Genitale herpes en zwangerschap

Symptomen

Totaal aantal berichten: 0

22-08-2006, Elena
Ja, echt herpes is ongeneeslijk en zit voor het leven in het lichaam! Zelfs als er tijdens de zwangerschapsplanning geen recessie is, zal niemand garanderen dat dit tijdens de zwangerschap niet zal gebeuren! Dus het belangrijkste ding in deze gerpesom- brbe met verbeterde immuniteit (vitaminen, gebrek aan stress, therapietrouw, sport).Zvuchit banaal, maar in werkelijkheid is het echt zo, en houdt het allemaal blijkt niet zo gemakkelijk in het leven te zijn! De toelating van antivirale middelen wordt alleen tijdens een retsediva aangetoond, anders beperken ze alleen de immuniteit verder! Tijdens de zwangerschap zijn alle krachten van artsen erop gericht het effect van het virus op de foetus te verminderen. Met succes toegepast plasmaferese (volgens informatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken Research Institute artsen Ivanovo) plasmaferese betere manier om te beginnen met het maken in de planperiode (het verhoogt de immuniteit, en heeft een aantal voordelen !!) Ik heb zelf lijden aan deze ziekte, en lees alle beschikbare literatuur over het onderwerp, geraadpleegd met een stel artsen. Heeft plazmaferez gemaakt en het heeft me vertrouwen gegeven en is gekalmeerd, sterker nog, zelfs als retsediv zal zijn, zal invloed minimaal zijn!

23 mei 2006, Tatiana
Lena, alles gaat goed met je, maak je geen zorgen en luister niet naar horrorverhalen over het onderwerp. Als er een specifieke vraag is, kun je naar een normale kliniek gaan en je zult daar verteld worden dat herpes verschrikkelijk is voor de baby, als de eerste uitslag in de toekomstige moeder voor de eerste keer tijdens de zwangerschap verscheen. Dit is een apart groot verhaal (niet van jou). Direct voor de bevalling is ook niet dodelijk (hoewel het in dit geval noodzakelijk is om met deze infectie te vechten). Omdat het gevaarlijk is voor de baby van de oogbol. Persoonlijke ervaring is het volgende - met herpes negen jaar, huiduitslag meerdere keren per maand, onmiddellijk voor de bevalling, ook uit stapte, maar ik snel ermee omgingen. Het meisje werd gezond geboren, mooi, zonder vskih daar nachtmerries. In extreme gevallen komt een goede dokter, keizersnede en met de ogen van het kind in orde. Maar dit is een extreem geval, en dus is alles in orde. Ik huiverde ook tijdens de zwangerschap, maar ik kwam bij een dokter die niet gefixeerd is op hoe meer geld te verdienen voor ziekten die niet per definitie worden behandeld. Maar ja, zij (de dokter) zei dat ik niet rukte dat gezonde kinderen baarde en niet met zulke zweren.

01/14/2010, Yana
Ik heb nu al 8 jaar genitale herpes. terugvallen zijn frequent. de indruk is dat ze helemaal niet passeren. Ik ben van plan om zwanger te worden. Kan me iets vertellen?

10.12.2009, Alice
Hello! Voor mij 23 jaar, nu is het zwanger op 7 weken en hier al de tweede keer deze genitale herpes. Herpes al ongeveer drie jaar. Vertel me alsjeblieft een goede dokter?

7.04.2005, Marina
Welkom! Op mij ook zo'n situatie. De artsen zeggen dat Panavir heel goed werkt. Ik heb veel gevallen gelezen en zo is het.

14/06/2004, Thelma
Toen ik op het behoud lag, werd ik opgenomen in het ziekenhuis met herpes, ik had een miskraam voor 4 maanden. Toen afgelopen 4 jaar, ik zwanger werd weer, schudden tot 6 maanden, en niet herpes verschijnen, gebruikte ik vooral in de afgelopen maanden, met tussenpozen, allerlei vaginale zetpillen, om de vaginale flora in een normale toestand te ondersteunen. Zelfs als je een exacerbatie hebt tijdens de zwangerschap, het belangrijkste ding dat niet zou zijn tijdens de bevalling, doe dan een keizersnede. We moeten het snel smeren, verbranden, alles verbranden, alleen dat de bubbels beginnen te genezen, vitaminen drinken, zoveel gevarieerder voedsel eten en contrast douche heel nuttig is.

12.05.2004, Natali
Hallo Ik ben de moeder van drie kinderen. De laatste twee zijn bevallen van het reeds geïnfecteerde virus van genitale herpes. De kinderen werden vrij gezond geboren, zonder misvormingen, ondanks het feit dat tijdens de tweede zwangerschap er een recidief was. Tijdens de retsedivov, voor de zwangerschap en tijdens de zwangerschap, nam ik homeopathische geneesmiddelen, voorgeschreven door een homeopaat arts. De laatste retsediv was in november 2000. Homeopathie heeft me geholpen, het kan jou ook helpen.

08/09/2009, farengeit
Schrijf alsjeblieft op welke voorbereidingen van een homeopathie geaccepteerd worden, zeer vaak recidieven. 30 jaar oud

22-11-2005, Sasha
Heeft uw rapport gelezen over een herpes een genitaal. We plannen een kind, ik wil me ook wenden tot een homeopaat. Op welke medicijnen is je behandeld? Zou je me dat kunnen vertellen?

24.12.2003, Oksana
Ik heb 13 weken zwangerschap. Ook genitale herpes, al enkele jaren, de behandeling hielp niet. Nu is de immuniteit volledig verzwakt, retsedivy ontstaat constant (5 keer in 3 maanden). Hoewel de tests normaal zijn, maar nog steeds erg angstaanjagend voor de gezondheid van de baby, heeft hij daar veel literatuur over bestudeerd. Het lijkt erop dat het percentage aangeboren afwijkingen niet erg hoog is, bovendien is de foetus zeer resistent tegen allerlei invloeden. Ik heb er spijt van dat ik mijn immuniteit vóór de zwangerschap niet heb verbeterd. Als u nog steeds besluit om binnen een paar maanden foliumzuur en vitamine B2 te nemen, dan zullen ze helpen teratogene factoren in te dammen. Veel succes.

Alle pagina's over dit onderwerp:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

genitale herpes tijdens de zwangerschap - wie had het? dan gevaarlijk.

loading...

Herpes was op de lippen en tot B, en sprong toen uit op de schaamlippen, nachitalas op het internet dat al ziek werd ((

Dus de mogelijke gevolgen van herpes, overgedragen tijdens de zwangerschap:

  • voor de foetus - miskramen, bevroren zwangerschap, hersenschade (microcefalie), aangeboren misvormingen, hartafwijkingen, aangeboren virale longontsteking, vroeggeboorte;
  • voor een pasgeboren baby - plotselinge dood van een kind na de geboorte, epilepsie, hersenverlamming, doofheid; blindheid;

Echt is het de waarheid? Is deze herpes erg gevaarlijk? schrijf alleen dat de meest gevaarlijke is de genitale eng ((

of is het niet allemaal zo beangstigend? wie had wat ze behandelden en wat waren de consequenties?

Genitale herpes en zwangerschap

loading...

