Klabaks bij een clamidiose

Symptomen

Voor de behandeling van infectieziekten van het urogenitale systeem is het gebruikelijk antibiotica voor te schrijven in de medische praktijk. Afhankelijk van de etiologie en klinische kenmerken van ontstekingsprocessen worden geneesmiddelen van macrolide-, fluoroquinolon- of penicillinegroepen gebruikt. Klabaks met een clamidiose accepteren de vorm van witte, filmomhulde tabletten. Dit antibioticum behoort tot de groep van macroliden van semi-synthetische stoffen, waardoor het een breed scala van effecten heeft op intracellulaire parasieten. De belangrijkste werkzame stof, claritromycine, vernietigt eiwitbindingen binnen het pathogeen, of beter: blokkeert de werking van ribosoommembraanpathogenen van chlamydia. Klabaks is even effectief bij de behandeling van zowel intracellulaire als extracellulaire pathogenen. De afgifte van dit medicijn gebeurt alleen op recept.

Wijs klabks in chlamydia toe kan alleen na bepaalde laboratoriumtests, aangezien dit antibioticum veel contra-indicaties en bijwerkingen heeft. Een van de eerste is acute nier- en leverinsufficiëntie, vroege zwangerschap en de periode van borstvoeding. Het wordt niet aanbevolen om het geneesmiddel gelijktijdig met terfenadine, pimozide en cisapride voor te schrijven. Bijwerkingen klubaksa: duizeligheid, hoofdpijn, onredelijke paniekaanvallen, slapeloosheid, verwarring en desoriëntatie. Bij langdurig gebruik verschijnen misselijkheid, braken, diarree, dysgeusie, huiduitslag, plaatselijke bloedingen en obsessieve geluiden in de oren.

Klabaks op een clamidiose benoemen of nomineren op 250 mg twee keer per dag. De standaard duur van de behandeling is 14 dagen. Bij een chronische infectie wordt de dagelijkse dosis verhoogd tot 500 mg gedurende de eerste drie dagen en vervolgens overgeschakeld naar een standaard behandelingsregime. Massale behandeling met dit antibioticum kan niet langer zijn dan 10 dagen.

Het is noodzakelijk om aandacht te schenken aan het feit dat de behandeling van chlamydia met clabax praktisch onmogelijk is bij chronische leveraandoeningen. Omdat claritromycine een direct effect heeft op bloedenzymen. Daarom is in het geval van gelijktijdig gebruik met anticoagulantia continue bewaking van de protrombinetijd noodzakelijk. Bij de behandeling van chlamydia bij patiënten met hartaandoeningen moet gelijktijdige toediening van clabax en de volgende geneesmiddelen worden vermeden: cisapride en astemizol. Claritromycine remt de werking van geneesmiddelen waarvan het metabolisme in de lever optreedt.

Het wordt niet gebruikt voor de behandeling van chlamydia bij geïnfecteerde ouderen, omdat veranderingen in de nierfunctie die verband houden met de leeftijd de opname van het antibioticum uit het lichaam vertragen.

Klabaks met antwoorden op clamidiose

Hallo allemaal. Ik wil vertellen en vertellen hoe ik Chlamydiosis behandeld heb, met wat ik tegenkwam en hoe ik het toch deed. De eerste: de situatie is gewoon, ik sliep met een mooie meid en nu voel ik me 4 dagen lang in de penis jeuk en de toewijzing is wit-modderig.
Ik ga meteen naar de HPC. We hebben alle tests volledig afgelegd, maar de volgende dag zeiden ze dat we niets hebben gevonden... Ik ben geschrokken. Ging naar een andere KVD, ze vonden het ook niet, maar legden uit... dat ze alles behalve chlamydia nemen. Daarna ging ik naar het Research Institute of Epidemiology (CMD), waar ik tests doormaakte voor alle infecties, waarbij ik met succes chlamydia ontdekte.
De vraag is meteen, waar en hoe het te behandelen, als je niet werkt en er is geen manier om het te wrijven. Ik heb ongeveer 15 Moskouse klinieken gebeld. Behandeling van chlamydia van 5-15 duizend roebel, op tijd van een week tot een maand (althans zo beweerde urologen en venereologen). Geen geld. Wat moet ik doen? Ik weet het niet. Hier is de enige assistent mijn INTERNET, alle hoop voor hem. Op verzoek "om een ​​vraag aan een uroloog of een arts te stellen" heeft mijn internet mij veel sites gegeven waar u een online vraag kunt stellen aan de arts. Jongens... het is allemaal rot. U kijkt, niet één van de artsen heeft u specifiek antwoord gegeven... dan kan worden behandeld en hoe, verwijzend naar misleidende medische ethiek en een hele reeks redenen, even onleesbaar. Mensen met een probleem wenden zich tot artsen online, vragen om hulp en wat is er voor terug. Kom naar de receptie... bij verstek zullen we niet zeggen... medische ethiek.
ON-LINE websites over de hele wereld zijn gemaakt, zodat een arts echt een internet kan raadplegen van mensen die om de een of andere reden niet naar een betaalde arts of naar een ziekenhuis kunnen gaan. Bij ons allemaal door "één" plaats. Hier verschilt dan bijvoorbeeld in mijn geval van intern overleg, van correspondentie. Ik heb een certificaat van analyse, waar bevestigd Chlamydia en alleen. En ik kan ook de datum van infectie opnoemen. ALL. Dit is genoeg voor 90% van alle artsen om een ​​behandelingskuur voor te schrijven... en er is niets om aan te tonen, alles is duidelijk.
Ook dat. Om dit te zeggen en te laten zien dat ik ergens heen moet. ABSOLUUT NR.
Maar artsen moeten geld verdienen... dit is hun salaris. En dus praat niemand over het behandelplan of echt andere antwoorden... alles is hetzelfde... KOM.
Het begon met mij... op pijn lopend.
Ik vroeg om hulp van een dermovenioloog. Ik kreeg Doxycycline-hydrochloride en Metronidazol voorgeschreven... duurde een week... geen verschuivingen. Vervolgens hebben ze TARIVID (ofloxacine) voorgeschreven. Duurde een week - het kan niet. Is begonnen met het doen of injecteren van ureitra chlorhexedin 0,05% gedurende 3 minuten (evenals de arts heeft verteld)
Verbrand de hele urinebuis, de witte ontlading werd vervangen door een saaie roestige... dichte... om te plassen, was het nodig om tegelijkertijd met pijn te huilen. Jongens... dit is zo'n pijn... dit is de tweede geboorte, waarschijnlijk... alleen voor een man.
Kortom... ik ben teleurgesteld... diepbedroefd... en zelfs als er een infectie is.
Hier vind ik per ongeluk op internet een uroloog-venereoloog uit een groot militair ziekenhuis in Moskou. Ik vertel hem alles, en hij vertelt me ​​het volgende:
"Ik kan vertellen u een cursus van de behandeling op dit moment toe te wijzen, bij verstek, en het resultaat zal 70-90%, de maximale snelheid van twee tot drie weken en complex in dat er niets, urogenitale chlamydia wordt behandeld helemaal odnotipnyim drugs, alleen worden genoemd, kunnen ze verschillend zijn. Dit kan tetracyclines (doxycycline), macroliden (bijvoorbeeld azithromycine (sumamed), fluorchinolonen.

13.10.2007 00:00, Mikhail
Metronidozol is een zwak geneesmiddel dat alleen in combinatie en bij het begin van de ziekte wordt gebruikt.

