Apotheken in Pattaya - Thaise medicijnen - wat te doen in Thailand? Foto en naam van medicijnen

Op het eerste gezicht

ik schreef al, wat EHBO-kit die we meenemen naar Thailand voor onszelf en kinderen. Maar soms is dit niet genoeg.
Soms heb je een aantal specifieke medicijnen of voedingssupplementen, vitamines, antipyretica voor kinderen, remedies voor allergieën, indigestie, etc. nodig.
Hoe zich te oriënteren in een Thaise apotheek, hoe u de juiste medicijnen, foto's en namen van de meest noodzakelijke medicijnen en bijbehorende geneesmiddelen kunt vinden,
Ik probeerde in dit artikel te verzamelen.
Als je dat hebt gedaan er is een reisverzekering, bel dan de assistent op deze telefoons, in het ziekenhuis dat u krijgt nadat u het juiste medicijn hebt genomen.
Het gebeurt dat de zaak niet door de verzekering wordt gedekt (chronische aandoeningen, huidziekten, enz.)
Probeer in elk geval jezelf en de kinderen niet te mediceren, want alle verantwoordelijkheid ligt op je schouders.

De grootste apotheek in Pattaya - Fascino op straat "Dolphins" (Pattaya Nua)

apotheek Fascino Pattaya Thailand foto's

De grootste en meest verstandige apotheek in Pattaya bevindt zich aan de Pattaya Nua-straat en is populair bij de mensen - de "dolfijnenstraat" (voor lantaarns met dolfijnen langs de straat).
Deze Thaise apotheek bevindt zich in het midden tussen een fontein met dolfijnen op de kruising - Naklua, Noord, Strand en Second Road en Sukhumvit.
Dat wil zeggen, vanuit de fontein ga je naar beneden, de apotheek aan de andere kant. Er is een groot bord. Als je vanuit het centrum gaat, dan na Tesco Lotus:

apotheek in Pattaya

Openingstijden van 09.00 tot 20.00 uur

In deze apotheek kun je op twee manieren gaan: om al aan te komen met de actieve agent (te vinden op internet) die op de folder staat en ernaar te zoeken (bijvoorbeeld -
acyclovir - met veel namen)
Om de werkzame stof van het medicijn te vinden dat u nodig hebt en te weten te komen of het in Thailand wordt verkocht - ga naar de site MIMS.com, registreer en kijk.
Of vertrouw op de apotheker, beschrijf de symptomen of het gewenste medicijn. Dat deed ik toen ik vitaminen kocht voor mijn oudste dochter. In ieder geval weten de Thais beter, dus
evenals het Centrum vond ik geen bekende naam.

apotheek Fascino Pattaya Thailand foto's

Antipyretica in Thailand, pijnstillers

Decolgen - verkocht in elke 7 elf, Nou, hier natuurlijk. Een analoog van onze fervex in tabletten. Geschikt voor beginnende ARI.
Met een waarde van 7 baht

antipyretische foto's van Thailand

Sara, Tylenol, Calpol - versies in tablets voor volwassenen, in stropen - voor kinderen en baby's.
Dit zijn allemaal paracetamolderivaten.
. Het is belangrijk. ! Bij verhoogde temperatuur zonder bloedtest (om DENGE uit te sluiten), schrijft Thailand in geen geval pijnmedicatie voor
met aspirine of ibuprofen, omdat interne bloeding kan optreden (als u Dengue heeft).
ALLEEN PARACETAMOL.

Al deze tabletten zitten in elk 7 elf aan de kassa. Met inbegrip van kinderstropen van de hitte.
Antipyretische siropen voor kinderen (vanaf de geboorte), op de foto op de bovenste plank.

antipyretische foto's van Thailand

De volgende planken zijn vitamines.

Baby van de hitte en pijn:

Sara, Tempra - dit is wat de kinderarts meestal van de temperatuur beveelt.

Geneesmiddelen in Thailand tegen hoofdpijn met ibuprofen

Er is geen pentalgin in Thailand. Hij helpt me het best met de hoofdpijn, ik draag het bij me.
Maar als je het niet draagt, dan analoog:
GAFEN - ibuprofen
Cafergot - Ook geschikt voor migraine, bevat cafeïne.

Hoest, keelpijn, loopneus - geneesmiddelen in Thailand (Pattaya)

Hoest helpt perfect MUCOSOLVAN het is hetzelfde BISOLVAN.
De analoog van onze wezel, slechts honderd keer goedkoper.
Is in siropen voor kinderen en in tabletten voor volwassenen.

medicatie 7/11 - op de bovenste plank - rehydron, Dima reisziekte, van OCR dekolgen, bottom-kind koortswerende, hoest siropen, Maalox van zwellingen zoutoplossing

medicatie 7/11 - op de bovenste plank - rehydron, Dima reisziekte, van OCR dekolgen, bottom-kind koortswerende, hoest siropen, Maalox van zwellingen zoutoplossing

Er zijn dergelijke homeopathische ballen tegen hoest op Thaise kruiden. Mama dronk, geprezen.
Doseringscontrole bij een apotheker. Ook is er in elke 7 elf op de ticketbalie tegen de prijs van 15 baht pot.

van hoestfoto's van Thailand

Van een verkoudheid in Thailand, pillen voor volwassenen voorschrijven en siroop voor kinderen. Ik kan hier op geen enkele manier mee omgaan.
Hoewel vreemd genoeg helpt het.
Als u niet naar de dokter bent geweest, kunt u TIZIYNE en nazivin kopen bij elke Thaise apotheek. Geschikt voor kinderen, gewoon niet laten meeslepen
met slijmerige overdroging.

Pastilles en spray van keelpijn:

hoest pastilli foto's van thailand

Het is populaire strepsils, het is ook in 7 elf en is veel goedkoper dan het onze.
Maar veel beter dan Kamilosan spray. Dit is het eerste geschenk uit Thailand, dat ik in het algemeen heb ontvangen en nog steeds aanbeveel
om een ​​Kamilosan met hem mee te slepen naar diegenen die in Thailand zijn. super ding op kruiden, verlicht snel pijn, zwelling in de keel, niet zo vervelende als onze sprays.
Het kost ongeveer 170-180 baht, wordt verkocht in elke apotheek in de regel bij de kassa.

Verwondingen, blauwe plekken, kwallenbeten, valt van een fiets in Thailand, dan geneests

We wassen de wond Chloorhexidine (50 baht, dus het wordt genoemd)
Of nog beter, (je moet te allen tijde een huis hebben) - Zoutoplossing is een zoutoplossing.

zoutoplossing thailand foto

Het is ook uitstekend voor inademing voor kinderen, spoelen van de neus en keel met verkoudheid en koude

Ook geschikt lokaal jodium - BETADINE, een kleine oranje pot, staat klaar om 7/11

Goed genezen - Bepanten en Metilitacil. Beide worden hier onder deze naam verkocht, maar ik neem altijd methyluracillus mee.

Met meer in de maag, gas, opgeblazen - maagzuur

Toen de oudste dochter een acute gastritis had, werd ze ontslagen:
AIR-X Is een populair medicijn op basis van simethicone, het is ook verkrijgbaar in siroop voor baby's die lijden aan koliek.
Luchtig is met verschillende smaken en ook, behalve apotheken is er in elke 7eleven.

van een opgeblazen foto van Thailand

Er worden veel medicijnen verkocht voor maagpijn, gas en een opgeblazen gevoel en bijna allemaal zijn ze u bekend:

brandend maagzuur: Gaviscon, Maalox

remedies voor brandend maagzuur en maagpijn

Gaviskon, Mezim, Antatsil, Beltsil en zo verder.

Ook wordt actieve kool verkocht. Het heet - Carbon CARBONE - staat in het gebied van 15 baht per verpakking. in 7 is elf ook.

Vergiftiging, allergie, diarree (diarree) - constipatie

Vreemd genoeg is het in Thailand niet zo gemakkelijk om te vergiftigen, maar zoals overal, het kan gebeuren.

Als u of een kind niet stopt met diarree, moet braken, voer dan geen experimenten uit, ga naar de dokter.
De onderstaande fondsen kunnen van pas komen voordat u naar de dokter gaat.