Totaal aantal berichten: 0

22-08-2006, Elena
Ja, echt herpes is ongeneeslijk en zit voor het leven in het lichaam! Zelfs als er tijdens de zwangerschapsplanning geen recessie is, zal niemand garanderen dat dit tijdens de zwangerschap niet zal gebeuren! Dus het belangrijkste ding in deze gerpesom- brbe met verbeterde immuniteit (vitaminen, gebrek aan stress, therapietrouw, sport).Zvuchit banaal, maar in werkelijkheid is het echt zo, en houdt het allemaal blijkt niet zo gemakkelijk in het leven te zijn! De toelating van antivirale middelen wordt alleen tijdens een retsediva aangetoond, anders beperken ze alleen de immuniteit verder! Tijdens de zwangerschap zijn alle krachten van artsen erop gericht het effect van het virus op de foetus te verminderen. Met succes toegepast plasmaferese (volgens informatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken Research Institute artsen Ivanovo) plasmaferese betere manier om te beginnen met het maken in de planperiode (het verhoogt de immuniteit, en heeft een aantal voordelen !!) Ik heb zelf lijden aan deze ziekte, en lees alle beschikbare literatuur over het onderwerp, geraadpleegd met een stel artsen. Heeft plazmaferez gemaakt en het heeft me vertrouwen gegeven en is gekalmeerd, sterker nog, zelfs als retsediv zal zijn, zal invloed minimaal zijn!

23 mei 2006, Tatiana
Lena, alles gaat goed met je, maak je geen zorgen en luister niet naar horrorverhalen over het onderwerp. Als er een specifieke vraag is, kun je naar een normale kliniek gaan en je zult daar verteld worden dat herpes verschrikkelijk is voor de baby, als de eerste uitslag in de toekomstige moeder voor de eerste keer tijdens de zwangerschap verscheen. Dit is een apart groot verhaal (niet van jou). Direct voor de bevalling is ook niet dodelijk (hoewel het in dit geval noodzakelijk is om met deze infectie te vechten). Omdat het gevaarlijk is voor de baby van de oogbol. Persoonlijke ervaring is het volgende - met herpes negen jaar, huiduitslag meerdere keren per maand, onmiddellijk voor de bevalling, ook uit stapte, maar ik snel ermee omgingen. Het meisje werd gezond geboren, mooi, zonder vskih daar nachtmerries. In extreme gevallen komt een goede dokter, keizersnede en met de ogen van het kind in orde. Maar dit is een extreem geval, en dus is alles in orde. Ik huiverde ook tijdens de zwangerschap, maar ik kwam bij een dokter die niet gefixeerd is op hoe meer geld te verdienen voor ziekten die niet per definitie worden behandeld. Maar ja, zij (de dokter) zei dat ik niet rukte dat gezonde kinderen baarde en niet met zulke zweren.

01/14/2010, Yana
Ik heb nu al 8 jaar genitale herpes. terugvallen zijn frequent. de indruk is dat ze helemaal niet passeren. Ik ben van plan om zwanger te worden. Kan me iets vertellen?

10.12.2009, Alice
Hello! Voor mij 23 jaar, nu is het zwanger op 7 weken en hier al de tweede keer deze genitale herpes. Herpes al ongeveer drie jaar. Vertel me alsjeblieft een goede dokter?

7.04.2005, Marina
Welkom! Op mij ook zo'n situatie. De artsen zeggen dat Panavir heel goed werkt. Ik heb veel gevallen gelezen en zo is het.

14/06/2004, Thelma
Toen ik op het behoud lag, werd ik opgenomen in het ziekenhuis met herpes, ik had een miskraam voor 4 maanden. Toen afgelopen 4 jaar, ik zwanger werd weer, schudden tot 6 maanden, en niet herpes verschijnen, gebruikte ik vooral in de afgelopen maanden, met tussenpozen, allerlei vaginale zetpillen, om de vaginale flora in een normale toestand te ondersteunen. Zelfs als je een exacerbatie hebt tijdens de zwangerschap, het belangrijkste ding dat niet zou zijn tijdens de bevalling, doe dan een keizersnede. We moeten het snel smeren, verbranden, alles verbranden, alleen dat de bubbels beginnen te genezen, vitaminen drinken, zoveel gevarieerder voedsel eten en contrast douche heel nuttig is.

12.05.2004, Natali
Hallo Ik ben de moeder van drie kinderen. De laatste twee zijn bevallen van het reeds geïnfecteerde virus van genitale herpes. De kinderen werden vrij gezond geboren, zonder misvormingen, ondanks het feit dat tijdens de tweede zwangerschap er een recidief was. Tijdens de retsedivov, voor de zwangerschap en tijdens de zwangerschap, nam ik homeopathische geneesmiddelen, voorgeschreven door een homeopaat arts. De laatste retsediv was in november 2000. Homeopathie heeft me geholpen, het kan jou ook helpen.

08/09/2009, farengeit
Schrijf alsjeblieft op welke voorbereidingen van een homeopathie geaccepteerd worden, zeer vaak recidieven. 30 jaar oud

22-11-2005, Sasha
Heeft uw rapport gelezen over een herpes een genitaal. We plannen een kind, ik wil me ook wenden tot een homeopaat. Op welke medicijnen is je behandeld? Zou je me dat kunnen vertellen?

24.12.2003, Oksana
Ik heb 13 weken zwangerschap. Ook genitale herpes, al enkele jaren, de behandeling hielp niet. Nu is de immuniteit volledig verzwakt, retsedivy ontstaat constant (5 keer in 3 maanden). Hoewel de tests normaal zijn, maar nog steeds erg angstaanjagend voor de gezondheid van de baby, heeft hij daar veel literatuur over bestudeerd. Het lijkt erop dat het percentage aangeboren afwijkingen niet erg hoog is, bovendien is de foetus zeer resistent tegen allerlei invloeden. Ik heb er spijt van dat ik mijn immuniteit vóór de zwangerschap niet heb verbeterd. Als u nog steeds besluit om binnen een paar maanden foliumzuur en vitamine B2 te nemen, dan zullen ze helpen teratogene factoren in te dammen. Veel succes.

Alle pagina's over dit onderwerp:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Basale temperatuur van A tot Z

loading...

* Beste vrienden! Ja, het is adverteren, het draait zoals het hoort!

Genitale herpes en zwangerschap

loading...

Genitale herpes ziek voor 2 jaar, retsedivy een keer per maand, werd behandeld, helpt niet!
Nu de 11e week van de zwangerschap voor herpes B nebylo en gisteren stapte uit. Hoe kan het invloed hebben op B. Het is eng!

Lees de reacties 23:

Echt niet
Viferon in de kont
En een zere plek

Als u uitstapt voordat u gaat bevallen, kan het een COP zijn om het kind niet te infecteren

Om een ​​epigen-gel af te wassen, om etigen te spuiten met een spray... Alleen van tabletten Hyporaminum voor rassasyvanija.
EN GEEN VIFERONS, GENFERONS

En goed, ik moet nog steeds smeren met panavir.

Het mag geen slechte invloed zijn, maak je geen zorgen.

Kriska, waarom kan niet viferon?

ASAHI, als ik naar mijn arts 2, een besmettelijke ziekte, en andere immunoloog-allergoloog uitgelegd... geen van deze "Feron" is niet onderzocht, noch acties, noch neveneffecten op de foetus en hoe meer ik was verboden om AT B.

Kriska, ik heb net gelezen dat hij werd voorgeschreven met herpes. Hoeveel dokters, zoveel meningen...

Kriska, en de epigle helpt?

Ik vrees dat dat over B - nu zullen de moderators je corrigeren. En bij gelegenheid van grephes - hij die wordt behandeld, die niet wordt behandeld, of die dagen tot en met zeven plaatsvindt. Immuniteit versterken. Kleed warmer, warme melk met honingdrank. En pas goed op jezelf! Er zijn nu twee van jullie.

