, SOA's (seksueel overdraagbare aandoening), genitale herpes.

  • Urologie (ontstekingsziekten, cystitis, urolithiasis);
  • urogenikologiya;
  • genitale herpes;
  • herpes op de lippen;
  • herpes eenvoudig terugkerend;
  • SOA's (seksueel overdraagbare aandoeningen);
  • mycoplasmose;
  • papilloma;
  • syfilis;
  • ureaplasmosis;
  • CMV-infectie;
  • bacteriële vaginose;
  • herpes anale regio en rectum;
  • herpes zoster;
  • gonorroe;
  • candidiasis;
  • chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS);
  • trichomoniasis;
  • chlamydia.
  • Diploma in "Medicine", Moscow State Medical and Dental University (1999)
  • Stage in de specialiteit "Urologie", Moscow State Medical Stomatological University (2000)

Lyapon Alexandra Osipovna

Ervaring 42 jaar / Kandidaat voor Medische Wetenschappen

De toegangsprijs is 2000 roebel.

Het is gespecialiseerd in de diagnose, preventie en behandeling van huidaandoeningen zoals seborrhea, eczeem, dermatitis (allergische, atopische, contact, neurodermitis), lichen verschillende types, psoriasis, acne (whiteheads), rosacea. →

Godisov Andrey Mikhailovich

De kosten van ontvangst bedragen 1500 roebel.

Eigenaar van alle moderne methoden van behandeling van prostatitis, urethritis, epididymitis (met behulp van laser-magneettherapie ozonoterapii op complexen Matrix uroloog, Matrix, Intramag et al.), Erectiestoornissen, seksueel overdraagbare infecties. Maakt echografie diagnose. Adviseren en ontwikkelen van een individueel behandelplan voor iedereen. →

Kunin Nikita Alexandrovich

Ervaring 39 jaar / Doctor in de eerste categorie,

Toetredingskosten - 1890r. 1590r.

Het biedt diagnose en behandeling van ziekten, zoals psoriasis, acne (whiteheads), rosacea, dermatitis (allergische, atopische, contact, neurodermitis), trichomoniasis, ureaplasmosis, chlamydia, wratten, plantar wratten, herpes en gonorroe etc. Ook voert preventie STI. Auteur van 7 wetenschappelijke artikelen. →

Slenchik Sergey Tarasovich

Ervaring 17 jaar / Doctor in de hoogste categorie,

Toetredingskosten - 1890r. 1590r.

Hij houdt zich bezig met diagnostiek en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen, behandeling en preventie van complicaties na een eerdere SOA, voorbereiding van partners op zwangerschap, behandeling van chronische dermatosen, enz. →

Kushkhova Dina Khasbievna

Ervaring 3 jaar / Kandidaat voor Medische Wetenschappen

De toegangsprijs is gratis

Hij heeft moderne methoden voor de behandeling van huidziekten en seksueel overdraagbare aandoeningen. Bezit injectietechnieken van mesotherapie en biorevitalization, de introductie van botulinum neuropepida, correctie van leeftijd rimpels met behulp van verschillende technieken van contourplastiek. Hij behandelt hyperhidrose met injecties van botulinumpreparaten. →

Arts Fominykh Sofya Yurievna, specialisatie: venereoloog, uroloog

Werkervaring over 17 jaar

De kosten van ontvangst zijn 2100 roebel.

Ul. Grimau, 10A, gebouw 2

Moskou, Michurinsky Ave, D. 21B

Metrostations: m Academicheskaya

Vrouwelijke uroloog, venereoloog. Het is gespecialiseerd in de behandeling van inflammatoire ziekten, blaasontsteking, urolithiasis, urogenikologii, trichomoniasis, chlamydia, gonorroe, candidiasis, mycoplasmosis, SOA's (seksueel overdraagbare aandoening), genitale herpes.

De uroloog, Polikliniek № 2 genoemd. NA Sememashko (2001)

formatie

  • Diploma in "Medicine", Moscow State Medical and Dental University (1999)
  • Stage in de specialiteit "Urologie", Moscow State Medical Stomatological University (2000)

Opfriscursussen

"Dermatovenereology", Russian State Medical University (2001)
"Urologie (ontstekingsziekten, urolithiasis, uro-oncologie, urogenikologiya, trauma, andrologie)," Russian State Medical University (2005)
"Urology", Russian Academy of Postgraduate Education (2010)

De kosten van ontvangst zijn 2100 roebel. Plan met een arts

Recensies over de dokter

Galina. Beoordeling - uitstekend (10/10) datum: 2018-03-30
Alles is goed. Sofya Yurievna luisterde aandachtig naar me, onderzocht ze en gaf aanbevelingen. Ze was kalm en welwillend. Ik ben gelukkig.