Smecta (ook wel genoemd) - sorbent voor diarree en braken
Regydron (elektrolyt) - Het verkopen van tassen waarin de nodige vitamines en zouten worden verzameld, kost 3-5 baht. Is bij de hand in 7eleven
Dasha, ik heb tassen gekocht OREDA RO. Fruitregridron. (3 baht, ik neem ze altijd mee naar Rusland, ze zijn beter en goedkoper dan de onze)

immodium - Een krachtig middel tegen diarree, wordt gebruikt wanneer het absoluut noodzakelijk is.
Sena - laxeermiddel op kruiden

Dufalac, Forlax, Mikolaks.

Apotheek in Pattaya foto

Ook effectieve middelen zullen klaar zijn enemas met zoutoplossing, die in de apotheek zijn in het volume voor kinderen en volwassenen.
Baby ziet er zo uit:

kinderen klysma thailand foto

Staan voor 8 baht. We werden heel erg gered toen Dasha een kruimel was met luie ingewanden en gassen.
Naast de klysma's zijn kaarsen met glycerine, de beste is naar mijn mening een laxeermiddel voor volwassenen en kinderen. En er is een cent,
in tegenstelling tot Forlax, Mikolaks, etc.

Een manier van reisziekte in Thailand:

Dramina, Dimin.

Dimin kost 7 - 10 baht, helpt bij reisziekte, is verkocht in 7eleven

Antischimmelmiddelen

Alle zwangere vrouwen weten wat spruw is.
beter Canesten Ik ben niets tegengekomen.

kanisten otmilochnitsy foto van thailand

kanisten otmilochnitsy foto van thailand

Herpes wordt aciclovir verkocht onder verschillende namen, in tabletten en zalven. Zalven zijn duur.

herpes genezen Thailand foto's

Middelen voor kinderen - oor druppels, oogdruppels, van zweren in de mond en op het lichaam

Oordruppels - Otypax

DEXOPH - druppels voor ogen en oren.

Met spruw in de mond goed geholpen - Dactarine ( DACTARINE - op de foto)

dactarin en zalf van zweren

Van zweren tijdens Coxsackie (arm-been-mond) - Bactroban (breed-spectrum antibioticum)
ook BACTROBANE helpt na beten van kwallen, kammen, ettering.

Van zaed in de mond in Thailand, zoals in Rusland, verkocht - solkoseril zalf.

Medicijnen en begeleidende die niet worden vermeld:

Met pijn in de benen, van spataderen, trombose, zwaar gevoel in de benen - HIRUDOID

van varicose foto van Thailand

Van gebarsten hielen in Thailand is er gewoon een superzalf:

zalf voor hakken in de apotheek van Pattaya

Shampoo voor roos (nizoral. Wie keek toen zo ver als ik me herinner)

Vitaminen voor kleine die ik neem - ZEVEN ZEEËN (50 baht) met visolie + complex
De senior vitaminen voor tieners, en worden genoemd.

vitamines voor kinderen Thailand foto's

Eenvoudig sedativum + slaappillen op basis van valeriaan - VALIAN -X

hypnotische en kalmerende foto van Thailand

Prebiotisch - COMBIF-AIR. Met prebiotica doen ze dat niet echt. Duur en zelden voorschrijven.

Muggenbeten - fenistil, kruidenzalven (ik schreef over de zalf in een groene pot)

groene balsem na muggenbeten

Antihistaminica - Lomilan - LOMILANE (loratodine), suprastin-SUPRASTINE

Van cystitis FURAMAG

Antibiotica van een breed spectrum - Amoxiclav, opgeteld.

In Pharmacy FASCINO, de grootste keuze in mijn geheugen voor kinderen en volwassenen tegen muggen:

remedies voor muggen Thailand foto's

Er zijn ook armbanden, pleisters, zalven, sprays, crème. Mijn favoriet is nog steeds - jonsons schat. En voor kinderen en volwassenen.

Bovendien kunt u in Pharmacy FASCINO alle goederen kopen die verband houden met verwondingen en ziektes: krukken, rolstoelen, spuiten,
goederen voor zwangere en zogende vrouwen:

Apotheek in Pattaya foto

babyvoeding foto

Bada, cosmetica, apparatuur voor ziekenhuizen (druppelaars, sondes, scalpels, enz.)

Hoe kan ik geld besparen op een hotel of appartement op vakantie?

Ik kijk naar de site Rumguru. Er worden absoluut alle kortingen voor hotels en appartementen verzameld van 30 boekingssystemen, inclusief boeking. Vaak vind ik zeer voordelige opties, het blijkt 30 tot 80% te besparen

Hoe te besparen op verzekeringen?

De verzekering in het buitenland is noodzakelijk. Elke receptie is erg duur en de enige manier om niet uit je zak te betalen is om vooraf een verzekeringspolis te kiezen. We ontwerpen al vele jaren op de Cherehapa-website, die de beste prijzen voor verzekering en selectie biedt, samen met het ontwerp duurt slechts een paar minuten.

Beter zeker niet om ziek te zijn! Welnu, als het moest, wees dan volledig bewapend!

Thaise medicijnen. Hoe te worden behandeld in Thailand, de analogen van onze medicijnen

loading...

We worden van tijd tot tijd gevraagd door lezers over medicijnen en Thaise medicijnen, en vragen hen om wat Thaise medicijnen te adviseren tegen verkoudheid, hoofdpijn, pillen voor buikpijn, lokale hulpmiddelen voor de behandeling van schaafwonden en wonden. En onlangs heeft een van onze lezers ons een lijst gestuurd met geneesmiddelen die ze persoonlijk in Thailand gebruiken en naar Rusland brengen. Dus gebruik ik deze kans om deze nuttige informatie te publiceren.

Wat zijn de medicijnen in Thailand?

loading...

Al deze geneesmiddelen worden meestal verkocht in apotheken, en veel van de essentiële geneesmiddelen van Thailand kunnen worden gekocht bij 7-Eleven in de buurt van het ticketkantoor. Een interessant kenmerk - Thaise medicijnen zijn vrij goedkoop, vergeleken met vergelijkbare medicijnen in Rusland. Apotheken in Thailand bevinden zich in alle grote winkelcentra, evenals in de supermarkten Big C en Tesco Lotus. Ik zal niet het volledige gamma van Thaise apotheken brengen, ik zal me beperken tot alleen de meest voorkomende ziekten. Dus, hier is de lijst met medicijnen gecontroleerd door onze lezers.

Thaise medicijnen tegen verkoudheid, koorts, keelpijn en hoest

Hoe kun je het koud krijgen in Thailand, als er het hele jaar door warmte is? Ja, het is heel eenvoudig! Veel luchtzuiveringen worden gereinigd in het transport, in winkels en zelfs in hun hotel. Hoe en wat de symptomen van verkoudheid in Thailand behandelen:

Makham Pom Cough Is een medicinale fyto-medicijn een slijmoplossend middel? Bij hoesten of keelpijn. Zoetige siroop zoals onze dokter MOM. Voor ons raden de Thai in een drogisterij aan om driemaal daags op een theelepeltje te drinken.

Paracetamol - koortswerend, hoofdpijn. Verkocht in tablets in de buurt van het loket 7-11, kost het 5-7 baht. Komt ook voor op banken met 100 tabletten. Voor kinderen in stropen. Andere namen zijn Sara, Tylenol, Calpol.

Kamillosan - tegen keelpijn en hoesten. Is in tabletten en is in siroop.

S.M. Oto, Archifen - fondsen voor oorontsteking. We gebruikten na het blazen onder de specerijen of toen de oren verpand na het duiken en dan lomilo.

potlood inhaler met zalf op basis van eucalyptus tegen verkoudheid.

Jar inhaler voor de keel en neus met kruidencollectie op basis van eucalyptus, met hoest en verkoudheid.

Isodine - druppels in de neus van de gewone verkoudheid, zoals onze "voor neus" of "naphthyzine".

Vloeibare balsem van het stertype. Het is een beetje zoals Chinese balsem, maar het werd gekocht in Vietnam. Ik gebruik met hoofdpijn, ik smeer whisky. Ik gebruik het ook als mijn gewrichten pijn doen. En voor de preventie van verkoudheid, onder de neus smeer ik, als ik naar een openbare plaats ga, zoals oxoline.