01/02/2014 01:10, Gregory
Hij voerde een behandeling uit voor chlamydia, nam eflux, dazolik, soluteba en mycosyst. Ik wil graag iedereen met de kennis heeft te kampen gehad: verminderde erectie en potentie iets verslechterd, contact gehad met duvushka direct na de kuur met bescherming, na de behandeling had re-testen van de Raad niet tot 2 weken passeren na de behandeling. Gelieve van tevoren advies te geven, bedankt

13/03/2016 12:51, SSL
Vreemd, maar toen antibiotica werden ingenomen, namen de potentie en de hoeveelheid sperma juist toe en werd het sperma erg sterk

10/10/2016 22:38, Woland
Metronidazol is geen antibioticum en antibacterieel middel, evenals andere Nidazoly (Ornidazole) voor chlamydia heeft geen invloed op als chlamydia een intracellulaire parasiet en onmiddellijk antibiotica kunnen doordringen in menselijke cellen (ftorhenoly, macroliden, tetracycline derivaten) nodig. Metronidazole werkt uitsluitend op macro parasieten, namelijk trihomanady, clostridia. Metronidazol kan worden gecombineerd met antibiotica indien gevonden trihomanady en Chlamydia (of een vangnet bijvoorbeeld na mislukte behandeling chlamydia, gonorroe) als Trihomanady eet je in eenvoudige taal te zeggen chlamydia (of andere micro parasieten veroorzaakt gonorroe), en deze laatste kan leven en broeden er voor zeer lang. omdat trihomanady antibiotica niet werken, de chlamydia binnen hen als een stenen muur. Maar meer en meer betrouwbare, eerste traktatie trichomoniasis (trihomanady) metronidozolom (ornidozolom), en ga dan verder met de behandeling van chlamydia, gonorroe, etc. antibiotica. Maar dit alles mag alleen worden uitgevoerd op basis van de diagnose en onder controle, omdat heel veel, maar! PCR (uitstrijkje van de plasbuis), antilichamen (bloed, urine, sperma- op de inflammatoire factor) Je moet weten hoe je een ziekte lopen die antibiotica werken en hoe je een weerstand in micro-organismen, zowel in het ontstekingsproces van de gewrichten en andere organen (ogen zijn betrokken, knieën, ellebogen, vingers, prostaat). Dit alles wordt gedaan door de diagnose en vervolgens benoemd door het geneesmiddel, de dosering en de duur van de behandeling.

12.12.2016 15:16, Ara
Goede middag! Ik had de symptomen van chloridi Ik maakte een shot cefalaat helemaal weg, maar na 5 maanden voelde ik dat er iets opnieuw ging, de analyse doorstaan ​​zei chlamydia chronisch? Hoe is het mogelijk dat hij niet voor 5 maanden verscheen.

10/20/2007 00:00, Turks
Dames en heren, alstublieft niet in paniek op deze dodelijke wonden * *! Ik begrijp uw angst. succes zich in de 4e genezen chlamydia al. Raz.Lechitsya groep tetracyclines Doksitsiklin.Torgovye drug namen (dat een dergelijke apotheken vragen): Apo-Doxey, Vibramitsin, Dovitsin, Doksidar, Doksilan, Doxycycline, Doxycycline 100 kuddes International, Doxycycline-Akos, Doxycycline hydrochloride, Medomitsin, Tetradoks, Etidoksin, JUnidoks Soljutab. ! (Alle één en dezelfde cursus: 2p 100 mg per dag 10 dney.Libo accepteren macrolide :, Dit is precies wat Michael adviseerde de enige drug-KLABAKS Claritromycine is minder effectief met betrekking tot C.trachomatis.Po van deze. macrolide azithromycine effectiever zal zijn de handelsnamen:!.. azivok, azitromycine, Azitrotsin, Zimaks, Zitrolit, Sumazid, sumamed, sumamed forte.Doza 1g mondeling op hetzelfde moment dat u persoonlijk goed gehoord 1gramm edinyzhdy, heb ik veel van de zenuwen en geld (ok..! 1500u.e.) voor de hele periud toen ik geconfronteerd met deze problemoy..Dumayu je n ovezot meer, en je hoeft niet het slachtoffer van de echtscheiding * * artsen te worden. Ik wou dat je niet ziek!

15-12-2016 09:02, Mari
Hallo, vertel me alsjeblieft, ik begrijp het goed dat om Chlamydia te genezen Trichomonatus een man genoeg is om een ​​tablet Azithromycin te drinken? En welke koers zou niet moeten worden gevolgd? Helpt één tablet om deze infectie te verwijderen? Ik zal op je antwoord wachten.

21-10-2007 00:00, Michail
Gisteren noemde me een meisje, chlamydia behandeld voor twee jaar, en de enige remedie voor de voorgestelde regeling: 1.Yunidoks - 100 mg. 2 maal daags Rulid (roxithromycin) - 150 mg. 2 keer per dag. (Maar het nam nog steeds immuun-hulp-drug, maar het is pas bij het uitvoeren van de vorm die nodig is) Happy to waanzin :). Ik begrijp haar geluk, hij ging er doorheen vse.a mij persoonlijk krijgen genezen één Klabaksom, (maar Ik begon bijna onmiddellijk te behandelen) en daarom concluderen we dat gecombineerd gebruik van macroliden en tetracyclines veel betrouwbaarder en effectiever is dan een bepaald medicijn.

21-10-2007 00:00, Michail
Persoonlijk heb ik Klabaksom volledig hersteld, maar in mijn eerste boodschap is er een ideale combinatie van medicijnen, die bijna 90% van alle klinieken bieden. Het effect is ook het hoogste: 1. Yunidox Solutab (Doxycycline) - 100 mg. 2 maal daags Rulid (roxithromycin) - 150 mg. 2 keer per dag.

03/02/2013 16:03, Natalya
Ik dronk deze junidox-oplossing en stopte in de vagina fluomezin, naast de anus-pass geneferon. Op het einde, opnieuw positief, was het contact met haar man 1 keer en vervolgens in een condoom. Er is geen geld om behandeld te worden, maar het is noodzakelijk om meer kandiloma's te verwijderen. Help alstublieft.

21-10-2007 00:00, Michail
De heer * Turkse * ook, rechten, al de drugs dat hij gelijk had. Zowat overal Klabaksa uiteenlopende meningen. Dit is een van die drugs, de ontvangst van die kan chlamydia te genezen zonder te combineren met andere preparatami.Tak ook wil ik citeer voor alle van het overleg voor chlamydia behandeling: * aan de vergelijkende effectiviteit van verschillende antibiotica behandeling (monotherapie en combinatie van traditionele causale behandeling) in 93 mannelijke patiënten te evalueren met urogenitale chlamydiose. Detectie van de ziekteverwekker werd uitgevoerd door polymerase kettingreactie. Volledige genezing van urogenitale Chlamydia monotherapie was 48,9% (JUnidoks), 64,5% (rulid), 72,8% (klatsid - aka KLABAKS), en in combinatie causale therapie (JUnidoks en rulid) - 93,7 %. Geconcludeerd wordt dat het passend is voor gebruik bij de behandeling van ongecompliceerde urogenitale chlamydiose als monotherapie of rulid klatsid en de ineffectiviteit van de behandeling vooraf gerechtvaardigd benoeming van een combinatie van causale behandeling. *

06/08/2015 14:19, Tatiana
Ik had junidox en galavitis rectaal. Galavit voor een lange tijd, gedurende 3 weken. Maar ik wil zeggen dat de zaak is gedaan. Eindelijk ben ik de vreselijke symptomen vergeten. Nergens jeukt en doet geen pijn.