Bij mij was genitale herpes tot en met B jaar 4 achtereenvolgens met terugvallen van tijden in een maand samen met M. Vorig jaar kalmeerde het of hem, verscheen de tijd in 3-4 maanden ergens. Voor B was 4-5 keer, gewoon uitstrijkje uitslag zalf acyclovir, ik drink niets van tabletten. Kaarsen geneferon 250 een paar gangen verpand, maar ik had geen effect van hen. Nu 38,5 ° C voor weken, alles met de baby is prima, er zijn geen afwijkingen gemaakt door Ttt. Je hebt al heel lang antilichamen. Het belangrijkste is dat er voor de geboorte geen uitslag is en dat het bloed niet in opstand is gekomen.

Zalf om aciclovir of zovarax te helpen (niet in de sated in het bloed), en vóór de bevalling wordt voorgeschreven voor de preventiecursus van acyclavira in tabletten, meestal twee weken vóór pdr

Saschi-meisjes gerustgesteld! Ontsnap naar de apotheek nu, ik heb gewoon nooit tabletten niet drinken en smeer niets, t. Kon voor mij voor 5-7 dagen passeert met de behandeling en zonder het! Zoals eerder gezegd!

Gewoon Dee, ik heb last van herpes 1 en 2 types vanaf 12 jaar, huiduitslag 2 keer per maand. Hij was degene die uiteindelijk op 1 plan voor onvruchtbaarheid werd gezet, zwanger werd op de achtergrond van antiherpetische therapie, hoewel de arts zich in die cyclus strikt bevolen had om beschermd te worden. Het hele eerste trimester van de herpes ging helemaal niet van start, wonden hadden geen tijd om te genezen, hij beklom een ​​nieuwe. Om het begin met de 14e week van Viferon te redden, zeggen die artsen die geen onzin mogen zeggen dat het medicijn vreselijker is of dat de onbehandelde herpes zo woedend was. Op dit moment kan herpes een dreiging van een miskraam geven, de toon houden in de baarmoeder, de vrucht zelf zal niet worden aangetast.
Tegen de achtergrond van viferon werd het echt gemakkelijker, er waren verschillen tussen de exacerbaties gedurende 1-2 maanden. Zoals beschreven in de aanbevelingen voor de behandeling van herpes zwangere, viferon-invoegcursussen op 14 weken voor 500000 me 2 keer (kan 1 keer zijn) 5 dagen, hetzelfde schema op 22, 32 weken en voor de geboorte, dus God verhoede niet geleegd tijdens de bevalling. Zo weinig mijn koortslip.
Bij de laatste echo schrikte het gebrek aan water, dit is wat herpes heeft gedaan voor de zwangerschap.
5 dagen voor de bevalling werden de herpes lybal uitgestort, dit soort herpes is niet verschrikkelijk en ik beviel van een absoluut normaal gezond meisje. Voor mijn dochter, voor het geval, kreeg viferon 150.000 IU eenmaal daags gedurende 3 dagen en dat is alles.

Conclusie Ik zal het volgende doen: artsen zijn herverzekerd, zeggen dat iets tijdens de zwangerschap onmogelijk is, ze ontslaan zich dus van verantwoordelijkheid. In alle instructies wordt de contra-indicatie van de zwangerschap en de leeftijd van kinderen geschreven, omdat niemand om ethische redenen experimenten zal uitvoeren met kinderen en zwangere vrouwen, daarom is het voor bedrijven gemakkelijker om meteen te schrijven dat het onmogelijk is. Maar om de ziekte te behandelen die zwangerschap compliceert, is het noodzakelijk, ondanks alle contra-indicaties.
Zijn ervaring: fenistil en zovirax-zalven gedroegen zich slecht, evenals epigen bestolku. Het wordt nog steeds geholpen door panavir, het is gemaakt van aardappelsap, dat wil zeggen dat het, naast de doeltreffendheid ervan, ook een kruidenpreparaat is.
Maar wat niet tijdens de zwangerschap kan worden gedaan, is allerlei antiherpetische tabletten, het dringt de placenta naar de baby en beïnvloedt de zich ontwikkelende foetus, de deling van zijn cellen.
Een viferon, dit medicijn, dat je immuniteit verhoogt, de deling van cellen, het heeft geen effect.

Herpes tijdens zwangerschapsoverzichten

loading...

Wat is herpes

Maria zal je vraag beantwoorden over haar situatie, die ik had. Ik kwam ook tijdens de zwangerschap herpes op de lip tegen. Ik zal meteen tegen de toekomst zeggen dat mijn meisje in orde was (zoals rode hond, dan wat er was geschreven) zoals een pfu-pf nebylo bij de geboorte. maar ten koste van de behandeling die zoviraks en herpesvir echt behandeld hebben, kunnen ze niet tijdens de zwangerschap zijn. Ik had een stroom en werd gered tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Corvalolum komt vaak voor. voor een dag om tot 5 keer uit te smeren op die plek waar herpes. het droogt en geeft geen verdere verbetering van herpes. en voor jou en je baby is het onschadelijk! ) Nieuw 12 november 2009, 12:06

Genitale herpes wordt niet op de binnenlandse manier overgedragen

Helaas is herpes voor mij een native. Springt op zijn lippen in de winter en de zomer. Tijdens de eerste zwangerschap, was de gehele lagere lip genaaid zodat het aan de kin viel. Nu is ze zwanger van de tweede, dus in de periode van 8 tot 12 weken sprong de kou al vier keer op. Mijn gynaecoloog vertelde me dat tot 12 weken, het beter is om niet uit te smeren, omdat de baby net wordt gevormd en het is het beste om af te zien van medicijnen en zalven, indien mogelijk. Maar op meer latere voorwaarden zei ze toch, als herpes erg ongerust is, omdat het kind al is gevormd en de zalf hem niet zal brengen. Het feit dat herpes kind in je ziek is met rode hond, is natuurlijk complete onzin. Bij mij was de eerste sonuly gewoon opmerkelijk, hoewel de lip heel lang genas. Ik heb herpes verbrand met jodium of carvalol. Nu zowel bij mij als bij u 24 weken, maar terwijl het er niet uit springt. Nieuw 12 november 2009, 13:09

Ook was er een herpes en in de eerste zwangerschap en nu, die met het kind niet zal niet ervaren. Bij mij, de eerste jongen, was hij al 10 jaar een eenmalig of herpes-herpes en kattenziekte erg zelden (fie fie). Nieuw 12 november 2009, 13:18

Ik had een harpes in 11 weken, verbrand met jodium en om een ​​of andere reden besmeurd met tetracycline zalf. Haar dochter heeft nooit herpes gehad, maar we worden vaak ziek, wel, ik denk dat er hier geen directe verbinding is. Al het beste voor jou. Nieuw 12 november 2009, 13:20 uur

Meisjes, en als bij mij de herpes wordt getoond in een sterke wallen seksuele gup en een jeuk. geen zalven helpen niet en ook kaarsen. Ik denk nu hoe ik met zo'n "schoonheid" zal bevallen, als ik zelfs ondergoed draag om te dragen. (((((Nieuw 12 november 2009, 13:57

Je hebt genitale herpes, het is een beetje anders en met hem moet je naar een dokter, hij kan naar binnen, en dat is niet goed. Het is beter om het te genezen voor de bevalling. Bij mij was bovendien op de lippen voortdurend genitalie. De dokter zei dat als ze het doet, het dan dringend voor haar is. Nieuw 3 februari 2010, 10:58