Andere Thaise remedies voor verkoudheid

  • Decolgen - antipyretisch, analgetisch, analoog van Fervex
  • Sara, Tempra - kindergeneesmiddelen voor temperatuur (paracetamol)
  • Mucosolvan / Bisolvan - tabletten voor hoest voor volwassenen, siropen voor kinderen (analoog aan in Rusland - Lazolvan)
  • Tyzine en Nasivin - druppels in de neus van de kou
  • Strepsils - lolly's van een zere keel. Zijn te koop in alle 7/11. Het effect is minimaal, verzacht zacht de keelpijn, zoals Halls.

Van hoofdpijn en migraine

  • Gafen
  • Cafergot
  • drotaverine

Met vergiftiging en indigestie

Ya tat nam kau - met vergiftiging, absorberend, zoals onze polisorb + almagel. Het poliovirus verwijdert gifstoffen uit vergiftiging en de Almagel verzacht de maag en herstelt de omgeving erin.

Andere remedies voor gastro-intestinale ziekten

  • CARBONE - de zogenaamde actieve kool in Thailand. Verkocht in de apotheek en in Seven-elf (15 baht)
  • AIR-X - voor gastritis bij ontsteking
  • Gaviscon, Maalox, Beltsil, Mezim, Antacil - als de maag pijn doet, gas, zwelling enzovoort.
  • Smekta - voor diarree en braken
  • Imodium - van ernstige diarree
  • Senna - laxeermiddel bij constipatie
  • Gespleten met zoutoplossing - met constipatie, worden verkocht in apotheken in kant-en-klare vorm
  • Kaarsen met glycerine - laxeermiddel

Middelen van bewegingsziekte in transport en op zee

  • Dimin - goedkope analoog van Drama, overal in 7-elf en apotheken verkocht

Thaise wondbehandelingen

Waterstofperoxide - desinfectiemiddel, zoals ons waterstofperoxide. Met wonden, schaafwonden, om geen infectie te krijgen.

betadine - geneest en desinfecteert wonden, antiseptische, jodiumoplossing.

Pises poeder - poeder antiseptisch voor wonden en schaafwonden, zoals onze Baneocin of Streptocide. Voor Azië, het meest, omdat bij hoge luchtvochtigheid wonden heel lang helen, helpt het poeder enorm, droogt en geneest. Heel goed geholpen, toen ik op Caron wuifde en ik de huid van het lichaam zwaar scheurde.

Cobratoxan - zalf die opwarmt op basis van cobra-gif, zoals ons Fenalgon, met rekken, blauwe plekken, spierpijn. We kochten in Vietnam.

Andere middelen voor wonden en antiseptica in Thailand

  • Chloorhexidine - chloorhexidine voor wondwassen (50 baht)
  • Zoutoplossing - zoutoplossing
  • Bepanthen en Methyluracil - Bepanten en Methyluracil - middelen voor de genezing van wonden en huidlaesies

Wat helpt bij pijn in menstruatie in Thailand

Gofen - een remedie tegen hoofdpijn, en helpt ook bij pijn in vrouwendagen. Het type van onze Ibuprofen of Nurofen. Neem in geval van pijnlijke menstruatie.

gemengde berichten

OPSAR - druppels voor de ogen, zoals onze Vizin, verlicht vermoeidheid en irritatie.

Acne heldere zeep Zeep is cosmetischer, handig voor meisjes. Tegen acne, reiniging, goed puistjes droogt.

Thanyaporn Kruiden - van de lever, we zijn op het advies van kopen. Het wordt gebruikt voor zowel behandeling als preventie. Maar alleen niet met ernstige leverproblemen, omdat het nog steeds een homeopathisch middel is, op basis van natuurlijke ingrediënten.

Andere medicijnen

  • CANESTEN - een remedie tegen spruw
  • DACTARINE - met spruw in de mond
  • FURAMAG - voor de behandeling van blaasontsteking
  • Aciclovir - van herpes
  • HIRUDOID - van spataderen
  • Valian-X - kalmerend en gemakkelijk slaappillen op basis van valeriaan

antihistaminica

  • SUPRASTINE - alle bekende suprastin
  • LOMILANE - een ander medicijn voor allergieën

antibiotica

  • AMOKSIKLAV is een breed-spectrum antibioticum
  • sumamed

Beoordelingen van Thaise medicijnen van lezers

loading...

Al deze voorbereidingen zijn echt goede middelen, onder alle opslagvoorwaarden gedurende 5-7 jaar, in tegenstelling tot de onze, met een maximum van 1-2 jaar. Dit laat een zeer lange tijd toe om in Thailand en met hen naar Rusland te gebruiken om mee te nemen. En belangrijker nog, in vergelijking met onze medicijnen kost alles een cent, zelfs met de huidige roebelratio.

bevindingen

loading...

Hier is een korte, maar nuttige beoordeling van Thaise geneesmiddelen voor de meest voorkomende gevallen. Beter natuurlijk niet ziek zijn, maar als er iets gebeurt, raak dan niet in paniek. Medicijnen in Thailand zijn er en zijn in de meeste gevallen goedkoop. In apotheken spreken kassiers meestal Engels, ze kunnen altijd iets vertellen. Als u geen Engels spreekt, annuleert niemand de gebarentaal.

Vergeet niet om een ​​verzekering in Thailand te regelen. Dan hoef je niet zelf met medicijnen om te gaan, want na het nemen van een arts zullen ze alle benodigde pillen in een apotheek op recept uitgeven. Apotheken zijn altijd in grote ziekenhuizen, die onder een verzekering worden gebracht.

Neem voorafgaand aan de reis een kleine EHBO-doos mee, met de tabletten die u regelmatig thuis gebruikt. Voeg ook fondsen toe van allergieën, van vergiftiging, middelen voor de behandeling van wonden, pillen tegen reisziekte. Meer informatie over wat te nemen van tablets naar Thailand, lees in het artikel: EHBO-kit tijdens een reis.

Als u ervaring heeft met de behandeling in Thailand, deel dan de opmerkingen, welke middelen u hebt gebruikt, wat heeft geholpen en wat niet. Welke medicijnen neemt u altijd mee in de medicijnkast?

Thaise tabletten

loading...

Meld je aan om een ​​beoordeling achter te laten.
Het duurt minder dan 1 minuut.

Thaise pillen die ik maar 4 dagen kon drinken. Niet langer de kracht, het verlangen en de banale gezondheid om op zo'n wrede manier af te vallen.
Op de tablets is er geen samenstelling - en dit is alarmerend. Ik vond de instructie op het internet en dit maakt zich ook zorgen of zeer weinig mensen schrijven, je hebt officiële informatie van de fabrikant nodig!
Thaise tabletten moeten 3 keer per dag worden ingenomen voor 2 stuks. Ze proeven niets, ik heb ze met een glas water weggespoeld. Na nog een dosis pillen begon ik brandend maagzuur, wat uiteindelijk misselijkheid werd. De gezondheidstoestand was vreemd. Ik werd op de een of andere manier geremd.
De laatste dag dat ik overgaf, de hele dag zittend op het toilet vanwege diarree. En dit werd mijn laatste druppel. Meer kon ik mijn lichaam niet bespotten. Ik had medelijden met mijn gezondheid en begreep dat ik fysiek niet langer kon staan. Gedurende 4 dagen liet ik 3 kg vallen. Vreemd genoeg zijn ze nog niet teruggekeerd.
Naar mijn mening is afvallen met Thaise tabletten een zeer wrede methode. Ik heb geen enkel positief moment gezien. Vooral gezien de hoge prijs van het medicijn!
Van alle zielen raad ik je af om zelfs deze magische tabletten te proberen. Welnu, als je een beetje schrikt in de vorm van diarree, maar er kunnen meer betreurenswaardige gevolgen zijn.