26-10-2016 1:08 PM, Nastya
Goede middag! Prompt alsjeblieft galavit tot je benoemd of genomineerd voor de nacht in dag of voor iedereen? Voor 15 dagen? En meer vertel me galavit dat je hebt benoemd als een aanvullende immunomodulator? Bij voorbaat dank!

23/09/2015 13:58, Xenia
Behandelde een clamidiose bij de zoon! hetzelfde behandelingsregime voor geneesmiddelen gebruikt. maar daarnaast ook Impulse + (mijn moeder kocht vorig jaar zichzelf). Ik weet niet wat het resultaat opleverde, of de bioresonante therapie bij het apparaat, of een set medicijnen, samen dronk, maar chlamydia was in minder dan een maand genezen. de laatste aflevering van tests toonde aan dat de zoon schoon is. maar het lijkt me dat dit meer afhankelijk is van de individuele kenmerken van het organisme

Klabaks - aanwijzingen voor gebruik, analogen, reviews en afgifte vorm (tabletten van 250 mg en 500 mg, met inbegrip van de verlengde werking OD) van het geneesmiddel voor de behandeling met antibiotica van chlamydia, keelpijn bij volwassenen, kinderen en tijdens de zwangerschap. Samenstelling en alcohol

In dit artikel kunt u de instructies voor het gebruik van het medicijn lezen Klabaks. Er zijn beoordelingen van bezoekers van de site - gebruikers van dit medicijn, evenals meningen van artsen van deskundigen over het gebruik van Klabaksa in hun praktijk. Een groot verzoek is om actief hun feedback over het medicijn toe te voegen: het medicijn heeft geholpen of niet geholpen om de ziekte te laten verdwijnen, wat waargenomen complicaties en bijwerkingen waren, die mogelijk niet door de fabrikant in de annotatie zijn aangegeven. Analogons van Klabaks als er bestaande structurele analogen zijn. Gebruik voor de behandeling van chlamydia, tonsillitis en pneumonie bij volwassenen, kinderen, maar ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. Samenstelling en interactie van antibioticum met alcohol.

Klabaks - semisynthetische antibioticagroep van macroliden. Onderdrukt de synthese van eiwitten in een microbiële cel, in wisselwerking met de 50S ribosomale subeenheid van bacteriën. Werkt voornamelijk bacteriostatisch, evenals bacteriedodend.

Het is actief tegen Gram-positieve bacteriën: Streptococcus spp. (streptococcus), Staphylococcus spp. (Staphylococcus aureus), Listeria monocytogenes (Listeria), Corynebacterium spp.; Gramnegatieve bacterie Helicobacter pylori (Helicobacter), Haemophilus influenzae, Haemophilus ducreyi, Moraxella catarrhalis, Bordetella pertussis, Neisseria gonorrhoeae, Neisseria meningitidis, Borrelia burgdorferi; anaërobe bacteriën: Eubacterium spp, Peptococcus spp, Propionibacterium spp, Clostridium perfringens, Bacteroides melaninogenicus;... intracellulaire micro-organismen: Legionella pneumophila, Chlamydia trachomatis (Chlamydia), Chlamydophila pneumoniae, Ureaplasma urealyticum (Ureaplasma), Mycoplasma pneumoniae (Mycoplasma).

Het is ook actief tegen Toxoplasma gondii, Mycobacterium spp. (behalve Mycobacterium tuberculosis).

structuur

Claritromycine + hulpstoffen.

farmacokinetiek

Bij orale toediening wordt claritromycine goed geabsorbeerd uit het spijsverteringskanaal. Eten vertraagt ​​de absorptie, maar heeft geen invloed op de biologische beschikbaarheid van de werkzame stof. Claritromycine penetreert goed in biologische vloeistoffen en lichaamsweefsels, waar het een concentratie bereikt die 10 keer groter is dan in plasma. Het wordt onveranderd in de urine uitgescheiden en in de vorm van metabolieten.

getuigenis

Behandeling van infectieuze-inflammatoire ziekten veroorzaakt door pathogenen die gevoelig zijn voor clarithromycine:

  • infectie van de bovenste luchtwegen en ENT-organen (tonsillofaryngitis, otitis media, acute sinusitis);
  • infecties van de onderste luchtwegen (acute bronchitis, acute exacerbaties van chronische bronchitis, buiten het ziekenhuis opgelopen bacteriële en SARS);
  • infecties van de huid en weke delen;
  • mycobacteriële infecties (M.avium-complex, M. kansasii, M.marinum, M. leprae) en hun profylaxe bij AIDS-patiënten;
  • uitroeiing van Helicobacter pylori bij patiënten met darmzweren of maagzweren (alleen in combinatietherapie).

Vormen van vrijgave

Tabletten bekleed met 250 mg en 500 mg.

Tabletten met verlengde werking, bedekt met OD 500 mg.

Andere toedieningsvormen, of het nu suspensie of capsule is, bestaan ​​niet.

Instructies voor gebruik en dosering

De gemiddelde dosis voor volwassenen is 250 mg tweemaal daags. Indien nodig kunt u 500 mg 2 maal per dag voorschrijven. De duur van de behandeling is 6-14 dagen.

Kinderen schrijven het geneesmiddel voor in een dosis van 7,5 mg / kg 2 maal daags. De maximale dagelijkse dosis is 500 mg. De duur van de behandeling is 7-10 dagen.

Voor de behandeling van infecties veroorzaakt door Mycobacterium avium wordt claritromycine via de mond 1 g 2 maal per dag voorgeschreven. De behandelingsduur kan 6 maanden of langer zijn.

Bij patiënten met nierinsufficiëntie, met creatinine van minder dan 30 ml / min, dient de dosis van het geneesmiddel met 2 maal te worden verlaagd. De maximale duur van een kuur bij patiënten van deze groep mag niet meer dan 14 dagen zijn.

Klabaks OD-tabletten

Binnen, met voedsel, niet breken, niet kauwen, heel doorslikken.

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar - meestal 500 mg eenmaal daags. In ernstige gevallen wordt de dosis verhoogd tot 500 mg tweemaal daags.

De behandelingsduur is 7-14 dagen.

Bijwerking

  • misselijkheid, braken;
  • diarree;
  • buikpijn;
  • stomatitis;
  • glossitis;
  • pseudomembraneuze colitis;
  • cholestatische geelzucht;
  • duizeligheid;
  • verwarring van bewustzijn;
  • gevoel van angst;
  • slapeloosheid;
  • nachtmerrieachtige dromen;
  • netelroos;
  • anafylactische reacties;
  • Stevens-Johnson-syndroom;
  • tijdelijke smaakveranderingen.

Contra

  • ernstig leverfalen;
  • hepatitis (in de anamnese);
  • porfyrie;
  • 1 trimester van de zwangerschap;
  • gelijktijdige toediening met terfenadine, cisapride, astemizol, pimozide;
  • verhoogde gevoeligheid voor claritromycine en andere antibiotica van de macrolidegroep.

Toepassing tijdens zwangerschap en borstvoeding

Toepassing in het eerste trimester van de zwangerschap is gecontra-indiceerd.