Het herpesvirus is vaker gelokaliseerd op de externe genitaliën, in de vagina, op de cervix. Het virus kan lange tijd worden verborgen en wanneer stress optreedt, keert het terug naar de huid en de slijmvliezen. Wanneer de primaire infectie symptomen zijn uitgesproken, waarna de ziekte in een latente vorm gaat, met periodieke exacerbaties. En in de periode van verergering van herpes is een persoon gehandicapt vanwege de constante en ondraaglijke jeuk. Infectie met het genitale virus kan optreden tijdens seksueel contact en orale seks. Dat is de reden waarom de overdracht van het herpesvirus van het eerste type van de lippen naar de geslachtsorganen en vice versa. Symptomen * Jeuk in het genitale gebied * Branden in het genitale gebied * Ontsteking van het slijmvlies van de geslachtsorganen * Verhoogde lichaamstemperatuur

Stad: Status: Herpes Center bestudeerde de effecten van herpes op de ontwikkeling van zwangerschap. Zeer gevaarlijk zijn voor de foetus zijn de primaire genitale herpes bij de moeder en exacerbatie van chronische herpes, begeleid door het vrijkomen van het virus in het bloed. Vooral de pathologie van de zwangerschap het risico is groot als herpes treedt op in het begin van de zwangerschap. Het risico op infectie van het kind in de bevalling bereikt 40%. De nederlaag van de foetus en de placenta kan op elk stadium van de zwangerschap en leiden tot de vorming van aangeboren afwijkingen, foetale sterfte, miskraam of vroeggeboorte. Infectie van de foetus vóór 20 weken zwangerschap leidt tot spontane abortus of foetale misvormingen in 34% van de gevallen. Sterfte met congenitale cytomegalovirus-infectie bereikt 20-30%.

Hoe vindt infectie met herpes-virussen plaats?

Volgens talrijke studies tot 18 jaar bij meer dan 90% van de stedelijke bewoners geïnfecteerd met één of meer stammen van ten minste 8 klinisch relevante herpesvirussen (herpes simplex 1 en type 2, varicella zoster, cytomegalovirus, Epstein-Barr-virus, humaan herpesvirus 6 en 8- het type). In de meeste gevallen lager en hernieuwde infectie vindt plaats door druppeltjes door direct contact of via huishoudelijke en hygiënische producten (gemeenschappelijke handdoeken, zakdoeken, etc.). Het bleek als mondeling, genitaal, oraal-genitaal, transfusie, transplantatie en transplacentaire transmissie routes. Na infectie van een cel, bijvoorbeeld, herpes simplex virus 1 of 2 typen, de synthese van nieuwe virale eiwitten start na 2 uur, en hun aantal een maximum bereikt na ongeveer 8 uur. De snelste klonen virions voorkomen in epitheelcellen en slijmvliezen, bloed en lymfatische weefsels.

Volledig gevormde en klaar voor latere reproductie "dochter" infectueuze virionen weergegeven in de geïnfecteerde cel na 10 uur en het aantal maximaal wordt na 15 uur. Gedurende de gehele periode van zijn leven primaire ( "ouder") virusdeeltje reproduceert 10-100 "kind" virusdeeltjes en 1 ml herpetische blaasjes gehalte van 1000 tot 10 miljoen virusdeeltjes. Virionen zeer thermostabiel - geïnactiveerd (vernietigd) bij 50-52 graden gedurende 30 minuten bij 37,5 ° -. Gedurende 20 uur stabiel bij -70 ° lange, opgeslagen in weefsels. Op metalen oppervlakken (munten, deurknoppen, kranen) herpes overleeft gedurende 2 uur op plastic en hout - tot 3 uur in natte verbandgaas en watten gedurende de droogtijd bij kamertemperatuur (6 uur). Unieke biologische eigenschappen van het virus herpes is een levenslange behoud van virussen in een gewijzigde vorm in de zenuwcellen van de regionale (met betrekking tot de plaats van binnenkomst van de herpes) gevoelszenuw ganglia. De meest actieve in dit opzicht zijn herpes simplex-virussen (labiaal en genitaal), het minste - het virus

Alle bekende varianten van herpes-virussen kunnen terugkeren. Bijvoorbeeld, de herhaling van infecties veroorzaakt door het herpes simplex virus, vaak gezien op de achtergrond van stress, niet-specifieke endocriene stoornissen, veranderingen in de geografische woonkamer, hoge zonnestraling, etc. Vaak Asymptomatische recidieven van CMV-infectie waargenomen bij zwangere vrouwen en bij patiënten die immunosuppressieve en hormonale therapie. In het algemeen, die een terugkerende herpesinfectie binnen niet meer dan 8-20% van de patiënten met duidelijke gebreken in het immuunsysteem.

Herpes-virus is de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoening bij zwangere vrouwen.

Studies uitgevoerd in het Herpetic Center in Moskou hebben aangetoond: de diagnose van het herpes simplex-virus is nu gecompliceerd vanwege het feit dat in 65% van de gevallen de ziekte atypisch is. Herpesvirussen kunnen leiden tot transplacentale infectie van de foetus of opstijgen via het geboortekanaal (vaak tijdens de bevalling, maar mogelijk tijdens de zwangerschap). Opgemerkt moet worden dat tijdens de zwangerschap in het lichaam, vrouwen ondergaan anatomische veranderingen gericht op het waarborgen van de bescherming van de foetus van het onderste deel van de genitale landstreekbesmetting.

Wat is gevaarlijk voor herpes bij zwangere vrouwen?

Zeer gevaarlijk zijn voor de foetus zijn de primaire genitale herpes bij de moeder en exacerbatie van chronische herpes, begeleid door het vrijkomen van het virus in het bloed. Het risico op infectie van het kind in de bevalling bereikt 40%. De nederlaag van de foetus en de placenta kan op elk stadium van de zwangerschap en leiden tot de vorming van aangeboren afwijkingen, foetale sterfte, miskraam of vroeggeboorte. Nadelige uitkomsten voor de foetus hangen voornamelijk samen met de transplacentale (hematogene) manier van overdracht van herpesvirussen. Infectie van de foetus in de I trimester van de zwangerschap leidt tot een waterhoofd, hartafwijkingen, afwijkingen in de ontwikkeling van het maagdarmkanaal enz., Frequent waargenomen spontane abortus. Infectie in trimesters II en III leidt tot de ontwikkeling van de foetus herpes hepatitis, pancreatitis, bloedarmoede, geelzucht, longontsteking, herpes meningoencefalitis, bloedvergiftiging, ondervoeding. Met het stijgende pad van infectie vermenigvuldigt en vermenigvuldigt het herpesvirus zich in het vruchtwater, polyhydramnio's worden genoteerd. Het is ook mogelijk om postpartum-infectie van pasgeborenen in de aanwezigheid van herpetische manifestaties op de huid van de moeder, verwanten of medisch personeel. Aldus leidt infectie van de foetus vóór de 20e week van de zwangerschap in 34% van de gevallen tot spontane abortus of foetale abnormaliteiten. In de periode van 20 tot 32 weken - tot vroeggeboorte of intrauterine foetale dood in 30 - 40% van de gevallen. Primaire infectie met herpes moeder na 32 weken van de zwangerschap - de geboorte van een ziek kind met de huid laesies (koortsblaasjes, zweren), die vrij zeldzaam is, het oog (cataract, microphthalmia, chorioretinitis), en het centrale zenuwstelsel (micro - en hydrocephalus, cerebrale necrose). Bij ernstige letsels van de pasgeborene (herpetic meningoencephalitis, sepsis), sterft de dood in 50% - 80% van de gevallen. Met de tijdige start van de behandeling daalt de sterfte tot 20%. Overlevende kinderen in de toekomst hebben ernstige complicaties (neurologische aandoeningen, visuele stoornissen, achterblijvende psychomotorische ontwikkeling).