Ik bestelde een cursus Thai-beren "Bears". Hij heeft me 20.000 roebel gekost.
Tabletten suggereren een drievoudige receptie. Op de eerste dag wist de duivel wat. Na de receptie van de eerste ochtend voelde ik me slecht, ik was constant ziek. Ik dacht dat het zo zou zijn, zonder een klein beetje geweten, dronk ik de lunch "dosis" van deze beren. Alles zou in orde zijn als de misselijkheid niet zou toenemen. Natuurlijk was de eetlust vreselijk, ik was helemaal niet voor de maaltijd. Trouwens, ik rende constant naar het toilet! Tegen de avond werd de staat kritisch, ik was niet in staat om zelfs maar een telefoontje te beantwoorden, er was een gevoel van gevoelloosheid, of dat nou, alsof ik een kater had.
De volgende dag voelde ik me veel beter, maar ik kon niet aan het werk gaan, omdat het lichaam erg zwak was. Ik verloor 2 kg in 1 dag. Maar waren ze het waard? Natuurlijk niet!
Het resultaat: thuis liggen er veel Thaise tabletten rondslingerend, ik weet niet waar ik ze moet plaatsen, maar ik zal ze niet drinken, zelfs niet onder de dreiging neergeschoten te worden. Dure, domme en gevaarlijk voor de gezondheid, en misschien zelfs voor het leven. Koop niet! Geloof mijn bittere ervaring, gezondheid is veel duurder dan een slank figuur.

De les die ik heb geleerd door de geheime tablets te absorberen, is het treurigste. Maar alles is zo goed begonnen. In het oog springende reclame werd verleidelijk beloofd een exclusief programma voor gewichtsverlies. En niet alleen.
Er waren garanties voor een reorganisatie van een dieet zonder geweld over wil, het afleiden van slakken en toxines, normalisatie van een metabolisme. Het was een wonder van buitenaards geld waard, maar zou een vrouw stoppen met uitgeven, als een droom om te geven.
De eerste ontvangst overtrof alle verwachtingen - na dronk een pil, het lichaam in een non-stop begon om zich te ontdoen van de geaccumuleerde in de darm - moest rennen naar de badkamer om de 30 minuten.
Maar 's avonds stond hij op de weegschaal, piepte van geluk - 3 kilo wat nooit gebeurde. Voor een tiendaagse cursus - 10 kilo. Ik vloog regelrecht van geluk, dus ging ik brak voor een tweede "portie" van pillen.
Maar deze keer ging alles niet zo rooskleurig - het gewichtsverlies ging veel langzamer. En de tabletten, blijkbaar alle hypodermisch vet gedronken, begonnen al het andere te barsten. Als gevolg hiervan begon het het hart, de ademhaling en de galopperende druk te breken - van kritisch hoog tot extreem laag. De hersenen begonnen te weigeren te denken.
En er is geen manier om deze mest eruit te gooien - hoe, geld is afgevlakt, en tot het gewenste gewicht van 55 kilo is nog steeds een klein beetje. Bovendien was het niet zo eenvoudig om te weigeren - ik was verslaafd aan capsules niet slechter dan een drugsverslaafde.
En ik kon stoppen, zelfs na een bezoek aan een psychotherapeut - alleen toen ik al halfdood was: een dystrofie van 46 kg met een slappe huid en een halfbewust bewustzijn.
De revalidatie was lang en zeer vermoeiend. Maar het meest beledigend, nadat ze opgaf met het drinken van dit gif, keerden de verloren kilogrammen meteen terug. En met een aanzienlijke gewichtstoename.

Folk Thai Medicine Shop

loading...

25/07/12 14:26 Reageer op de boodschap van de Thaise volksgeneeskundewinkel student7

25/07/12 4:51 PM Antwoord op de boodschap van de winkel voor Thaise volksgeneeskunst student7

07/25/12 20:45 Antwoord op Message Re: National Thai Medicine User's Store SavLar

Geboren in de USSR!

07/26/12 10:06 Reageer op het bericht Re: National Thai Medicine user's book hfpuekztd

26/07/12 10:15 Reageer op de boodschap van de Thaise volksgeneesmiddelenwinkel student7

08/20/12 3:32 PM Antwoord op het bericht Re: Thaise volksgeneesmiddelen gebruikerswinkel AUXX

08/31/12 17:45 Reageer op de boodschap van de Thaise folkwinkels student7

08/31/12 5:48 PM Antwoord op de boodschap van de Thaise volksgeneeskundewinkel student7

08/31/12 5:51 PM Antwoord op de boodschap van de Thaise volksgeneeskundewinkel student7

01.09.12 11:44 Reageer op het bericht Re: National Thai Medicine user's book IrinaAm

01.09.12 11:51 Reageer op dit bericht Re: National Thai Thai Medicine gebruiker IrinaAm

09/02/12 17:45 Reageer op het bericht Re: National Thai Medicine User's Store kirill777

03.09.12 13:59 Reageer op het bericht Re: National Thai Medicine user's book IrinaAm

04.09.12 17:22 Reageer op het bericht Re: National Thai Thai Medicine gebruiker kirill777

Als je niet bent opgevoed en stil bent, ben je geschoold, maar als je bent opgevoed en stil bent, ben je perfect opgeleid. (c) Theophrastus

Ziekenhuis van St. Carlos (Thailand) dieetpillen - terugroepen

loading...

Aandacht voor alle afvallen. Negatieve ervaring met Thaise tablets! Denk 100 keer na voordat je ze koopt! Je kunt immers niet alleen geld verliezen, maar vooral - je gezondheid!

loading...

Vriendelijke tijd van de dag, beste lezers van de site!

Ik zou deze beoordeling willen verlaten, niet als een gebruikelijke tip, maar eerder als een bel en een waarschuwing - "lees aandachtig en denk opnieuw na!" Het feit is dat begint te reviews hier te schrijven, zag ik de meeste belangstelling, dromend om gewicht of op dieet en lichaamsbeweging, en tabletten die bestemd zijn voor dit doel, in het bijzonder verliezen aan de Thaise tabletten. En in mijn leven had ik een zeer negatieve ervaring met dit medicijn. Ik, natuurlijk, kan niet honderd procent beweren dat de drug die ik nam - "Thai Bears" en drug "ziekenhuis van St. Charles" is hetzelfde tablet, maar foto's lijkt het erop dat het is. Ik wil iedereen graag waarschuwen die wil afvallen met deze pillen! Natuurlijk heeft iedereen verschillende organismen en misschien heeft iemand zoals zij echt geholpen. Maar er zijn andere gevallen, zoals gebeurd met mij, en ik denk dat alvorens een beslissing over de vraag of ze niet accepteren of, moet u weten over een negatieve ervaring bij het nemen van deze geneesmiddelen, ook. Ik heb in mijn leven veel verschillende medicijnen uitgeprobeerd, op zoek naar een slank lichaam. er waren tabletten en thee en verschillende cocktails, en zelfs de magische Chinese pleister hield ik mezelf op problematische plaatsen!))). Geloof me, ik heb iets om mee te vergelijken.

Onder hen waren mensen die me geholpen, bijvoorbeeld, heeft me veel geholpen Reduxine (Ik moedig iedereen aan om te drinken Het is alleen mijn ervaring en mijn mening!) Als iemand zich afvraagt ​​over mijn ervaring van gewichtsverlies op Reduxine is hier te vinden - http: / /irecommend.ru/content/reduksin-10-moi-opyt-.

Er waren die middelen die niets met mij te maken hadden, het waren vlinders en Lindax's voorbereiding, ik zal er later over schrijven. Maar wat ik ervoer bij het nemen van "Thaise tabletten", ik zal niemand wensen. Ik zou zonder overdrijven willen zeggen dat ik hun ontvangst als een van de belangrijkste fouten in mijn leven beschouw. En over het feit dat de Thaise tabletten zijn verschillend en het is een tablet "van het ziekenhuis van Saint Carlos" goed en werk, en degenen die ik nam "Thai Bears" alle andere voorbereiding, en waarom ik mijn beoordeling schrijven hier, etc. en dergelijke. Ik wil meteen zeggen dat ik na mijn negatieve ervaring op het internet rommelde en concludeerde dat dit dezelfde tablets waren, alleen met verschillende namen! Dit is natuurlijk mijn persoonlijke mening, maar toch werkte het niet uit het niets!