Toepassing in het 2e en 3e trimester van de zwangerschap is alleen mogelijk in gevallen waarin het beoogde voordeel voor de moeder groter is dan het mogelijke risico voor de foetus.

Indien nodig, gebruik tijdens de borstvoeding moet stoppen met borstvoeding.

Gebruik bij kinderen

Op dit moment zijn er onvoldoende gegevens over de werkzaamheid en veiligheid van het gebruik van claritromycine bij kinderen jonger dan zes maanden.

Speciale instructies

Tussen antibiotica uit de groep van macroliden wordt kruisresistentie waargenomen.

Behandeling met antibiotica verandert de normale flora van de darm, dus de ontwikkeling van superinfectie veroorzaakt door resistente micro-organismen is mogelijk.

Houd er rekening mee dat ernstige, aanhoudende diarree het gevolg kan zijn van de ontwikkeling van pseudomembraneuze colitis.

Hoewel het gebruik van clarithromycine wordt aanbevolen om plasmaconcentraties van theofylline, carbamazepine, digoxine, lovastatine, simvastatine, triazolam, midazolam, fenytoïne en cyclosporine ergotalkaloïden regelen.

Periodieke protrombinetijd dient periodiek te worden gecontroleerd bij patiënten die claritromycine gelijktijdig met warfarine of andere orale anticoagulantia krijgen.

Geneesmiddelinteracties

Claritromycine remt de activiteit van het iso-enzym CYP3A4, wat leidt tot een vertraging van de stofwisselingssnelheid van astemizol wanneer ze tegelijkertijd worden gebruikt. Als gevolg hiervan is er een toename van het QT-interval en een verhoogd risico op ventriculaire aritmieën zoals pirouette.

Bij gelijktijdig gebruik met atorvastatine is de concentratie van atorvastatine in het bloedplasma matig toegenomen, het risico op myopathie is verhoogd.

Bij gelijktijdig gebruik met warfarine is het mogelijk het anticoagulerende effect van warfarine te verhogen en het risico op bloedingen te verhogen.

Bij gelijktijdig gebruik met digoxine, een significante toename van de concentratie van digoxine in het bloedplasma en het risico op het ontwikkelen van glycosidische intoxicatie.

Gemeend wordt dat disopyramide plasmaconcentraties kunnen toenemen als gevolg van de remming van het metabolisme in de lever onder invloed Klabaksa. Er bestaat een risico op verlenging van het QT-interval, de ontwikkeling van hartritmestoornissen zoals "pirouette", het verbeteren van de insulinesecretie en hypokaliëmie.

Bij gelijktijdige toepassing met zidovudine neemt de biologische beschikbaarheid van zidovudine enigszins af; met itraconazol - verhoogt de concentratie van itraconazol in het bloedplasma aanzienlijk, er wordt aangenomen dat er een risico op verhoogde bijwerkingen is.

Bij gelijktijdige toediening met carbamazepine neemt de concentratie carbamazepine in het bloedplasma toe, waardoor het risico bestaat dat de bijwerking toeneemt; met colchicine - gevallen van ernstige, levensbedreigende toxische reacties als gevolg van de werking van colchicine worden beschreven; met lansoprazol - glossitis, stomatitis en / of het uiterlijk van een donkere kleur van de tong zijn mogelijk; met methylprednisolon - de klaring van methylprednisolon neemt af; met midazolam - verhoogt de concentratie van midazolam in het bloedplasma en intensiveert de effecten.

Bij gelijktijdig gebruik met omeprazol is de concentratie van omeprazol significant verhoogd en is de concentratie claritromycine in het bloedplasma licht verhoogd.

Bij gelijktijdig gebruik met pimozide neemt de concentratie van pimozide in het bloedplasma toe, bestaat het risico van ernstige cardiotoxische werking; met prednisolon - gevallen van ontwikkeling van acute manie en psychose worden beschreven; met ritonavir - een significante toename van de concentratie van clarithromycine is mogelijk, terwijl de concentratie van zijn metaboliet 14-hydroxyclarithromycine aanzienlijk wordt verlaagd; met rifabutine - verhoogt de concentratie van rifabutine in het bloedplasma, verhoogt het risico op uveïtis, verlaagt de concentratie claritromycine in het bloedplasma.

Bij gelijktijdig gebruik met rifampicine is de concentratie van Clabax in het bloedplasma aanzienlijk verminderd; met sertraline - kan theoretisch de ontwikkeling van serotoninesyndroom niet uitsluiten; met theofylline - het is mogelijk om de concentratie van theofylline in het bloedplasma te verhogen.

Terwijl het gebruik van terfenadine kan vertragen metabolisme van terfenadine en verhoging van de concentratie in bloedplasma, wat kan leiden tot een toename van QT-interval en een verhoogd risico op ventriculaire aritmieën zoals "pirouette".

Er wordt aangenomen dat bij gelijktijdige toediening met tolbutamide er een mogelijkheid is om hypoglycemie te ontwikkelen.

Bij gelijktijdige toepassing met fenytoïne is het mogelijk om de concentratie van fenytoïne in het bloedplasma te verhogen, het risico op de ontwikkeling van toxische werking.

Het is verboden om Klabssa gelijktijdig met alcohol te gebruiken (het risico op het ontwikkelen van hepatotoxische reacties is groot).

Bij gelijktijdige toediening met fluoxetine wordt het geval beschreven van de ontwikkeling van de toxische effecten veroorzaakt door de werking van fluoxetine.

Remming van de activiteit van het CYP3A4-iso-enzym onder invloed van clarithromycine leidt tot een vertraging van de snelheid van het cisapridemetabolisme wanneer ze tegelijkertijd worden gebruikt. Als gevolg hiervan neemt de concentratie van cisapride in het bloedplasma toe en neemt het risico op levensbedreigende hartritmestoornissen, waaronder ventriculaire aritmieën zoals pirouettes, toe.

Bij gelijktijdig gebruik met cyclosporine neemt de concentratie van cyclosporine in het bloedplasma toe, er is een risico op bijwerkingen.

Bij gelijktijdig gebruik met ergotamine, dihydroergotamine, zijn er gevallen van verhoogde bijwerkingen van ergotamine en dihydroergotamine.

Analogons van het medicijn Klabaks

Structurele analogen voor de werkzame stof:

  • Arvitsin;
  • Arvitsin retard;
  • Binoklar;
  • Zimbaktar;
  • Kispar;
  • Klabaks OD;
  • Klarbakt;
  • claritromycine;
  • Klaritrosin;
  • Klaritsin;
  • Klaritsit;
  • Klasine;
  • klatsid;
  • Klerimed;
  • coatingeenheid;
  • Kriksan;
  • Romiklar;
  • CP Clarene;
  • fromilid;
  • Fromyloid Uno;
  • Ekozitrin.

De ervaring met het gebruik van Klabaks in de gynaecologische praktijk

ND Uglova, LVTkachenko, OPVerevkina, DNIsaykin.
Volgograd Medical Academy

Het probleem van urogenitale infectie wordt nu steeds belangrijker. Dit is te wijten aan het feit dat er nieuwe infecties in de afgelopen jaren, zoals chlamydia, ureaplasma, mycoplasma, Gardnerella en anderen, die zeer moeilijk te behandelen zijn

Zowel in de binnenlandse en buitenlandse literatuur aanbevolen set van breedspectrum-antibiotica voor de behandeling van chlamydia, ureamikoplazmennoy infectie - deze fluorchinolonen, macroliden, tetracycline drugs. Voorgestelde behandelingsmethoden voornamelijk 21-daagse cursus. De zogenaamde pulstherapie wordt veel gebruikt. Deze therapie is uiteraard leidt tot dysbiosis intestinale of verergeren bestaande aandoeningen (T.D.Tarasova, 1997). Daarom blijft de keuze van geneesmiddelen die een hoge werkzaamheid geven bij een 7-10 dagen durende behandeling relevant.