Svetlana. Beoordeling - uitstekend (10/10) datum: 2018-03-13
Ik vond alles leuk. Het is allemaal goed. Voor welke informatie kwam, alles kreeg. Ik ben blij met alles.

Emma. Beoordeling - uitstekend (10/10) datum: 2017-12-12
Heel erg leuk vond ik Sofya Yurievna, ze is heel vriendelijk, heel attent. Ze keek heel zorgvuldig naar al mijn analyses voor 2014. Ik werd haar door mijn dokter aanbevolen,

Fominykh Sofya Yurievna (venereoloog, uroloog) - afspraak met een arts

Fominih Sofya Yurevna

Dokter van de hoogste categorie.

De kosten van ontvangst zijn vanaf 2100

Online opnemen of +7 (499) 519-36-73

Over de dokter:

Vrouwelijke uroloog, venereoloog. Het is gespecialiseerd in de behandeling van inflammatoire ziekten, blaasontsteking, urolithiasis, urogenikologii, trichomoniasis, chlamydia, gonorroe, candidiasis, mycoplasmosis, SOA's (seksueel overdraagbare aandoening), genitale herpes.

Programma van een arts in klinieken in Moskou:

Dokterplanning bij de kliniek - Herpetisch centrum in Grimau

Programma van de dokter in de kliniek - Herpetisch centrum op Michurinsky Avenue

Doctor's prestaties op het gebied van geneeskunde:

specialisatie:

  • Urologie (ontstekingsziekten, cystitis, urolithiasis);
  • urogenikologiya;
  • genitale herpes;
  • herpes op de lippen;
  • herpes eenvoudig terugkerend;
  • SOA's (seksueel overdraagbare aandoeningen);
  • mycoplasmose;
  • papilloma;
  • syfilis;
  • ureaplasmosis;
  • CMV-infectie;
  • bacteriële vaginose;
  • herpes anale regio en rectum;
  • herpes zoster;
  • gonorroe;
  • candidiasis;
  • chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS);
  • trichomoniasis;
  • chlamydia.

Geavanceerde trainingen:

Werkervaring:

Onderwijs:

  • Diploma in "Medicine", Moscow State Medical and Dental University (1999)
  • Stage in de specialiteit "Urologie", Moscow State Medical Stomatological University (2000)

Adressen van klinieken in Moskou, waar de arts het volgende doet:

De arts Fominykh Sofya Yurievna aanvaardt patiënten in verschillende klinieken (2) op de volgende adressen:

Multidisciplinair Medisch Centrum Herpetisch Centrum op Grimau

Herpetisch centrum. De belangrijkste behandelingsgebieden: gynaecologie, dermatovenereologie, dermatologie, manuele therapie, therapie. urologie.

Ul. Grimau, 10A, gebouw 2

U0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: +7 (499) 519-36-73 ">]> 'data- type = "yandex-map-canvas">

➠ Het Herpetic Center in Grimau Clinic bevindt zich naast de metrostations:

Multidisciplinair Medisch Centrum Herpetisch Centrum over Michurinsky Prospekt

Herpetisch centrum. De belangrijkste behandelingsgebieden: gynaecologie, dermatovenereologie, dermatologie, manuele therapie, therapie. urologie.

Moskou, Michurinsky Ave, D. 21B

U0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: +7 (499) 519-36-73 ">]> 'data- type = "yandex-map-canvas">

Fominih
Sofya Yurevna

Fominykh Sofya Yurievna: 8 patiënten, ervaring 17 jaar

  • Urologie (ontstekingsziekten, cystitis, urolithiasis);
  • urogenikologiya;
  • genitale herpes;
  • herpes op de lippen;
  • herpes eenvoudig terugkerend;
  • SOA's (seksueel overdraagbare aandoeningen);
  • mycoplasmose;
  • papilloma;
  • syfilis;
  • ureaplasmosis;
  • CMV-infectie;
  • bacteriële vaginose;
  • herpes anale regio en rectum;
  • herpes zoster;
  • gonorroe;
  • candidiasis;
  • chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS);
  • trichomoniasis;
  • chlamydia.