Daarom, de meisjes (meestal omdat de meisjes overal voor klaarstaan, voor een slank figuur), lieve meisjes, en iedereen die denkt om Thaise tabletten te kopen of niet, lees mijn recensie over hen -Thaise pillen! Leer van de fouten van anderen of niet, ook al wil je echt afvallen! http://irecommend.ru/content/taiskie-tabletki-uchi.

Inderdaad, met uitzondering van de plaats van het grote geld dat je betaald voor hen (en ze zijn niet meer of minder, en een paar duizend Die "Thai Beren" dat ik kocht kost ongeveer duizend twintig per maand natuurlijk.), Kan hebben duurder te betalen - jouw gezondheid! En wat worden ze "Thaise beren" of "Thaise pillen van het ziekenhuis van St. Carlos" genoemd? het maakt niet langer uit als je in de winkel staat, je kunt je niet herinneren waarom ze daar kwamen, zoals mij overkwam.

Wees attent, mooi en belangrijk gezond!

Thaise dieetpillen! beoordelingen

loading...

Ik wil een gelukkig verhaal vertellen over mijn gewichtsverlies! Ik heb Thaise dieetpillen gebruikt, mijn tip is het volgende: over het algemeen ben ik blij! Heel veel! Ik zal de belangrijkste voordelen noemen:

1. Ik had geen probleem om mezelf te dwingen de koeler weg te slepen, omdat de stukken in mijn keel niet eens omhoog gingen

  1. Bij een vrij laag gewicht verloor ik in eerste instantie 8 kilogram en leek het iets onwerkelijks te zijn))))
  2. Ik heb veel plezier gehad, alleen maar omdat ik eindelijk van deze obsessieve gedachten over eten af ​​ben, evenals enkele berekeningen van calorieën en andere nonsens met betrekking tot diëten!

Maar het meest interessante begon na de cursus! Mijn lichaam is er even aan gewend geraakt dat het een soort van verzadiging voelt, dit gevoel kwam niet, ook al was mijn buik al een bal! Daaraan is een grote paniek opgelopen, wat betekent dat ik veel geld, veel tijd, enzovoort heb verspild, opnieuw zal ik alles typen wat ik gooide.... Ik ging met een dubbele lading aerobics in, ik tekende voor ballroomdansen, at alleen groente, maar ik kreeg nog steeds 4 kilo van de top. In het algemeen, geen ernstige gevolgen van het gebruik van deze pillen merk ik niet, psychoses kwamen allemaal ongeveer een week na afloop van de cursus voorbij. Dus mijn conclusie is: als je een vastgesteld gewicht hebt dat je niet kunt afwerpen, dan is het misschien logisch om deze Thaise pillen te drinken, ze zullen je honderd procent helpen, en als je niet vreemd bent aan de wilskracht, dan een alternatieve manier. En wat zeg je hiervan?

Beoordelingen Thaise geneeskunde

loading...

Familieleden afkomstig uit medische balsems in Thailand in glazen potten,
bedoeld voor slijpen op acupunctuurpunten.
Impact: pijnstillend, met een verwarmend effect, vermindering van spierspanning, etc.
In aanvaardbare concentraties kan worden gebruikt voor therapeutische massage.
Het grootste pluspunt is de natuurlijke samenstelling.
1 pot met de naam - Tijgerbalsem, de andere - groen met een portret van een man, de naam en alle informatie in het Thais, :) heeft een uitgesproken specifieke geur.
Van deze medicijnen vind ik Sri Lankaanse balsem erg lekker.
Weinig advies: het is raadzaam om dergelijke producten op bewezen locaties aan te schaffen en vertrouwt niet alleen op dit probleem voor de gids. Vooral als je het land voor het eerst bezoekt en je zeker niet in staat zult zijn om een ​​vals origineel van het origineel te onderscheiden.
Een soortgelijk verhaal overkwam mij in Sri Lanka in de "Spice Garden"
Ondanks mijn waakzaamheid, bewust van de aanwezigheid van een goed geconstrueerde reclamecursus, omdat het geen marketeer hiervoor hoeft te zijn, werkt het "misschien ben ik hier voor de eerste en laatste keer". Als gevolg daarvan kocht ik goederen, die we tot nu toe konden uitproberen.
In Rusland, na het gebruik van een van de crèmes, waren er aanvankelijk geen manifestaties, maar na een tijd manifesteerde zich een pijnlijke allergie, die zeer lang behandeld moest worden, met antibiotica waaronder: (((

Op deze site zijn er mega-reizigers die Tai niet één keer hebben bezocht,
ze zullen zeker helpen met advies.

  • Log in of registreer om reacties te plaatsen

Gisteren heb ik de mega-reiziger herhaaldelijk gevraagd dat hij constant verkouden werd van Tay, het bleek dat dit een openbare drug is, die we waarschijnlijk kunnen kopen)) alleen hij wist het niet)
Hoewel, wie weet wat ze daar plaatsen en in welke verhoudingen. Er is bijvoorbeeld een massa medicijnen op basis van paracetamol. Maar terwijl ze in de Filippijnen hun lokale paracetamol niet kochten, konden ze de bronchitis niet kwijt. Samen met Eugene ging met een temperatuur van 40, ze aten alle voorraden pillen mee en niets hielp ((
en van hun paracetamol, zoals een hand is verwijderd of is opgestegen. Hier en zo.

  • Log in of registreer om reacties te plaatsen

Vanuit Thailand kun je pillen van reisziekte meenemen.
Op de duiksafari namen een paar soorten van onze pillen van reisziekte, maar ze hielpen me niet. Maar de Thai hebben heel goed geholpen.
Alle pillen van reisziekte werken echter niet erg goed op de algemene toestand van het lichaam. Je loopt constant slaperig. Coördinatie is geschonden.
Maar vanuit de Thai stopte zelfs toshnit.
Vanaf de laatste reis brachten ze zichzelf een andere voorraad toe))
Nog steeds geadverteerd pil voor reisziekte op basis van gember. Misschien zijn dit verschillende tablets. Maar het is geschreven op Thaise tablets, dus je moet op zoek naar een apotheek met een Engels sprekende apotheker.

  • Log in of registreer om reacties te plaatsen

In Thailand, de zogenaamde. "generieke geneesmiddelen", alle medicijnen die er zijn, worden geproduceerd in lokale fabrieken, de kwaliteit is precies hetzelfde, maar de kosten zijn veel lager.
Wanneer u bij een apotheek koopt, worden er geen hogere bedragen in rekening gebracht die op het pakket worden vermeld - Max Retail Price (MRP).
Over het algemeen wordt in Thailand het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem geïmplementeerd, de voorwaarden in ziekenhuizen, de aankoop van tabletten, receptpillen, enz., Inclusief verzekering.

Daarom kunt u in apotheken medicijnen kopen die zonder voorschriften worden verkocht.
Neem wat je wilt, weet gewoon waarom.
Doe niet aan zelfmedicatie, wij zijn Europeanen en de medicijnen die daar worden geproduceerd, zijn heel vaak gericht op de Aziatische bevolking. Dat de Thai goed is dan de Russische dood.

Sam kocht alleen de pil voor hoofdpijn, ze werden zelfs in 7Eleven verkocht en zalf met aciclovir voor verkoudheid op de lippen. Toen ik in het ziekenhuis aankwam, werden ze allemaal geloosd en weggegeven.

Een vergelijkbare situatie in India met betrekking tot apotheken en "gineriki"

  • Log in of registreer om reacties te plaatsen

"Doe niet aan zelfmedicatie, wij zijn Europeanen en de medicijnen die daar worden geproduceerd, zijn heel vaak gericht op de Aziatische bevolking." Dat de Thai het goed heeft met de Russische dood "

En waarom? Over de Indiaan hoorde dat hun doseringen te laag waren. Naar verluidt heeft de Indiase bevolking een sterkere immuniteit en zijn deze doseringen voldoende. Wat ik volledig geloof.

  • Log in of registreer om reacties te plaatsen

Om te beginnen met de kleur van de huid, is er geen verschil? En de ziekten die bestaan ​​in de Aziatische regio en in Europa?

En het klimaat? Zelfs op school praatten ze over verschillende rassen als je het niet meer weet, zelfmedicatie wilt!