We gebruikten clabax (clarithromycine) van Ranbaxy om Chlamydia en ureacoplasmogene urogenitale infecties te behandelen.

De behandeling werd uitgevoerd in 3 groepen patiënten (de groepen waren respectievelijk 19, 33 en 55 patiënten).

Alle patiënten hadden ontstekingsprocessen van de baarmoeder aanhangsels en de behandeling voor meerdere jaren.

Groep 1 omvatte patiënten met chlamydia in een laboratoriumonderzoek, vrouwen in de tweede groep, wiens ontstekingsprocessen werden veroorzaakt door chlamydia + ureaplasma; en de derde betrof patiënten met gecombineerde Chlamydia en Mycoplasma hominis-infectie.

Klabaks werd oraal 250 mg tweemaal daags gedurende 10 dagen toegediend tegen antikanker-, immunostimulerende en herstellende therapie.

De effectiviteit van de behandeling bij patiënten van de 1e groep was 94,7%; in de tweede groep - chlamydia werden geëlimineerd in 94,1%, ureaplasma 97%; in de derde groep werden chlamydia niet gedetecteerd in 96,4% en mycoplasma bij 98,2% van alle behandelde vrouwen.

Herhaalde studies (kweekmethode en PCR-reactie) werden na de menstruatie gedurende 2-3 cycli uitgevoerd. Er waren geen recidieven.

Tegelijkertijd, de behandeling van seksuele partners. Geen enkel geval van intolerantie dat klubaksa niet kent.

Klinische en speciale studies hebben dus de hoge werkzaamheid van clabax bij de behandeling van chlamydia en ureamycoplasmatische infecties van het urogenitale kanaal van vrouwen bevestigd.

Chlamydia. Behandeling van Chlamydia

# 121 Anna_de_bra

advertentie

# 122 Julia UmmSabir

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 29 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Nizhnekamsk

    # 123 Anna_de_bra

    # 124 Julia UmmSabir

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 29 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Nizhnekamsk

    # 125 Anna_de_bra

    # 126 Julia UmmSabir

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 29 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Nizhnekamsk

    # 127 Kamille wit

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 31 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Penza

    # 128 Anna_de_bra

    # 129 Julia UmmSabir

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 29 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Nizhnekamsk

    # 130 Anna_de_bra

    # 131 Kamille Wit

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 31 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Penza

    # 132 Kamille wit

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 31 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Penza

    # 133 Julia UmmSabir

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 29 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Nizhnekamsk

    # 134 Kamille wit

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 31 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Penza

    # 135 Kamille wit

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 31 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Penza

    # 136 Kamille wit

  • 0 berichten
  • Leeftijd: 31 jaar oud
    • Land: Rusland
    • Penza

    Klabaks

    Ekaterina Ruchkina 15 oktober 2011

    Beschrijving en instructies van het medicijn Klabaks

    Klabaks is een antibacterieel middel op basis van claritromycine. Dit medicijn behoort tot de groep van macroliden. Van de analogen kun je drugs Klatsid, Fromilid, eigenlijk Clarithromycin noemen. Met betrekking tot een breed scala van veroorzakers van infectieziekten, treedt Klabaks bacteriostatisch op, dat wil zeggen, stopt de reproductie van microben. Dit antibioticum breekt niet af en gaat door een agressieve, zure omgeving in de maag van de mens. Het penetreert gemakkelijk in weefsels en vloeistoffen, vooral in het ademhalingssysteem.

    Klabaks toepassen op:
    - verschillende besmettelijke laesies, waarvan de pathogenen gevoelig zijn voor de werking van claritromycine -

    • Ademhalingsorganen;
    • Dek stoffen af;
    • Urogenitaal kanaal (vooral veroorzaakt door ureaplasma, chlamydia);
    • Zweer van de maag en darmen veroorzaakt door Helicobacter pylori (behandeling altijd gecombineerd met andere middelen);
    • Mycobacteriële infecties.

    Maak Klabaks in de vorm van tabletten. De keuze van een dosis van dit antibacteriële geneesmiddel is individueel. Maar de instructie van het medicijn vestigt de aandacht op het feit dat het met de helft van de doseringen moet worden verminderd voor patiënten met ernstige nierfunctiestoornissen. Eten heeft geen invloed op de tijd van het nemen van Klabaks. De tablet kan niet worden gekauwd en u moet deze met een minimale hoeveelheid vloeistof drinken.

    Gecontra-indiceerd Klabaks bij:

    • Intolerantie voor antibiotica van deze groep;
    • Ernstige hepatische pathologieën;
    • porfyrie;
    • Samen met geneesmiddelen die zijn ontworpen om het hartritme te beïnvloeden;
    • Tijdens zwangerschap en borstvoeding.

    Bijwerkingen en overdosis Klabaksom

    De systemische werking van deze remedie is verre van zo uitgebreid als voor veel andere antibacteriële geneesmiddelen. De meest vatbare voor de invloed van Klabaksa zijn de spijsverteringsorganen. Symptomen van dyspepsie, ontsteking van het mondslijmvlies, een verandering in smaaksensaties kunnen hier optreden. Het is ook mogelijk dat Klabax een ongewenst effect heeft op de gezondheid van het zenuwstelsel van de patiënt. Symptomen hiervan zijn hoofdpijn, trillen, gevoelens van vermoeidheid, angst, verwarring en anderen. Er kunnen allergische reacties zijn op het nemen van dit antibioticum, waardoor de bloedsamenstelling (trombocytopenie) verandert.

    Als de patiënt een te hoge dosis Klabaksa heeft ingenomen, dan is dit beladen met een spijsverteringsstoornis en de mogelijkheid van een allergische reactie van het lichaam. Het is noodzakelijk om de maag te wassen en de toestand van de patiënt te observeren, door hem symptomatische hulp te bieden.

    Beoordelingen over Klabaks

    Vaak vertellen beoordelingen over Klabaks precies over de bijwerkingen van dit antibacteriële middel. De meesten van degenen die hun mening gaven waren ziek met een maag, een bittere smaak werd in de mond gevoeld, misselijk, er was een zwelling. Tegelijkertijd werd het probleem, waarvoor dit antibioticum was voorgeschreven, met succes opgelost - de infectie verdween. Een eigenzinnige blik op wat er gebeurde, werd door een dame gemeld. Ze schrijft: "Dit is een Indiaas medicijn, dus ik koop het nooit. Ik gebruik de originele Clatid. Bovendien is de basis voor hen hetzelfde. "

    Maar Klabaksa heeft een merkbaar voordeel ten opzichte van zijn "meer originele" tegenhangers - het is twee (en zelfs twee en een half) keer goedkoper! En veroorzaakt het ongewenste symptomen? - absoluut niet nodig. Dus als u claritromycine wordt voorgeschreven, kunt u dit ook met dit medicijn behandelen.

    Antibioticum Ranbaxy Klabaks OD - beoordeling

    Klabaks is een breed-spectrum antibioticum, gemakkelijk te gebruiken. Behandeling van externe otitis media.