Cytomegalovirus en zwangerschap.

Van cytomegalovirus infectie mogelijk verloskundige complicaties, zoals de dreiging van de beëindiging van de zwangerschap, miskraam, de ontwikkeling van de zwangerschap, vroeggeboorte, intra-uteriene dood en foetale afwijkingen. De kans op besmetting met latente (verborgen) tijdens infectie is bijna afwezig is als reactivering is 0,5-7%, en in de primaire cytomegalovirus infectie groter is dan 40%. Cytomegalovirus laesies manifesteren zich door multipele orgaantheologie. Bovendien gaat een infectie met cytomegalovirus gepaard met een schending van de cellulaire immuniteit. Sterfte met congenitale cytomegalovirus-infectie bereikt 20-30%.

Is zwangerschap mogelijk met herpes?

Alle cijfers zijn teleurstellend. Een tijdig onderzoek kan echter de aanwezigheid, de activiteit en het verloop van de herpesvirus-infectie in het lichaam bepalen. Het is volledig onmogelijk om van het virus af te komen, maar het is mogelijk om de activiteit te verminderen en de factoren van specifieke verdediging van het organisme te vergroten. Het is vooral belangrijk om een ​​onderzoek uit te voeren en, indien nodig, een behandeling in het geval dat een zwangerschap gepland is. Denk niet dat alleen genitale herpes een gevaar is tijdens de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap tegen een achtergrond van fysiologische immunodeficiëntie, wanneer er een herpetische uitbarsting op het gezicht optreedt, kan het herpesvirus worden geïsoleerd in het bloed van de moeder, wat het gevaarlijkst is voor de foetus. Cytomegalovirus heeft, in tegenstelling tot het herpes simplex-virus, geen karakteristieke klinische manifestaties en meestal is de activering asymptomatisch, minder vaak onder het masker van ARVI. Vrouwen leren vaak over de infectie die ze hebben wanneer ze beginnen te worden onderzocht op onvruchtbaarheid of zwangerschapspathologie. Het Moscow Herpetic Centre heeft nieuwe effectieve methoden ontwikkeld voor de behandeling van herpes waarmee vrouwen met herpes complicaties tijdens de zwangerschap kunnen voorkomen en een gezond kind kunnen baren.

Wat als het herpes-virus of cytomegalovirus wordt gedetecteerd in uitstrijkjes tijdens de zwangerschap en er geen klachten zijn van de geslachtsorganen?

Wees hier niet bang voor, ook al heb je nooit klinische verschijnselen van herpesinfectie (in het gezicht of op de geslachtsorganen) gehad. U dient een viroloog te raadplegen en een uitgebreid virologisch onderzoek uit te voeren om de juiste diagnose te stellen en de activiteit van het virus te identificeren. Alleen in dit geval is het mogelijk om de situatie te voorspellen. Als het virus kregen in het lichaam vóór de zwangerschap en het bloed van specifieke antivirale antilichamen aanwezig zijn, het risico op foetale infectie is 0,04-0,1%. Het grootste gevaar voor de foetus is de isolatie van het virusantigeen in het bloed van een zwangere vrouw. Echter, in dit geval is de kans op infectie van de foetus is afhankelijk van vele factoren :. De toestand van de foetus en de pasgeborene, pathogeen activiteit, de staat van het immuunsysteem van de bescherming van de moeder, de duur van de zwangerschap, enz. Het uitvoeren van de nodige preventieve cursussen tijdens de zwangerschap om infectie van de foetus en de pasgeborene te vermijden, zelfs met de aanwezigheid van de moeder van de actieve herpes-virus.

Ik ben van plan om zwanger te worden. Bij inspectie in mijn bloed worden antilichamen tegen een cytomegalovirus onthuld. Wat moet ik doen?

De brede en alomtegenwoordige prevalentie van cytomegalovirus in de natuur, de verscheidenheid aan manieren en methoden van de overdracht ervan, het vermogen van het virus om persistent te blijven in het gastheerorganisme leiden tot een bijna totale infectie van de volwassen populatie met dit virus. Dus, volgens de serologische massascreeningstests uitgevoerd in de VS, worden sporen van het overgedragen cytomegalovirus gedetecteerd bij 30-45% van de mensen in de leeftijd van 20-25 jaar, en bij personen ouder dan 40-50 jaar bereikt dit cijfer 70-80%. De infectie van een persoon met een cytomegalovirus blijft meestal onopgemerkt en de cytomegalovirus-infectie zelf verloopt zonder uitgesproken klinische manifestaties en blijft vaak niet herkend.

Vaak is de detectie van markers van de overgedragen cytomegalovirus-infectie een diagnostische bevinding tijdens een diepgaand onderzoek. De frequentie van chronische vormen van cytomegalovirus onder de bevolking is 15-18%. Chronisch infectieus proces vindt plaats met perioden van langdurige remissie van enkele maanden tot meerdere jaren. In dit geval hebben we het over, de zogenaamde gezonde virusdragend. Voor een correcte en bekwame beoordeling van het resultaat van uw bloedonderzoek voor de isolatie van antilichamen tegen het cytomegalovirus en aanbevelingen voor zwangerschap, dient u een specialist te raadplegen.

Ik heb terugkerende genitale herpes. Mijn vrouw heeft geen herpes en is momenteel zwanger. Hoe het kind te beschermen?

Vooral het risico voor de foetus is vooral hoog als de moeder tijdens de zwangerschap voor het eerst geïnfecteerd raakt met herpes van welk type dan ook. Als dit de laatste weken gebeurt, is het risico van overdracht van het virus 50%. Bij de primaire herpes in elke periode van zwangerschap is er de mogelijkheid van transplacentale overdracht van het virus naar de foetus. Onder kinderen die met herpes zijn geïnfecteerd, is zo'n transmissieroute 5%. Daarom, als u genitale herpes (of een andere herpes virus), is het noodzakelijk om alle mogelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat het infecteren van zijn vrouw: sex te elimineren tijdens terugval, een studie van sperma isolering van het virus, het gebruik van een condoom. Het is logisch om advies in te winnen bij een arts en een volledig onderzoek te ondergaan.

Ik heb meerdere jaren last van terugkerende genitale herpes. Op het moment ben ik zwanger. Moet ik een keizersnede hebben?

Het risico van een infectie van een pasgeborene tijdens passage door het geboortekanaal van een moeder met terugkerende genitale herpes is 5-8%. Op deze manier is 90% van de pasgeborenen besmet met herpesinfectie. In de afgelopen jaren is er echter een trend geweest naar bevalling via natuurlijke moedervlekken onder de dekmantel van Zovirax. Kenmerkend maternale beschermende antilichamen doorgegeven aan de foetus transplacentaire vanaf 28 weken van de zwangerschap, alsmede door de behandelend arts de nodige preventieve maatregelen kan het risico van herpes infectie van de pasgeborene tijdens de bevalling te minimaliseren uitgevoerd.

Hoe kan een pasgeborene worden onderzocht als beide of één van de ouders herpes heeft?