Een eenvoudig voorbeeld, in India is erg vochtig en veel Europeanen lijden aan longziekten, terwijl lokale mensen hier geen problemen mee hebben.

  • Log in of registreer om reacties te plaatsen

"Tripsovik" schreef (a): Een eenvoudig voorbeeld, in India is het erg vochtig en veel Europeanen lijden aan longziekten, terwijl lokale mensen hier geen problemen mee hebben.
Gewoon ze hebben immuniteit beter

  • Log in of registreer om reacties te plaatsen

"Over het algemeen wordt het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem geïmplementeerd in Thailand" - Ik heb het Amerikaanse gezondheidssysteem niet ontmoet, maar naar mijn mening is het vergelijkbaar met het Britse. En er is heel weinig in de apotheek zonder een recept dat u kunt kopen. In de schappen, meestal aspirine en dergelijke elementair. En apotheken in Thailand leken me meer op die van ons. Zoals zoveel dingen die je zonder recept kunt kopen. Of vergis ik me?

  • Log in of registreer om reacties te plaatsen

Zijn de drogisterijen verschenen of heb je iets gekocht? Naar mijn mening, ik kauwde de situatie met apotheken van en naar!
Het systeem is niet belangrijk (het kan gewoon Canadian doen!), Het belangrijkste verschil in de kwaliteit van de geleverde diensten.
In mijn onderwerp is volledig bekendgemaakt, al het andere is de details. Maar de kwestie van drugs is serieus, je zou niet moeten kopen als:
1) U bent geen arts en u kent de dosis en bijwerkingen niet.
2) Kent u veel internationale namen van medicijnen?
3) Het kennisniveau van de taal van veel vakantiegangers laat veel te wensen over, en het uitleggen dat ze hoofdpijn hebben, kan gemakkelijk een remedie voor constipatie krijgen!

  • Log in of registreer om reacties te plaatsen

Geneesmiddelen in Thailand gekocht, maar niet veel en niets ernstigs (recept).
Ik wilde gewoon van u weten hoe streng Tae is met de verkoop van medicijnen zonder recept. We kunnen veel kopen zonder voorschrift van wat in Europa bijvoorbeeld zonder recept niet verkocht zal worden.
Ik dacht dat je het wist. Blijkbaar niet (of verstoppertje, of ik vroeg het niet begrijpelijk)

Internationale namen van geneesmiddelen hoeven niet te worden onthouden. In elke normale apotheek is er een directory zoals onze Mashkovsky of Vidal, waarin je analogen kunt oppikken.
Grote kennis van de taal is niet vereist als er een titel (zij het niet internationaal) op een stuk papier staat.
Natuurlijk is het niet verstandig om de apotheek over uw symptomen te vertellen en om een ​​medicijn te vragen, zeker niet in combinatie met een slechte taalvaardigheid.

  • Log in of registreer om reacties te plaatsen

Onlangs hoorde ik opnieuw een vraag: wat te doen, als je in Thailand dringend medicijnen moet kopen, maar de mensen spreken de talen niet.
Wat zou ik in zo'n situatie doen? Elk medicijn heeft een Latijnse naam. Praktisch in alle toeristische plaatsen zijn er internetsalons. Nabart op zoek naar de gewenste naam in het Russisch en ga naar de medicatiepagina, waar niet alleen een beschrijving, maar ook een Latijnse naam voor het medicijn zal zijn. Herschrijf het op een blad en ga ermee naar de apotheek.
Als dit geen lokaal exotisch medicijn is, zal de Latijnse naam op de doos noodzakelijkerwijs worden geschreven.
En als dit geen ernstig medicijn is, alleen op recept verkrijgbaar, dan kan het zeker worden gekocht.

  • Log in of registreer om reacties te plaatsen

Verdreven uit Taya allerlei drugs, bracht ik ook mijn vader zmeyinoy basis preporat hielp hem en Yeshe wilde kopen, maar waar om het te kopen in Rusland, niet om vooral te gaan in Thai? Wie weet prompt.

Folk Thai Medicine Shop

loading...

25/07/12 14:26 Reageer op de boodschap van de Thaise volksgeneeskundewinkel student7

25/07/12 4:51 PM Antwoord op de boodschap van de winkel voor Thaise volksgeneeskunst student7

07/25/12 20:45 Antwoord op Message Re: National Thai Medicine User's Store SavLar

Geboren in de USSR!

07/26/12 10:06 Reageer op het bericht Re: National Thai Medicine user's book hfpuekztd

26/07/12 10:15 Reageer op de boodschap van de Thaise volksgeneesmiddelenwinkel student7

08/20/12 3:32 PM Antwoord op het bericht Re: Thaise volksgeneesmiddelen gebruikerswinkel AUXX

08/31/12 17:45 Reageer op de boodschap van de Thaise folkwinkels student7

08/31/12 5:48 PM Antwoord op de boodschap van de Thaise volksgeneeskundewinkel student7

08/31/12 5:51 PM Antwoord op de boodschap van de Thaise volksgeneeskundewinkel student7

01.09.12 11:44 Reageer op het bericht Re: National Thai Medicine user's book IrinaAm

01.09.12 11:51 Reageer op dit bericht Re: National Thai Thai Medicine gebruiker IrinaAm

09/02/12 17:45 Reageer op het bericht Re: National Thai Medicine User's Store kirill777

03.09.12 13:59 Reageer op het bericht Re: National Thai Medicine user's book IrinaAm

04.09.12 17:22 Reageer op het bericht Re: National Thai Thai Medicine gebruiker kirill777

Als je niet bent opgevoed en stil bent, ben je geschoold, maar als je bent opgevoed en stil bent, ben je perfect opgeleid. (c) Theophrastus

Let op: Thaise pillen! Wat zijn Thaise tabletten en onder welke omstandigheden zijn deze gevaarlijk voor de gezondheid?

loading...

Slechts 10 jaar geleden, werd de zinsnede "Thai tabletten" met niets goed niet in verband met de tijd... Maar Thaise geneeskunde heeft bewezen effectief te zijn en velen hebben besloten dat de gehele Thaise geneeskunde is volkomen veilig: het is mogelijk om ongecontroleerd drinken "Zhmenya 'verschillende capsules en een goede gezondheid is volledig gegarandeerd! Dus ze schrijven en zeggen veel verkopers van Thaise tablets.

Maar is het echt zo? Ik zal eerlijk zijn, dat is het niet. Er zijn kruiden die niet compatibel zijn met chemische drugs en met alcohol. Ik zal meer zeggen dat sommige kruiden in combinatie met alcohol giftig worden en schade toebrengen aan het lichaam. En overdoses leiden tot een aanzienlijke verslechtering van de gezondheid.

Dit jaar nam de Thaise overheid deze richting serieus, introduceerde nieuwe eisen en beperkingen. Over wat voor soort Thaise pillen gevaarlijk zijn en waarover we het in dit artikel zullen hebben.

We werken al vele jaren met kruiden-Thaise capsules, ik heb, net als mijn familie, opmerkelijke gezondheidsresultaten behaald; Thaise tabletten hebben, net als elke andere natuurlijke geneeskunde, hun eigen kenmerken in toepassing. Ik heb al meer dan één artikel geschreven over hoe je de natuurlijke geneeskunde op de juiste manier gebruikt, hoe de exacerbaties eruit zien en wat je moet doen om ze te vermijden.

Tot dit jaar was er heel weinig informatie over de bijwerkingen van kruiden op internet (zowel Thais als Engels, om nog te zwijgen over Russisch), evenals contra-indicaties en toepassingskenmerken. Maar nu is alles veranderd. De oorzaak was de dood door het misbruik van Thaise kruiden. Later bleek dat er geen grassen waren, maar de hype was al aan de orde en de massale controles van bedrijven die Thaise natuurlijke geneeskunde verkopen, werden gelanceerd.

In de loop van deze inspecties werd op heterdaad betrapt door onze landgenoot, die illegaal gesmokkeld in Thailand uit het Russisch kruidencapsules en verkocht ze als een super hulpmiddel om de potentie te verhogen en (ik zal niet hardop zeggen, en alles is goed begrepen dat). Het bleek dat de inhoud van de capsules niets te maken had met de beloofde actie. Er waren ook andere kameraden die de middelen verkochten die niet overeenstemden met de aangegeven eigenschappen.