    Enige tijd geleden deelde ik een verhaal over hoe, volgens mijn eigen stompzinnigheid, otitis externa. De behandeling was alomvattend, en onder meer schreef de KNO mij een recept voor een breed-spectrum antibioticum voor Klabaks OD.

    Ik behandel antibiotica heel voorzichtig, op eigen initiatief accepteer ik ze niet (voor sommigen is er een allergie), ik doe dit uitsluitend op recept van de arts en alleen als ernstig getuigenis.

    Algemene staat Ik was bevredigend is, wordt op hoge temperatuur niet waargenomen, maar de toegenomen lymfeklier achter de oren spitsen, en ik besloot dat de oren - het is nog steeds ernstig, dus niet argumenteren met de expert, ging ik naar de apotheek en kocht wat de dokter besteld:

    De kosten van het verpakken van 7 tabletten - 276 roebel. (apotheek "Maksavit", eind januari 2017)

    Ik moet zeggen dat ik was op zoek naar een geneesmiddel met de juiste hoeveelheid pillen in een paar apotheken, met een recept van apothekers niemand, helaas, niet schelen, al is het voorschrijven van geneesmiddelen

    Zeven tabletten geëtiketteerd (precies de cursus in mijn geval) zijn verpakt in een blister:

    Gemak is dat je de pil maar één keer per dag inneemt:

    De pillen bleken behoorlijk groot te zijn, maar ik heb geen moeite met slikken:

    Als je dit niet kunt slikken, moet je blijkbaar andere opties zoeken: tabletten breken, kauwen of verkruimelen kan niet.

    In de doos is er een gedetailleerde instructie; Ik zal het niet volledig plaatsen, met uw toestemming.

    beschrijving:

    indicaties:

    Contra:

    Wat betreft bijwerkingen, die meestal in de handleiding is geschreven, probeer ik niet stil te staan ​​bij hen aandacht: hoe beter bestudeerd drug en hoe meer zichzelf respecterende fabrikant, hoe meer horror verhalen zijn er, omdat, voor een goede, om aan te geven is het noodzakelijk om absoluut alle moeite is, die plaatsvond tijdens het testen van het medicijn.

    Tijdens de behandeling Klabaksom OD er gebeurde niets vreselijks, ik tolereerde het medicijn normaal. Om jezelf te beschermen tegen de verschrikkelijke plaag - dysbiosis veroorzaakt door antibacteriële geneesmiddelen (sommige deskundigen zijn echter van mening dat deze diagnose alleen in ons land bestaat) Ik parallel probeerde alleen in geval range van probiotica Ayherba (bijna kreeg bij één keer, en dat is zijn uur, ten slotte, sloeg toe).

    Ergens op de zesde dag vanaf het begin van de behandeling merkte ik dat het voedsel dat ik eet, vooral 's morgens, bitter is; een dergelijke verandering in smaak werd waargenomen een paar dagen na het einde van het innemen van de tabletten. Toen besloot ik meer details te leren en ontdekte ik dat er iets anders uit het beschrevene werd waargenomen:

    Ik associeerde in deze periode geen vreselijke dromen met de toepassing van Klabaksa OD; misschien had ik nachtmerries om een ​​heel andere reden, maar ik sluit niet uit dat de bijwerking van het medicijn zich zo manifesteerde. Toen ging het weg, maar van tijd tot tijd zou er ook een soort van vieze dingen gebeuren zonder Klabaks.

    Ik was heel blij dat ik niet zorgvuldig had gelezen over al deze verschrikkingen voor het begin van de behandeling - een vreselijke zaak, toch? U wilt niet behandeld worden als u dergelijke vooruitzichten krijgt! En dan geluk is iets wat uit otitis ontsnapt, terwijl niet doof, heeft tandkleur niet veranderd, en, belangrijker nog, de depersonalisatie van de sterfgevallen is niet gebeurd.

    Nog steeds sterkt het sterke verlangen in Speciale instructies en Interacties met andere geneesmiddelen, maar ik wil ze niet eens bespreken, en ik zal je niet belasten - laat de doktoren in dit alles zijn in de war begrijpen.

    Het door de otolaryngoloog aanbevolen fondsencomplex werkte heel goed, en binnen een paar dagen kwam alles weer normaal. Desalniettemin heb ik eerlijk gezegd de verpakking van Klabaks voltooid, omdat het chaotisch is om antibiotica in te nemen kan niet, je moet slagen hele kuur volledig.

    Ondanks het feit dat Klabaks OD veroorzaakte geen allergische reactie, werd relatief goed verdragen en het was gemakkelijk om het in te nemen, ik wil dit medicijn niet aanbevelen en ik zal dat ook niet zijn: antibiotica - een ding zeer serieus, dus laat dit gebeuren door speciaal opgeleide mensen. Daarom ben ik ook tegen het vrijgeven van dergelijke medicijnen in de apotheek zonder recept.

    Doel van feedback - vertel over de kenmerken van de doseringsvorm (vrij grote omvang van tabletten die niet worden vermalen): dit kan belangrijk zijn voor mensen die geen grote tabletten kunnen doorslikken; en ook om te delen dat de massa gruwelijke bijwerkingen niet noodzakelijkerwijs gepaard hoeft te gaan met het nemen van het medicijn.

    Ik wens iedereen een goede gezondheid!

    Recensies van Klabaks

    Product: tabletten

    Diana (Neutrale beoordeling)

    Helpt met enkele consequenties

    In de lente was ik erg nat, weekte ik mijn voeten en begon een heftige hoest. Ze diagnosticeerden acute bronchitis, ze zeiden dat ze antibiotica moesten drinken. Klabaks dronk twee keer per dag een pil. De volgende dag werd de hoest minder en na drie dagen waren er vrijwel geen symptomen van de ziekte. Maar er waren bijwerkingen van Klabaks. De therapeut waarschuwde me, zei, als iets antihistamine te drinken. Het heeft me niet geholpen. Er waren jeuk en pijn in de maag en diarree. Maar sinds mij is verteld dat de reactie kan zijn, en wetende dat de antibioticakuur tot het laatst moet worden opgedronken, kan ik niet door drinken. Met het staken van het medicijn zijn de bijwerkingen verdwenen.

    Tatiana (positieve feedback)

    Toen ik me tot mijn therapeut wendde met klachten over de onophoudelijke hoest, schreef ze mij onmiddellijk het antibioticum Klabaks voor. Voordien was er een gewone verkoudheid, de temperatuur sliep en de kou ging over, maar de hoest werd sterker en kwam niet over. In een complex met een antibioticum, nam ik een poeder van een hoest. Ik nam een ​​kleine kuur van 5 dagen voor 1 tablet, dat was genoeg. De hoest werd nat op de derde dag, na 5 dagen was er geen spoor meer van. Voordat u het inneemt, moet u de instructies zorgvuldig bestuderen, omdat de contra-indicaties voor tabletten groot zijn. Ik was tevreden met de toepassing, het werkingsspectrum van het medicijn is groot, dus ik denk dat het gemakkelijk zal zijn om andere ziekten te genezen.