Met een nieuwgeborene kunt u bepalen of hij in utero contact met het virus heeft gehad. Hiervoor wordt bloed uit de navelstreng genomen om het antigeen van het overeenkomstige herpesvirus en antilichamen daarvan te isoleren. Tegelijkertijd worden antilichaamtiters in het bloed van de moeder gedetecteerd. Ontwikkeling van het immuunsysteem van de foetus begint met het moment van conceptie. Tijdens de 6-8e week van de zwangerschap kunnen stamcellen worden geïdentificeerd in de corticale substantie van de thymus en in week 12 - geproduceerd door B-lymfocyten IgM en IgG in het perifere bloed van de foetus. De belangrijkste bron van foetale immuniteit is echter de overdracht van maternale IgG-antilichamen via de placenta, te beginnen bij 28 weken zwangerschap en door te gaan tot de bevalling. Verhoogde IgM in bloedmonsters van de navelstreng is een teken van intra-uteriene infectie. Maternale IgG-antilichamen bieden foetale bescherming tegen herpes tijdens de zwangerschap en tijdens de neonatale periode. De afwezigheid van antilichamen tegen herpesvirussen bij de moeder kan leiden tot infectie van de foetus of de pasgeborene. Daarom is de gevoeligheid voor herpes-virussen bij de foetus omgekeerd evenredig met het niveau van immuniteit bij de moeder.

Forum voor moeders en vaders van Poltava

loading...

Die geconfronteerd werd met herpes of met het geslachtsorgaan.

loading...

  • zoals
  • Vind het niet leuk
Marisha_Sergi 01 oktober 2011

loading...

  • zoals
  • Vind het niet leuk
tanya 01 oktober 2011

loading...

Meisjes die herpes hebben gehad tijdens de zwangerschap? Vertel het ons. Ik kan niet gewoon meer! Wat hebben de artsen je verteld? Hoe werd hij behandeld?

Ben je naar een dokter geweest?

  • zoals
  • Vind het niet leuk
vlad 01 oktober 2011

loading...

  • zoals
  • Vind het niet leuk
Tala 01 oktober 2011

loading...

Meisjes die herpes hebben gehad tijdens de zwangerschap? Vertel het ons. Ik kan niet gewoon meer! Wat hebben de artsen je verteld? Hoe werd hij behandeld?


Ik had een zweer op de lip knalde, ik verbrandde het met Proteflazide, tijdens de zwangerschap is het mogelijk, dit is een imunomodulator, ik dronk het zelfs. Je smeert het - en voor een paar dagen gaat het voorbij. Probeer het, maar er is een min - de prijs, nu meer dan 200 UAH. oh, lees gewoon dat het over genitale herpes gaat. Maar u kunt met uw arts overleggen over Proteflazide - het kan en kan in de vorm van lotion.

  • zoals
  • Vind het niet leuk
LUCKY 01 okt 2011

loading...

  • zoals
  • Vind het niet leuk
vlad 01 oktober 2011

loading...

Ik had een zweer op de lip knalde, ik verbrandde het met Proteflazide, tijdens de zwangerschap is het mogelijk, dit is een imunomodulator, ik dronk het zelfs. Je smeert het - en voor een paar dagen gaat het voorbij. Probeer het, maar er is een min - de prijs, nu meer dan 200 UAH. oh, lees gewoon dat het over genitale herpes gaat. Maar u kunt met uw arts overleggen over Proteflazide - het kan en kan in de vorm van lotion.

Het feit dat popped up op het idee en zal zichzelf te genezen, dan is het probleem ligt elders Verwijzend impact op rebenke.Zdayte analyse van genitale herpes in te schrijven elke immunoglobulinen gevonden (A of G), karakteriseren zij deze eerste manifestatie of verergering hronicheskogO.V welke dat je lechenie.Da respectievelijk en, in dergelijke gevallen, het gebruik proteflazidum, maar er niet, en de binnenkant en alleen na overleg met een arts te vinden.

  • zoals
  • Vind het niet leuk
Marisha_Sergi 03 okt 2011

loading...

Marina hangt allemaal af van de duur van de zwangerschap, van de eerste symptomen van herpes, of het was vóór de zwangerschap, de conditie van uw immuniteit tegen deze infectie is de alles wat je kunt uit te vinden met de hulp van analizov.Lechenie afhankelijk van de duur van de zwangerschap en de resultaten analizov.Vam hoeft alleen maar te contact met het advies van een bevoegde arts en panikovat.chasto is dat zelfs als er een infectie bij de baby wordt niet beïnvloed, maar er zijn complicaties, dus we hebben tijd nodig om een ​​arts te raadplegen.

Ik had vóór de zwangerschap! Nu neem ik proteflazid, ik voel me goed en heb zelfs op echografie verteld of gezegd dat het goed is! Artsen vertellen me niets nieuws

Ik had een zweer op de lip knalde, ik verbrandde het met Proteflazide, tijdens de zwangerschap is het mogelijk, dit is een imunomodulator, ik dronk het zelfs. Je smeert het - en voor een paar dagen gaat het voorbij. Probeer het, maar er is een min - de prijs, nu meer dan 200 UAH. oh, lees gewoon dat het over genitale herpes gaat. Maar u kunt met uw arts overleggen over Proteflazide - het kan en kan in de vorm van lotion.

Ik drink het de hele tijd. het gaat niet om geld, ook al is het 500 UAH. het is de moeite waard alles goed, de dokter zegt dat er op zijn achtergrond alle normen moeten zijn! Ik ben bang dat de baby niet wordt beïnvloed!

Ben je naar een dokter geweest?

Natuurlijk was het, het is gewoon zo'n pijn, als het al een terugval is geworden, dan is het heel moeilijk om het te genezen!

  • zoals
  • Vind het niet leuk
zonnig 03 okt 2011

loading...

  • zoals
  • Vind het niet leuk
OLYA 03 oktober 2011

loading...

  • zoals
  • Vind het niet leuk
vlad 03 oktober 2011

loading...

  • zoals
  • Vind het niet leuk
Natalyna 03 oktober 2011

loading...

Ik heb een kind van deze infectie ((((niet genitale mmm). Soms wordt een keer per jaar en een half opduikt op de lip, en tijdens de zwangerschap drie keer, reptiel, sprong uit, en tien stukken tegelijk. Overgeleverd analyses over de Torch, de dokter zei nee reden tot bezorgdheid, toegeschreven proteflazidum drankje. Dus hand over de Torch voor rust en volg het advies van de dokter, en zal alles OK)

Absoluut vergelijkbare situatie was bij mij. Proteflazid dronk een paar cycli en herpes stapte uit, en nu is het nergens heengegaan. Zelfs vóór de zwangerschap dronk ik de cyclus van Acyclovir - dus ik drinkt tabletten tegen herpes - en het is oorverdovend in deze tijd op de lippen.

  • zoals
  • Vind het niet leuk
zonnig 03 okt 2011

loading...

  • zoals
  • Vind het niet leuk
Agneshka 03 okt 2011

loading...

  • zoals
  • Vind het niet leuk
Oksana0607 03 okt 2011

Ik had een zweer op de lip knalde, ik verbrandde het met Proteflazide, tijdens de zwangerschap is het mogelijk, dit is een imunomodulator, ik dronk het zelfs. Je smeert het - en voor een paar dagen gaat het voorbij.


Bij mij tot een zwangerschap van jaren 5 sprong deze zweer op labium niet uit, en toen begon het weer te verschijnen en "Proteflazidum" is altijd in het huis van de EHBO-set. Het belangrijkste is, zodra je ongemak voelt op de lip, dan onmiddellijk beginnen met het geneesmiddel op de pijnlijke plek toe te passen. Ik steek eerst zelfs een pleister met een kleverige doek die is afgeveegd met "Proteflazide", nadat een dag begint uit te drogen en na 5 dagen, alsof er niets is gebeurd. En met verschillende zalven om langer behandeld te worden.

  • zoals
  • Vind het niet leuk
Marisha_Sergi 04 oktober 2011

maak je geen zorgen, waarschijnlijk heb je deze herpes eerder. 90% van de bevolking zijn native speakers, maar op de achtergrond van de zwangerschap verminderde immuniteit, zodat hij vyskochil.Proteflazid goed bewezen in de behandeling en preventie van gerpesa.Moy advies in verband met het feit dat er weer snel een epidemie acute luchtwegaandoening beginnen, vermijd drukke plaatsen en te versterken immuniteit folk middelen - knoflook, ui, bouillon van wilde roos, honing, enz. Omdat herpes tegen verkoudheid vaak terugkeert. Gezondheid voor u en uw baby.

Ja, ik zeg ook dat voordat B was, ik hem voor de zwangerschap behandeld heb! Heel erg bedankt voor advies over immuniteit

Marina, jij, het belangrijkste, probeer niet te bevriezen en niet nerveus te zijn, om geen verbasterde terugval te veroorzaken)))

Heel erg bedankt, ik weet het, maar het is heel moeilijk om nerveus te zijn! Deze pijn komt van het hoofd

Bij mij tot een zwangerschap van jaren 5 sprong deze zweer op labium niet uit, en toen begon het weer te verschijnen en "Proteflazidum" is altijd in het huis van de EHBO-set. Het belangrijkste is, zodra je ongemak voelt op de lip, dan onmiddellijk beginnen met het geneesmiddel op de pijnlijke plek toe te passen. Ik steek eerst zelfs een pleister met een kleverige doek die is afgeveegd met "Proteflazide", nadat een dag begint uit te drogen en na 5 dagen, alsof er niets is gebeurd. En met verschillende zalven om langer behandeld te worden.

Ik en doe of maak, ik drink protlazlid en ik smeer! De dokter vertelde me dat als je een antiviraal middel drinkt, zelfs als hij klimt, hij de acties van herpes op het lichaam blokkeert

GENITALE HERPES TIJDENS ZWANGERSCHAP EN EEN GEWELDIG KIND

GENITALE HERPES TIJDENS ZWANGERSCHAP EN EEN GEWELDIG KIND

Uw bericht rahmatulka 18 mei 2011, 11:26 uur

Re: GENITALE HERPES TIJDENS ZWANGERSCHAP EN GEWELDIG KIND

Uw bericht rahmatulka 18 mei 2011, 14:48 uur

Re: GENITALE HERPES TIJDENS ZWANGERSCHAP EN GEWELDIG KIND

Uw bericht Tanistaya 18 mei 2011, 20:13 uur

Re: GENITALE HERPES TIJDENS ZWANGERSCHAP EN GEWELDIG KIND

Uw bericht Bułka 19 mei 2011, 06:55 uur

Re: GENITALE HERPES TIJDENS ZWANGERSCHAP EN GEWELDIG KIND

Uw bericht marinier 19 mei 2011, 13:04 uur

Genitale herpes en zwangerschap - Bibliotheek - Dr. Komarovsky

Geplaatst door admin in Zwangerschap op 05/25/2018 0 Uitzichten

Genitale herpes en zwangerschap

Genitale herpes hebben betekent niet dat je geen kinderen kunt krijgen. Volgens de American Association of Public Health (ASHA), wordt slechts 0,1% van de gevallen van herpes overgedragen tijdens de zwangerschap van de moeder naar een toekomstig kind. De meeste vrouwen met genitale herpes dragen met succes de zwangerschap en bevallen van gezonde kinderen.

borstvoeding tijdens herhaling van herpes is mogelijk. Behalve waar de herpetische uitbarstingen zich op de tepels of de borstklier bevinden. In het geval dat tijdens het geven van borstvoeding de arts u aanraadt om tabletten met antivirale middelen in te nemen, moet de vraag of het geven van borstvoeding tijdens het nemen van suppressieve therapie raadzaam is, worden besproken met uw behandelende arts.

Primaire aflevering van genitale herpes - dit is meestal een tragedie tijdens de zwangerschap. Het wordt gekenmerkt door uitgesproken manifestaties, t. in het lichaam van de moeder zijn er geen antilichamen die beschermen tegen herpes. Voor de foetus is het risico op genitale herpesinfectie in het eerste en derde trimester bijzonder hoog. Over het algemeen treden in het eerste trimester foetale sterfte en miskraam op. Mogelijke schade aan de zich ontwikkelende organen van de foetus, de opkomst van aangeboren misvormingen. Infectie in het III-trimester, vooral na 36 weken zwangerschap, is beladen met schade aan het zenuwstelsel van de foetus, huid, lever, milt. Ondanks de afspraak na de bevalling, kan tot 80% van de pasgeborenen geboren worden bij de primaire episode van genitale herpes bij de moeder sterven of diep worden uitgeschakeld. Zelfs niet helpen bij intraveneuze injectie van aciclovir bij een pasgeborene. Gelukkig zijn dergelijke situaties uiterst zeldzaam en het is noodzakelijk om enkele decennia lang in de verloskunde te trainen om de foetale laesies te zien die worden veroorzaakt door de primaire herpes-episode tijdens de zwangerschap.

HOE VAST TE STELLEN WAT IK DE PRIMAIRE EPISODE VAN GENITALE HERPESE HEB?

Wat betekent de primaire aflevering? Het betekent dat er in je leven nooit herhaling van genitale herpes is geweest en dat het lichaam nog geen beschermende antilichamen tegen HSV heeft ontwikkeld.

In sommige gevallen is het moeilijk om te bepalen: wat is het? De eerste keer in het leven aflevering van genitale herpes of de eerste terugval met zichtbare symptomen genitale herpes, die voorheen asymptomatisch was of met atypische symptomen. Feit is dat in de meeste mensen die met HSV zijn geïnfecteerd, de ziekte vrijwel asymptomatisch is. Het is met name moeilijk om een ​​ziekte bij vrouwen te detecteren als zich terugvallen in haar geslachtsorganen voordoen, bijvoorbeeld op de baarmoederhals of als reactie op een terugval op de schaamlippen, er een lichte roodheid optreedt met scheuren, die de vrouw als irritatie neemt. Ze leeft en vermoed niet dat ze ziek is met RSH. Maar tijdens zwangerschap, zodat er geen miskraam is, vindt een hormonale aanpassing plaats in het lichaam van de vrouw, gericht op fysiologische vermindering van immuniteit - immunosuppressie. Tegen deze achtergrond kunnen terugvallen van herpes zichtbaar worden en huiduitslag kan optreden, bijvoorbeeld op de schaamlippen, clitoris, perineum met manifestatie in de vorm van jeuk, branden, bubbels en korsten, enz. Om de primaire episode van genitale herpes, de eerste terugval met zichtbare symptomen te onderscheiden, moet de patiënt bloed uit de ader doneren aan antilichamen tegen HSV-1,2. Als er Ig G in het bloed zit (G-klasse immunoglobuline), dan is herpes terugkerend en is er praktisch geen gevaar voor de foetus of het embryo. Als er geen Ig in het bloed zit en als er ook Ig M of Ig M is, dan is dit het meest dat geen van beide de eerste episode is van genitale herpes in het leven. In dit geval moet u naar een arts gaan en worden onderzocht.

Specifieke methoden om overdracht van genitale herpes tijdens de zwangerschap te voorkomen zijn niet ontwikkeld. Van niet-specifiek, men kan monogame relaties aanbevelen, het constante gebruik van een condoom. Als bekend is dat de vader van een kind is geïnfecteerd met genitale herpes en de moeder niet, moet men ofwel volledig onthouden van seksuele activiteit tijdens de zwangerschap (tot het moment van levering). Ofwel moet een man tijdens de gehele zwangerschap constant een condoom + valaciclovir 1 tablet per dag gebruiken. Deze maatregel helpt het risico op overdracht van genitale herpes met 75% te verminderen.

Men dient zich te onthouden van orale seks. Want als je nog nooit een herpes van de lippen in het leven hebt gehad en als de echtgenoot of vader van het kind een plaats heeft gehad, dan kan het bij kroning het virus van herpes simplex type I naar je toe brengen op de geslachtsorganen. En sindsdien U bent nooit ziek geweest met HSV-1, dan zijn er geen beschermende antistoffen in uw lichaam, de foetus kan lijden (deze situatie wordt de niet-primaire episode van genitale herpes tijdens de zwangerschap genoemd). We raden ook aan om af te zien van blowjob.

Acyclovir en valtrex worden gebruikt voor de behandeling. Deze medicijnen laten echter niet altijd toe om goed succes te bereiken in de behandeling.

Volgens het Center for Disease Control (VS), het gebruik van antivirale geneesmiddelen door vrouwen tijdens de zwangerschap, waren Zovirax en Valtrex zeer effectief bij het voorkomen van infecties bij pasgeborenen en hadden ze geen nadelige invloed op de ontwikkeling van de foetus. (Bron: Center for Disease Control, de VS, "het gebruik van register valacyclovir (Valtrex) en acyclovir (Zovirax) tijdens de zwangerschap," December 1997).

Tegen de achtergrond van de primaire episode van genitale herpes is het verlies van een gewenste zwangerschap een ernstig psychologisch trauma voor beide potentiële ouders. Maar in ieder geval is er hoop. De volgende zwangerschap zal plaatsvinden tegen de achtergrond van terugkerende genitale herpes. Na de eerste uitbraak in het bloed van de moeder, tot haar dood (in zeer geavanceerde jaren), zullen antilichamen circuleren die het toekomstige kind zullen beschermen.

Terugkerende genitale herpes tijdens de zwangerschap

Hoe godslasterend het ook mag klinken, maar terugkerende genitale herpes is de meest gunstige optie tijdens de zwangerschap. Als een vrouw voor deze zwangerschap waren herhalingen van genitale herpes, is de foetus beschermd tegen infectie door maternale antistoffen die de werking van het herpes simplex virus te blokkeren. De kans dat uw kind niet geïnfecteerd raakt met herpes is 99%.

Tijdens de zwangerschap komt een infectie van een pasgeborene met herpes simplex-virus van een moeder met een relapsing genitale herpes zelden voor: in ongeveer 0,02% van de gevallen.

kind infectierisico van moeder tijdens de bevalling, lijden terugkerende genitale herpes minder dan 1% (volgens het onderzoek: Brown ZA, Wald A, Morrow RA, Selke S, Zeh J. Corey L. Effect van serologische status en keizersnede op transmissiesnelheden van herpes simplex-virus van moeder op kind, JAMA 2003; 289: 203-9).

Vóór de zwangerschap: Plan het begin van de zwangerschap, elimineren uit je leven slechte gewoonten, genezen chronische ziekten, ga restauratieve behandeling, genezing voor de zwangerschap brandpunten van chronische infectie (slechte tanden, sinusitis, gastritis).

In een aantal gevallen kan een vrouw niet weten of ze eerder een recidief van genitale herpes had of niet. Dit gebeurt met herpes zonder symptomen of met atypische flow. Bovendien moet in gedachten worden gehouden dat, in tegenstelling tot het sterkere geslacht, de vrouwelijke geslachtsorganen "niet in zicht" zijn. Om erachter te komen of u ooit een terugval heeft gehad, moet een serologische analyse worden uitgevoerd. Een bloed afstaan ​​aan antilichamen (immunoglobulines Ig G Ig M) aan VPG-1,2. Als Ig G in het bloed aanwezig is, is herpes terugkerend - zwangerschap herpes vrijwel niet bedreigen. Ig G - kwalitatief (bovenstaande diagnostische titers). Ongeacht de titer (de hoeveelheid Ig G M), kan men zwanger worden.

TIJDENS ZWANGERSCHAP:

- Als je seks hebt gebruik altijd een condoom;

- Geef orale seks op

Als u tijdens de zwangerschap herpes op de lippen hebt, kunt u de tijd van orale seks overbrengen naar een lid van de vader van uw toekomstige kind. En hij zal deze infectie naar je seksuele paden dragen. Dit kan tot ernstige gevolgen voor het kind leiden. Aan de andere kant, als u uw man laat ronddansen en hij heeft herpes op zijn lippen, kan hij een ander type herpes op uw geslachtsdelen plaatsen. Dat is de reden waarom orale seks tijdens de zwangerschap beter is om niet te mopperen - 9 maanden kan worden ingewreven in de naam van een nieuw leven.

PREVENTIE TIJDENS ZWANGERSCHAP:

Om te voorkomen dat na week 36 terugval optreedt tijdens de zwangerschap, kan de arts een preventieve behandeling met acyclovir of valaciclovir voorschrijven. Tijdens de zwangerschap is het beter om acyclovir te gebruiken, vervaardigd door GlaxoSmithKline onder de naam Zovirax of Valtrex. In tegenstelling tot Russische en Indiase tegenhangers, is de veiligheid van Zovirax bewezen door klinische onderzoeken en ervaring met dit medicijn gedurende meer dan 25 jaar. Neem multivitaminen voor zwangerschap en borstvoeding.

Volgens het Center for Disease Control (VS), het gebruik van antivirale geneesmiddelen door vrouwen tijdens de zwangerschap, waren Zovirax en Valtrex zeer effectief bij het voorkomen van infecties bij pasgeborenen en hadden ze geen nadelige invloed op de ontwikkeling van de foetus. (Bron: Center for Disease Control, de VS, "het gebruik van register valacyclovir (Valtrex) en acyclovir (Zovirax) tijdens de zwangerschap," December 1997).

Dynamische monitoring: Onderzoek van zwangere vrouwen omvat een verplichte drievoudige echografie: op de leeftijd van 10-14 weken zwangerschap, wanneer de dikte van de kraagruimte van de foetus hoofdzakelijk wordt geschat; in 20 - 24 weken wordt echografie uitgevoerd om ontwikkelingsdefecten en echografische markers van chromosomale ziekten te identificeren; echografisch onderzoek in 32 - 34 weken wordt uitgevoerd om ontwikkelingsdefecten te identificeren met late manifestatie van hen, evenals voor het doel van functionele evaluatie van de foetus. In de periode van 16-20 weken worden bloedmonsters afgenomen van alle zwangere vrouwen voor de studie van hun niveaus van ten minste twee serummarkers: alfa-fetoproteïne (AFP) en humaan choriongonadotrofine (hCG).

behandeling: Alleen onder controle en op recept van de arts! Uiterlijk kan een zalf op basis van acyclovir worden gebruikt. Zalven en crèmes - OTC-medicijnen Zalf heeft geen invloed op de foetus, omdat deze de vrucht niet beïnvloedt. in het bloed wordt het niet opgenomen. Voor de preventie van huiduitslag 2 weken voor de geboorte kan de arts valaciclovir of acyclovir binnen voorschrijven.

PROFYLAXIS TIJDENS ORGANEN:

Behandeling tijdens de bevalling van milde geboortekanalen met polyvidon-jodium (betadine, vocadine) of andere antiseptica maakt het mogelijk het risico op infectie van de baby met neonatale herpes te verminderen tot