En het netwerk begon de resultaten te verschijnen van onderzoek naar kruiden die deel uitmaken van Thaise tabletten. Vanwege deze situatie hebben we onze Thaise manager gestuurd om bij verstek te studeren aan de Faculteit voor Kruidengeneeskunde en toegang gekregen tot de gesloten materialen.

De laatste 2 maanden was ik bezig met een grondige studie van alle informatie waartoe ik toegang kreeg. We braken door de basis alle Thai-tabletten waarmee we werken en deelden ze in 2 categorieën in: Geneesmiddelen en voedingssupplementen. Alle kruiden die vallen onder de categorie "Geneeskrachtige bereidingen" (op de productkaart is geëtiketteerd) vereisen speciale voorzorgsmaatregelen wanneer ze worden gebruikt en nemen ze beter in overleg met een specialist die bekend is met kruiden. Supplementen kunnen ook als preventie worden genomen. Ik heb de kaarten van alle kruiden aangevuld met contra-indicaties en bijwerkingen in gesloten bronnen.

Op de site van de medische universiteit Mahidol, die onder het beschermheerschap van de koninklijke familie staat, is een zeer informatief artikel verschenen over Thaise pillen, waarin de belangrijkste negatieve aspecten van de inname van medicinale kruiden worden beschreven. Hier zal ik een deel van de vertaling van dit artikel publiceren. Het is groot, dus besloot ik het in stukken te breken. In dit artikel zal ik ingaan op de eerste 2 belangrijkste redenen voor het gevaar van Thaise tabletten. Op de resterende (er zijn er slechts 7), zal ik in de volgende artikelen behandelen. Dus laten we gaan!

De auteurs van het artikel: Yuvadi Vongkratjan (assistent-professor) en Vasu Supparhatanaththi (apotheker)
Afdeling Fysiologie, Medische Faculteit van Mahidol University

Waarschuwing over het gebruik van medicinale kruiden

loading...

Geneeskrachtige kruiden spelen tegenwoordig een belangrijke rol in de behandeling van ziekten of in het gebruik als voedseladditieven, zodat mensen zich goed bewust zijn van hun effectiviteit en voordelen. Soms worden ze echter verkeerd gebruikt of verkeerd voorbereid, wat natuurlijk leidt tot een negatieve houding ten opzichte van traditionele natuurlijke geneeskunde en medicinale kruiden.

Het aantal medische rapporten over de bijwerkingen van kruiden neemt ook toe.
In 1993 hield de Amerikaanse Food and Drug Administration toezicht op [The Food Drug Administration] waarschuwde voor het gebruik van de volgende negen soorten voedingssupplementen:

  • Chaparel / Chaparal (Spaanse Chapparal);
  • Smeerwortel (Engelse Smeerwortel, Latijns Symphytum);
  • Yohimbe (Engelse Yohimbe, Latijnse Pausinystalia johimbe);
  • Dubrovnik (Engelse Germander, Latijnse Teucrium);
  • Willows Bark (Engelse wilgenbast, Latijnse Salix);
  • Ephedra (Engels Ma Huang (

Thaise tabletten

loading...

Verkrijg Thaise pillen... Hoeveel wanhoop in deze zin. Dus nog steeds wanhopig of niet bereid om zelf iets te doen? Het internet staat vol met recensies van jonge moeders, en niet erg jonge kantoorspecialisten, dames van interessante leeftijd en tieners. En ze aten allemaal "Thaise beren", IBS of andere niet erg legale producten. Ja, het onderwerp van ons gesprek kan niet in het land worden geïmporteerd, je kunt het niet in een apotheek kopen, en daarmee gaat iedereen afvallen. Wat is het geheim? Ja, het is alleen dat de Thais erin slaagden hetzelfde te doen als de producenten van de beruchte Lida - om in de vermeende voedingssupplementen een sterk medicijn te gebruiken, dat de eetlust ontmoedigt. En dan, zoals ze zeggen, is er geschiedenis.

Van wat zijn Thaise tabletten gemaakt?

loading...

Het zijn gewoon wormen... Deze griezelige versie werd besproken in de gele pers uit de jaren 90 van de vorige eeuw. Ja, Thaise pillen zijn zo oud. En nee, in de loop der jaren zijn ze niet beter, efficiënter en veiliger geworden. Tabletten met wormen, zogenaamd, blokkeren de opname van eiwitten, vetten en koolhydraten. Welnu, wat voor soort assimilatie is er, je zult je extra voedselparasiet voeden. Eerst kopen voor een pil, dan - ook extra eten, en dan - een medicijn dat de parasiet zal doden. Is het logisch? Nee, natuurlijk. Maar zelfs dit is de vraag. Een persoon is lui, zijn lichaam neigt de homeostase te ondersteunen en we houden ook van onnodige activiteiten die veel tijd en energie vergen. Dit zijn de echte redenen voor de populariteit van 'wormen in tablets'.

Belangrijk: geen officiële leverancier bevestigt dat er in het assortiment tabletten zijn met eieren van wormen of andere parasieten. Dit alles verspreidt zich op het niveau van de zwarte markt, voedt zich met geruchten en kan alleen als een nieuwsgierigheid worden bekeken door een volwassen persoon met verstand. Iets als rivierzand eten om af te vallen, of zo.

In het gras, in feite - niet helemaal

loading...

Dit zijn geen wormen, maar sommige 'Thaise kruiden'. Bovendien wordt melding gemaakt van dergelijke bekende "kruidenpreparaten", zoals:

  • Garcinia Cambodja - een regulator van de bloedsuikerspiegel met niet-bewezen werkzaamheid;
  • groene thee - thermogeen, maar bijna niet waarneembaar in effect en effect;
  • Chrysanthemum - een bloem die in de oosterse geneeskunde wordt gebruikt als choleretic;
  • Valerian - zenuwen kalmeert, maar voor gewichtsverlies heeft geen invloed op. Over het algemeen blijf je rustig aankomen.

Soms worden in Russisch-talige bronnen Thaise pillen genoemd en enkele zeer geheime kruiden. Dit is of je moet voeren, of je het wilt verbergen, een soort muffling, sommige koninklijke paddenstoelen en een paar tientallen namen die ons niets geven in termen van informatie over de effecten van grassen, maar mist en mysterie toestaan.

In feite bleek dat de samenstelling van Thaise tabletten fenfluramine was. Dit is geen gras, zoals iedereen dacht. En een zeer vergelijkbare stof als amfetamine in zijn chemische structuur. Waarom moet je dit accepteren als je geen 19 bent, en je zult niet dol zijn op een film "On the Eagle"?

Fenfluramine en gewichtsverlies

loading...

Denk aan de moeder van de held van de film "Requiem for a Dream"? Dat is het zo'n beetje en doen pillen met fenfluramine met het menselijk lichaam. Om te beginnen werken ze op de hersenen zodat de eetlust volledig verdwijnt. Vervolgens wordt blootgesteld aan de effecten van farmacologie begint hondsdolle activiteit te ontwikkelen. Het doet niet zonder hallucinaties en problemen met de psyche, maar de persoon verliest gewicht. Net als in de film, zittend voor de tv.

Het probleem van menselijk drugsgebruik is niet zozeer moreel en ethisch als medisch. Wie een beetje vergeten is in het streven naar gewichtsverlies, ze veroorzaken afhankelijkheid. En amfetaminegeneesmiddelen veroorzaken een heel complex van negatieve effecten op de psyche:

  • psychoses en obsessies uitlokken, bijdragen aan het ontstaan ​​van hallucinaties en waanideeën;
  • ernstige terugval na ontwenning veroorzaken. En verschillende methoden zoals "schrijf een grappig verhaal, bak een pasteitje, neem een ​​bad" van een dergelijke depressie helpen niet. Fenfluramine breekt de biochemie van de hersenen en het zal nodig zijn om de aandoening opnieuw te behandelen met psychofarmaca. Misschien in een gespecialiseerde medische instelling;
  • psychologische afhankelijkheid veroorzaken. Ja, van Thaise pillen voor gewichtsverlies kun je een echte verslaafde worden. Zoals in de films, met het programma "12 steps to soberheid." Of zoals in de achtergestelde gebieden van je woonplaats, en dan hoeveel geluk.