    Oleg (positieve feedback)

    Drie weken geleden had ik bronchitis. Heel wreed, met hoest en koorts. Dacht bij de eerste gebruikelijke ORZ, maar na aankomst van de arts, de definitieve diagnose - een bronchitis. Heb me aangemeld "Klabaks". Nooit eerder was dit medicijn niet van toepassing. Dosisinname werd voorgeschreven, 2 maal per dag, 250 mg elk. Een goed onderscheidend kenmerk, dat u kunt meenemen ongeacht de ontvangst van voedsel, en daar uw verstand niet van kunt weerhouden. Mijn nieren en lever zijn gezond, dus de ontvangst was voltooid. Op de tweede dag werd de hoest minder frequent en de vierde was helemaal verdwenen. De temperatuur is weer normaal geworden. Er was geen misselijkheid, duizeligheid of iets anders. Het medicijn is van mij. In apotheken daar, en niet duur.

    Arina (positieve feedback)

    Afgelopen winter, na de acute luchtwegaandoening, volgde een complicatie, steeg de temperatuur opnieuw, de districtsarts zei dat het acute bronchitis was en schreef dit medicijn voor. In een verpakking van slechts 7 tabletten volstaat de toelatingsprocedure, omdat je maar één keer per dag hoeft te drinken, maar de prijs voor zo'n hoeveelheid is naar mijn mening overdreven. Een ander nadeel is dat het alleen tijdens de maaltijden nodig is om te drinken, op een lege maag is dit onmogelijk. Ook voor mij was de minpunt dat de tabletten groot waren, problemen hadden met slikken, vooral in mijn toestand, soms vast komen te zitten in de keel en niet kauwen. Ik had geen pillen, hoewel de fabrikant in de annotatie naar mijn mening alles zei dat alleen mogelijk was. Heeft de behandeling overgedragen of uitgevoerd is het normaal, zelfs van een dysbacteriose accepteerde niets. Noch een stoornis, noch smaakstoornissen, zoals bij andere antibiotica, niets van dien aard. Bronchitis werd een week later echter na lange tijd hersteld.

    Olga (Neutrale beoordeling)

    Doeltreffend, maar niet de beste

    Niet het beste antibioticum. Het punt hier is niet het effect, omdat Klabaksom ik al twee keer een zeer sterke angina en faryngitis heb behandeld en beide keren zeer succesvol. En niet alleen met succes, maar ook heel snel. De eerste keer dat de keel binnen 4 dagen weer normaal werd, was het eerder opgezwollen, bedekt met een dikke witte laag en wild gezoend, en de tweede keer hielp het 3 dagen lang. Maar op een verrassende manier slaagde het medicijn er zelfs in zo'n korte tijd in mijn gezondheid van de andere kant te schaden. Voor de eerste keer veroorzaakte hij wilde misselijkheid, buikpijn, boeren en brandend maagzuur. Toen bleek dat mijn chronische gastritis verergerde, ik moest het al behandelen. Alleen dan hoopte ik dat het niet de schuld van Klabak was, maar koffie. Alleen hier voor de tweede keer gastritis verergering weer had de tijd behandeling met antibiotica, en bovendien, een of andere manier begon ik naar de lever te nemen, was er een karakteristieke jeukende dezelfde misselijkheid. Nou, aan de kant zoals dysbiosis, spruw, hoofdpijn, ik schrijf niet eens, het was een nachtmerrie.

    Polina (positieve feedback)

    Het snelle effect van antibioticagebruik

    Ondanks het feit dat het buiten zomer is, slaagde ik erin om bronchitis te krijgen en ging hij in longontsteking. Hoge temperatuur, zwakte, gebrek aan eetlust en slaap leidden me naar het kantoor van de therapeut. De arts zei meteen dat het antibioticum nu onvermijdelijk is en stelde Klabaks één tablet per dag voor om vijf dagen te nemen. Verbeteringen vonden plaats op de tweede dag, de temperatuur nam af en ik voelde niet meer zo'n ongemak als voorheen. En twee dagen later was er een eetlust en een droom kwam terug. Ik constateer dat ondanks een reeks contra-indicaties en pobochek in de annotatie heeft aangegeven, de behandeling van Klabaksom voorzichtig is verlopen. De waarheid was toen dat ik een lijster moest behandelen die niet te erg is.

    Klabaks met antwoorden op clamidiose

    Behandeling van chlamydia metronidazol

    Welkom! Ik kreeg de volgende behandeling voor chlamydia voorgeschreven: 1 tafel per week gedurende 3 weken; Metronidazol op 1 t 3 r per dag; Карсил по 1 т 2 р в день; Kaarsen Livarol. Het is niet helemaal duidelijk waarom metronidazol werd voorgeschreven voor chlamydiae. Behalve voor hen, werd er niets gevonden in de analyses. De maag doet zeer pijn van tabletten, of het nodig is om metronidazolum te accepteren? Waarom zo'n atomaire behandeling?

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Tatjana! Inderdaad, is metronidazol niet geïndiceerd voor de behandeling van urogenitale chlamydiose (het is mogelijk dat de arts niet te vertellen over de diagnose). Volgens de huidige standaarden (Russische en West), voor de behandeling van ongecompliceerde urogenitale Chlamydia trachomatis (ontsteking van de onderste kaart van het urogenitaal systeem) kan worden volstaan ​​met 1 g azithromycine (2 sumamed tabletformulering) eenmaal.

    Behandeling van Chlamydia

    Hallo Ik heb chlamydia gecontracteerd zoals 3 jaar geleden bleek, pas onlangs zijn de tests geslaagd, het werd bevestigd - chlamydia en ureplazma. De arts schreef deze behandeling voor: Unidox Solutab 2 tabletten per dag gedurende 15 dagen, fluconazol gedurende 7 en 14 dagen behandeling, injecties van Cycloferon 10 ampullen van 2 ml. Op 1,2,4,6,8,11,14,17,20,23 dagen.
    Het meisje dat mijn gynaecoloog meer antibiotica heeft voorgeschreven.
    Daarom is de vraag: is het genoeg voor mij om één Unidox te hebben om een ​​3 jaar oude chlamydia te behandelen?

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Constantine! De duur van de infectie heeft geen invloed op het aantal voorgeschreven antibiotica. Volgens klinische richtlijnen dermatovenerologists Russian Society (2010) en de Centers for Disease Control and Prevention, 2010 (www.cdc.go v), voor de behandeling van urogenitale chlamydiose is genoeg om slechts één individueel afgestemde antibioticum (bv doxycycline - "JUnidoks Soljutab") nemen. Om de overtreding van darmflora te voorkomen, kunt u enterol-capsules nemen.

    Behandeling: gardnerella, candida, mycoplasma en ureaplasma

    Welkom! Ik passeerde de tests, en ik heb gevonden: PCR Gardnerella (Gardnerelle vaginalis), PCR - Candida albicans, PCR - gominis Mycoplasma PCR - Ureaplasma parvum. Hoe kun je dit allemaal snel en effectief genezen?

    Doctor PANARIN O.V.

    Lieve Anna! Op zich is de detectie van deze micro-organismen door de PCR-methode bij afwezigheid van klinische en / of laboratoriumtekenen van ontsteking van de urino-geslachtsorganen geen indicatie voor het doel van de behandeling.
    Afwezigheid van behandeling doe ik niet. Ik raad aan om intern contact op te nemen met de dermatoveneroloog.

    Behandeling van Chlamydia

    Goede middag! Geslaagd voor de test met behulp van PCR, onthulde chlamydia, 16 soorten soa positieve alleen dit, uw arts heeft een cursus JUnidoks Soljutab 1t 2 keer per dag, gedurende 10 dagen, het passeren van TSikloferon 1 sterft binnen 10 dagen, dan Vilprafen 1t 2 keer per dag voorgeschreven, in 5 dagen! Het gecontracteerde 18 dagen geleden, zonder enige twijfel, dus het lijkt erop dat op dit moment in een acute vorm van de ziekte, want er zijn zwakke ontlading in de ochtend en een lichte jeuk in de plasbuis.
    De vraag is, hoe effectief is dit schema? De arts adviseerde ook om laserbestraling met bloed uit te voeren. Is het überhaupt nodig?

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Maxim! Volgens moderne standaarden (CDC.gov, Clinical Recommendations of the Russian Society of Dermatovenereologists, 2010) volstaat het om slechts één antibioticum te nemen voor de behandeling van urogenitale chlamydia. De microbiologische werkzaamheid van antibiotische therapie is meer dan 95%.

    Behandeling van chlamydia, ureaplasma en.

    Welkom!
    Door de PCR-methode werd chlamydia trachomatis, ureoplasm urealiticum (Parvum + T960), Gardnerella vaginaal, candida albicans gedetecteerd!
    Prompt, welke behandeling moet worden toegepast, zodat het niet zo duur is, en vertel mij, voor een partner, de behandeling van dezelfde ziekten! Bij de partner zijn ze niet in de acute vorm.

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste lelie! De behandeling wordt benoemd tot full-time adviserende receptie, waarop de patiënt schriftelijk instemt met geïnformeerde toestemming om medische interventie (artikel 20 van de federale wet van de Russische Federatie van 21 november 2011 N 323-FZ "Op basis van de bescherming van de volksgezondheid in de Russische Federatie").

    Chlamydia: behandeling

    Goede middag! Voor mij hebben de diagnose clamidiose gesteld en 3 antibiotica benoemd of benoemd: Ceforal Soljutab (ik heb al gedronken), nog steeds Vildrafen Solutab en Junidoks Soljutab (beide op 10 dagen een cursus). Het lijkt me dat 3 antibiotica te veel is. De echtgenoot kreeg gedurende 14 dagen azitromycine voorgeschreven en gedurende 14 dagen Wilprafen Solutab. Wat kun je adviseren?

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Catherine! Het innemen van verschillende antibiotica kan zelfs ernstige schade aan de gezondheid veroorzaken. Het geneesmiddel Ceforal Solutab is niet geïndiceerd voor de behandeling van chlamydia. Volgens moderne normen, van de genoemde geneesmiddelen om de infectie veroorzaakt door te genezen C. trachomatis, voldoende innemen van Unidox Solutab-tabletten gedurende 7 dagen (een microbiologische efficiëntie van 98%) of 1 maal azitromycine 1 gram (microbiologische werkzaamheid van 97%).

    Beheersing van de genezing van chlamydia bij mannen

    Hallo In de winter werd hij behandeld voor chlamydia. In mei passeerde ik de analyse volgens de ELISA-methode IgG 1/5 resultaat is enigszins positief. Kan dit het gevolg zijn van een ineffectieve behandeling? Of er behoefte is aan de overdracht van de analyse door een methode PTSR? Bij negatieve PTSR is het mogelijk om de afwezigheid van een clamidiose te overwegen of te tellen of om het in een maand opnieuw af te geven IFA? Alvast bedankt.

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Anton! Beheersing van de genezing van urogenitale chlamydiose wordt niet uitgevoerd door ELISA en kan na 2 weken worden uitgevoerd door kweektest of PCR-methode 4-5 weken na het einde van de antibioticumbehandeling.

    Trichomoniasis bij vrouwen

    Welkom! Ik werd 2 keer behandeld voor trichomoniasis. De eerste keer dat hij werd behandeld, was alles in orde. Er waren veel leukocyten. Ik heb hier geen belang aan gehecht. Maar een maand later begon alles opnieuw. Ging naar de immunoloog, zij hebben samen met de venereologist een behandeling ingesteld. Ik dronk alle pillen. Maar nadat de behandeling voorbij was, verschenen de symptomen weer, jeuk, afscheiding. Heeft een smeer afgegeven. Leukocyten - volledig. Trichomonaden zijn niet gevonden. Kan Trichomonas opnieuw verschijnen? Het blijkt dat ik een acute ontsteking heb, na antibiotica. Wat moet ik doen? Hoe het aantal witte bloedcellen verminderen? Misschien heb je wat vitamines nodig?

    Doctor PANARIN O.V.

    Lieve Mariana! Voor de behandeling van trichomoniasis hoeft contact immunologie - zelfs terugkerende trichomoniasis geen manifestatie van aandoeningen van het immuunsysteem, behandeling van het immuunsysteem preparaten kunnen leiden tot ongeneeslijke autoimmuunziekte. Om de uitharding trichomoniasis regelen beter meer bakposev brengen (microscopie onvoldoende gevoelige methode voor het detecteren van Trichomonas). Toespraak tot de dermatoveneroloog voor het onthullen van de reden van het ontstekingsproces.

    Chlamydia-behandeling

    Welkom! Vertel me alsjeblieft wat te doen. Mijn man voor het huwelijk, zowel last van chlamydia werden behandeld (aangesteld metronidazol JUnidoks, immunomaks in injecties, en allerlei probiotica gepatoprotektory plus plaatselijke behandeling, zet GEPON de baarmoederhals). Het lijkt te zijn genezen, gedurende 3 jaar niets gehinderd, dan werden opnieuw chlamydia gevonden. Opnieuw behandeld (tsikloferon, safotsid voor 1 g gedurende 3 weken een keer, vobenzim, pyrogeen volgens het schema, ook probiotica, enz.). Ze overhandigden controletests na 3,5 maanden. Alles was negatief. Gedurende het jaar was er niets aan de hand, er was een langverwachte zwangerschap, maar de foetus stierf na 7,5 weken. We zijn opnieuw gegaan om alle tests af te leggen. Ik PCR onthulde chlamydia antilichamen in het bloed is er geen, de man in de HPC (welke methode niet zeggen) wederom vond een chlamydia. Hij heeft aangesteld Lavomax, JUnidoks, mikoflyukan, levolet, lornizol, Bion-3, Vita eenvoudige kaars Speman elke en zorg ervoor dat de prostaat te masseren voor 5000, hoewel de ultrasone signalen van prostatitis niet aanwezig is. Misschien kan deze ziekte niet worden genezen? En is deze behandelingsregeling effectief of gewoon een andere afpersing van geld?

    Doctor PANARIN O.V.

    Beste Vilena! RODV beveelt aan om op twee manieren een onderzoek naar chlamydia uit te voeren, waarvan er één PCR moet zijn. Om chlamydia te elimineren, volstaat het om slechts één antibacterieel medicijn te nemen. Als een antibacterieel medicijn niet effectief is, wordt meestal een ander medicijn voorgeschreven. Geneesmiddelen van eerste keuze voor de behandeling van urogenitale Chlamydia zijn doxycycline (bijvoorbeeld pi. "JUnidoks Soljutab"), of azithromycine (bijvoorbeeld pi. "Sumamed" binnen 1 gram keer), microbiologische efficiëntie wat 97% en 98% respectievelijk (Lau CY, Qureshi AK Azitromycine versus doxycycline voor genitale chlamydia-infecties: een meta-analyse van gerandomiseerde klinische trials Sex Transm Dis 2002; 29:.. 497-502). De rest van de voorbereidingen die door u zijn opgesomd om een ​​clamidiose te behandelen, is nutteloos.