Amfetaminegroep-medicijnen kunnen onder meer een ernstig hart, nier, lever, vergiftiging en de dood van een overdosis teweegbrengen. Maar wat maakt het uit als je wordt verteld dat het gemakkelijk is om af te vallen?

Vanwege wat ze afvallen van Thaise tablets

loading...

Kruiden die deel uitmaken van de medicijnen zijn meestal alleen maar diuretica, choleretic en helpen de bloedsuikerspiegel te verlagen. De betekenis van het nemen van dergelijke kruiden verschijnt alleen wanneer een persoon honger heeft, en verbruikt aanzienlijk minder calorieën dan is voorzien voor zijn leeftijd en geslacht. Dan verzachten de kruiden het vasten, verzachten, excuseren, gaan regelmatig naar het toilet en verminderen bijna onmiddellijk hun gewicht vanwege het diuretisch effect.

De persoon verliest gewicht van fenfluramine. Gewicht daalt als gevolg van:

  • verhoging van de lichaamstemperatuur, als gevolg hiervan, verhoogt het basaal metabolisme en verbruikt meer calorieën in rust;
  • versnelling van de hartslag en bloedsomloop, kunt u ook meer uitgeven;
  • verminderde eetlust. Soms "onder de pil" eten mensen niet weken, zonder enig ongemak te ervaren. Het enige dat een organisme van zichzelf doet denken aan een gevoel van dorst;
  • toename van fysieke activiteit. Meestal begint een persoon op te staan, chaotische acties te ondernemen, stimulerende middelen drijven hem naar "prestaties" zoals het schoonmaken van het appartement om 2 uur 's nachts, of wandelen te voet in het naburige district van de stad.

Heeft fenfluramine invloed op de schildklier? Nee, het beïnvloedt de bijnierschors en het centrale zenuwstelsel. En de eerste rechtvaardig en "releases" dat hormoon dat shchitovidku begint. Wat we doen? En het feit dat na het verwijderen van fenfluramine, problemen met dit fragiele orgaan van het menselijk lichaam ook mogelijk zijn.

Kruiden in de samenstelling van tabletten voor gewichtsverlies hebben geen effect. Daarom klagen degenen die gewoon voedingssupplementen kopen met een dergelijke samenstelling, over het lage rendement van producten.

Bijwerkingen

loading...

Onder de bijwerkingen duizeligheid, hoofdpijn en droge mond. Veel mensen merken niet alleen dit op, maar ook een schending van de perceptie van ruimte en tijd, hallucinaties, een pijnlijke staat van de psyche, afwisseling van hyperactiviteit en apathie.

Tabletten beïnvloeden niet alleen de hersenen, maar van het hart en het bloedvatenstelsel zullen we worden achtervolgd door een heel complex van gewaarwordingen:

  • tachycardie, dat wil zeggen hartkloppingen;
  • plotselinge "opvliegers" van hitte, en "ebben" van koude - de reactie van het zenuwstelsel op veranderingen in bloeddruk als gevolg van de inname van medicijnen;
  • verhoogde druk, tot aan de hypertensieve crisis;
  • drukverlaging, vooral als een persoon niet lang eet.

Difenylamine is matig toxisch voor de lever, na de kuur is stralingsbescherming vereist. Tijdens de cursus is stagnatie van gal mogelijk, veel mensen adviseren om holosas te nemen, maar degenen die afvallen, zullen dat waarschijnlijk niet doen - daarin is suiker mogelijk. De nieren zijn overbelast vanwege de diuretische componenten van Thaise tabletten. "Onschadelijke kruiden" tegen de achtergrond van zwaar drinken kan een ontsteking van de blaas en nierproblemen veroorzaken.

Contra

loading...

Het is duidelijk dat je geen Thaise pillen kunt nemen, als je op een of andere manier probeert een gezonde levensstijl te leiden, en in het algemeen doe je het niet omwille van narcotische "zoem". Ja, het medicijn heeft een complexe negatieve impact op de menselijke gezondheid. "Neveneffecten" worden niet geblokkeerd door bètablokkers en gaan niet weg als u de dosering wijzigt. Fenfluramine is giftig in elke "bundel", in absoluut elke dosering, en kan door niemand worden gebruikt, vooral om fitnessdoelen te bereiken.

De ernstigste contra-indicaties zijn van toepassing op zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en degenen met hart- en vaatziekten, gastro-intestinale tractus, excretiesysteem en aandoeningen van het centraal zenuwstelsel, evenals geestesziekten.

Resultaten van het gebruik van Thaise tabletten

Tabletten kunnen u helpen met 10-20 kg per cursus af te vallen, of u kunt zelfs significantere resultaten "geven". En kan en niet helpen om gewicht te verminderen, en niets om te geven in de zin van dun worden, omdat bijwerkingen tegelijkertijd onverdraaglijk zijn. Meestal zijn sommige "gezondheidsstoornissen", of meer precies - ziekten, ook het resultaat van het nemen van pillen. Het meest waarschijnlijk zijn uitputting van de bijnierschors, verstoring van het zenuwstelsel (van slapeloosheid tot slaapstoornissen), psychische aandoeningen, hoge bloeddruk en hartpijn. Sommige bronnen geven aan dat bij mensen met een zwak hart en bloedvaten een "resultaat" een hartaanval of beroerte kan zijn.

Beoordelingen over Thaise tablets

Feedback van gewone mensen bewijst ons een simpel feit - er zijn geen mensen die dergelijke bijwerkingen niet ontvangen. De meesten leden aan hoofdpijn, tachycardie, leden aan een constant opgeblazen toestand, een onvermogen om te slapen en hallucinaties. Velen weigerden toe te geven, nooit de cursus te hebben voltooid. En bijna allemaal werden ze "terug" vetgemest op basis van het innemen van de tabletten. Over het algemeen is er weinig positiefs in de antwoorden.

Artsen raden het gebruik van dergelijke medicijnen af. Niet alleen is de werkelijke samenstelling van de tabletten alleen bekend aan hun fabrikant, en vaak zijn ook verkopers er niet bekend mee, dus slechts enkelen kennen de werkelijke staat van hun gezondheid. Een persoon kan bijvoorbeeld de helft van zijn leven leven met tachycardie of hoge bloeddruk, en deze ziekten behandelen met een pil "van het hoofd", als hij niet te fysiek gestrest is en niet erg geneigd is om zijn gezondheid te controleren. Het gebruik van krachtige psychofarmaca door dergelijke mensen kan ernstige onomkeerbare gevolgen hebben.

Wat te doen als de jacht om Thaise pillen te kopen niet verdwijnt

Een rationeel persoon zou moeten vragen: "Waarom precies Thaise pillen?". Het moet duidelijk zijn dat zelfs als je het gebruik zonder problemen met de psyche en de gezondheid overleeft, de "rollback" na de intake significant zal zijn. Tijdens het gebruik van het medicijn leer je niets, met name krijg je geen bruikbare voedingsgewoonten. Tijdens een periode van ernstige calorierestrictie, zal het lichaam wennen aan het leven op een "minimum". "Om meteen te wennen", zodra hij begint te eten, kan hij niet. Het menselijk lichaam is tenslotte een wezenlijk inert systeem. Het metabolisme kan niet snel opnieuw opgebouwd worden. Dus er zijn kansen dat je op het meest gewone dieet, zonder te veel eten, zult aankomen. En dit is een grote kans, lees in ieder geval de gebruikersrecensies van Thaise tablets, bijna allemaal geretourneerd over een recordtijd. Dus de tabletten kunnen worden opgeschreven in de kolom "zinloze uitgaven", omdat er tegenwoordig een aantal verspilling van gezondheid en vitaliteit is waar maar weinig mensen om geven.

Gerelateerde video's

Speciaal voor Your-Diet.ru - fitnesstrainer Elena Selivanova

Vind je het artikel leuk? Deel het met je vrienden door simpelweg op de knop van je sociale netwerk of blog te klikken: